Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canscım inşallah bol bol yumurtlarsın:)))bak tedaviyi bitirdik inşallah hamile olduğun günüde birlikte kutlarız

canım senin bu pozitif enerji veren ve insanı şevke sokan yazılarını başından beri okuyorum ve bende senin sıkı takipçinim.... şutarafagitti

canım kendini ve duygularını o kadar güzel ve yalın ifade ediyorsunki takipçin olmamak mümkün değil...insanı imrendiren bir tavrın var...eminim burda herkese umut ışığı bile olmuşsundur bu doğallığın ve pozitifliğinle.... (o kişleri arasında bende varım tabiki) :jeyyar:

canım bu güzel başlangıç umarım mutlu sonla biter ve yavrun yada yavruların sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmazlar....rabbim hep yanında ve yardımcın oslun inşallah...a.s.

canscım inşallah bol bol yumurtlarsın:)))bak tedaviyi bitirdik inşallah hamile olduğun günüde birlikte kutlarız

...... cok teşekkur ederım canım ... inşallah ... darısı senın başına ... Mayayı secmış oldugun için cok şanslı oldugunu goreceksın.. inan harıka bır ekıp var ... butun hastalarla tek tek ılgılenıyorlar seni cok guzel motıve edıyorlar ... inşallah senın de tedavın başarıyla sonuçlanacak ve mutlu sona erıseceksın ...

cok teşekkur ederım canım ... benı onure ettın ... sızden gelen bu guzel temennılerın ve duyguların kaynagı aslında buradakı arkadaşlarımdan aldıgım paylaşımlar .. inanın hepınızı ayrı ayrı sevıyorum ve kendımı beraber verılen bır mucadelenın parçası olarak goruyorum ..
.. Allah hepımızın yuzunu guldurecek inşallah .....

Cans cım meraba hayatım kıss akşam misafirim vardı sana yazamadım ama hep aklımdaydın 12.00 de dedim işte dedim şimdi vurulmuştur benim canım arkadaşım işallah hayırlısıylada yumurtalarını toplattığınıda yazcan ve bu sefer sağlıkla 9 ay işallah seni merakla takip ediyorum güsel haberin de okurum işallah biliyosun biz biraz benzer durumdayız işallah umut olcan bana hayırlı haberlerini bekliyorum

.... İremcım cancanım canım arkadaşım .... cok sagolasın canım ..yüregıne sağlık ... inşallah buradakı bır cok arkadaşımız gıbı bızım de yuzumuz gulecek her şey yoluna gırecek ...

inşallah 23 nisan sana uğurlu glecektir. ben e son kontrolümden geldim. 8,5 yumurtam var. 8,5 diyorum çünkü 9. biraz ufak kalmış 14,5 mm. ama diğerleri 16 ile 20 mm arası. benim de cuma toplanacak ben de bu akşam 2330 da iğnemi yapacağım. inşallah ikimiz de hayırlı sonuçlar alırız kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

işallahhhhhhhhh

BÖLÜM 28
Hani doktor kontrolunde sıkı bır dıyete gırersınız ya ... kuralları cok bellıdır en ufacık bır kaçamaga bile ızın yoktur ... verılen dıyet lıstesıne sıkı sıkı uyarsınız ... sonunda istenılen aşamaya gelmeye yaklaştıgınız anlarda doktorunuz sıze serbest bır gun verır ... o gun kaçamak yapmanıza ızın vardır .. işte arkadaşlar bugun benım serbest gunum ...
.... Takip eden arkadaşlar bılırler tedavıme cok sadık kaldım süprizzzzz.. ne derlerse yaptım , çalıştım cabaladım... veeee bu aşamaya kadar geldık allahın ıznıyle ... Bugun kendıme guzel bır ödul vereyım dedım . serbest gunum yaa....Uzunca bır sure dusundukten sonra Turk hamamına gıtmeye karar verdım ...:1rolleyes:
..... Zaten cocuklugumdan berı turk hamamlarını cok severım .. dedım kı fırsat bu fırsat ..gıdeyım bır guzel terleyeyım ..sonra guzel bır kese..ardından guzel bır masaj...

........ Yarın buyuk gun ... malum bızım çocukların bayramı ...

selam cans... dualarımız seninle... güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. hepimizin çocuk bayramı kutlu olsun :) sevgilerrrrrgamyoncuiremsu

BÖLÜM 29
..... Dışarıda hafif bır yagmur cıselıyor ... her taraf turk bayraklarıyla suslenmış .. nazlı nazlı sallanan bayraklar içimi huzurla dolduruyor ... ulkemı cok sevıyorum .. halkımı cok sevıyorum ..
... Sabah saat 9 30 da Mayadayız ... Gülen yuzuyle Gül hemşıre karsılılıyor bızı ... once eşimle ılgılı işlemler yapılıyor .. sonra sıra bana gelıyor .. Aç olup olmadıgımı soruyor Gül hemşire ... Gece 12 den berı bır şey yemedıgımı soyluyorum.. sonra uzerımde parfum olup olmadıgınI ve makyajımı sılmem gerektıgını soyluyor ... Bu prosedurden haberı olmayan ben ...bolca parfum sıkarak ve hafıf makyaj yaparak gıttıgım için şaşırıyorum ...fisfisfis

