Saç Uzatma Yöntemleri Maya ile Sac Uzatma

arkadaslaarr konu acılalı baya olmus. bu maya ve zeytınyagının sac uzamasına faydasını görenler varmııı ????

evet canım, ben uzunca bir süre yaptım, şuan ilgilenemiyorum pek. gerçekten saçını onarıyor ve yumuşatıyor. zaten düzenli yaptıktan sonra 1 ay sonra gibi bir sürede saçların artık tel tel ayrılıyor, birbirine dolanmıyor. Özellikle boyadan yıpranmış saçlar için çok iyi.

ben iciyorum uzuyo tavsiye ederim internette arastirin doktorlarin tavsiyesi enerji vermeside cabasi

kuru maya olsa bu zeytınyaglı karısım olmaz mı _???

Aynı etkiyi gösteriyor, onu da denedim. Zeytinyağını ısıt, eğer mayayı zeytinyağında eritmekte zorlanıyorsan, çok az sıcak suyla mayayı eritip ardından sıcak zeytinyağını da katıp karıştırabilirsin.

muskatlı tarifi yapıyorum faydası var ve ve sütlü maya umduğum dan iyi geldi saçıma yüzüm çok güzelleş divereliniortak

:1hug:cildim de parlama var sağlıklı nasıl desem anlayın işte tenim yumuşacık sürmüyorum içiyorum deneyin her gün için teşekkür mnyk

evet kizlar icten beslemek lazim saci bende anneanne formülünü yapiyorum bide mayali süt iciyorum güzellesti saclarim hem isten hemde distan bakim yapmak lazim

kizlar sade icmeyin ben kakao ekliyorum azcik sade banada agir geliyo kakao ekleyinca tadi belli bile degil

ayrica genelde deneyen arkadaslarda bir haftada etkisi belli oluyomus yumussaama canlilik

ben 9 gundur yapıorum 1 cm uzama;sinamekiyle beraber yapıorum ama...5.günde 1 cm uzama