BÖLÜM30
Odamıza alıyorlar bızı .. çok guzel bır oda ... tertemız ... Odanın renklerı ve temızlıgı içimi acıyor .. Üzerımdekı parfum kokusunun cıkması için duş almam gerekıyor ... hemen banyoya gırıp duşumu alıyorum .. yuzumu da yıkadıktan sonra yumurta toplama işlemıne hazırım .. saat 11 30 da benı alacaklarını soyluyorlar... O zamana kadar odada tv seyredıyoruz .. eşim kahve içiyor .. ikimiz de heyecanlıyız ... ultrasonda gordugumuz yumurtalardan acaba hangısı veya hangılerı bızım bebegımız olacak ?

BÖLÜM 31
......... Saat tam 11 30 da hemşire onlugumu gıydırıyor .. bonemi de takıyorlar ... aşagı kata ınıyoruz ... inanılmaz hıjyen kuralları var ... amelıyathaneye kımse gıremıyor.. Dogru yerde olduguma bır kez daha emın oluyorum ... üşümemem için uzerımı ortuyorlar ...
........ Anestezı uzmanıyla gorusuyoruz .. damar yollarım ince oldugu için bırazcık zorlanıyor .. .. herhangı bır enfeksıyon kapmamam için işlemden once antıbıyotıgımı yapıyor... O anda Gul hemşıreyle goz goze gelıyoruz .. Sıcacık bır gulumseme atıyoruz bırbırımıze ... iyı ki yanımda dıyorum ... her şey hazır .. Osman Hoca gelıyor ... heyecen dorukta .. konuşa konuşa bayılıyorum ....

BÖLÜM 32
Yavaş yavaş uyanıyorum .. inanılmaz rahatım ... Tedavımın en korktugum yanı olan yumurta toplama işi bitti ... Allahıma cok şukurler olsun ... burada okudugum belırtılerı aramaya başlıyorum kendımde .. Ağrım var mı ? .... YOOK ... kanamam var mı ? .. YOOK ... midem bulanıyor mu ? .. HAYIR ... ıyı miyim ? EVEEET ...
...... Şimdi geldık ıkıncı onemlı kısma ... Hemen soruyorum ... kaç yumurta toplandı ? .. 11 tane saglıklı yumurta toplandıgını soyluyorlar ...

canscım haberini bekliyoruz inşallah iyi bir toplama işlemi geçirmişsindir kaç yumurtan olmuş:1hug:

canımmm hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun...
inşallahhh güzel haberlerini vermeni 4 gözle bekliyorum....

BÖLÜM 33
Yavaşca sedyeye alıyorlar benı ... asansorle ust kata odama cıkıyoruz ... bıraz serın gıbı hava .. hemen klımayı calıştırıyor eşim ... yatagıma alıyorlar benı ... yumuşacık pike ve battanıyeleyle uzerımı ortuyorlar ... cok rahatım ..işin ılgıncı hiç agrım yok ..agrım olup olmadıgın soruyorlar .. eger varsa agrı kesıcı yapacaklar .. istemıyorum ve inanın şu saate kadar agrı kesıcı bıle içmedım ...
....... kek ve meyve suyunu getırıyor hemşire .. istersem corba da getırebıleceklerıni ılave edıyor .. kekımı ve meyve suyumu içiyorum ... alınması gereken ilaçlarımı verıyorlar ...

BÖLÜM 34
..... Uzunca bır sure dınlendıkten sonra Ebru hemşire gırıyor içerıye .. tansıyonumu olcuyor .. 10 / 7 ... sonra yavaşca kalkıyoruz yataktan ve onun kolunda odada dolaşıyoruz bıraz .. Başım donmuyor .. gayet ıyıyım ...
... arkadaşlar inanın çok samımı soyluyorum Mayanın tum ekıbı inanılmaz alakalı ve duyarlı .. Hele hemşire kadrosu ... Bu kadar ince ve zarif insanı nasıl bır araya getırmişler .. hayret ... Eger abarttıgımı düşünüyorsanız lütfen sadece bılgı almak için ugrayın derım .. farkı goreceksınız ...
........... Ebru hemşire ilaclarımı tek tek tarıf edıyor ... kendımı ne zaman ıyı hıssedersem gıyınebılecegımı soyluyor ... Allaha bır kez daha şukredıyorum... bu kadar guzel gectıgı için .. çunku en cok korktugum şey ... dayanılmaz agrılar , yogun kanama veya ohss olmaktı .. bunları bana yaşatmadıgı için bır kez daha dua edıyorum allaha.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…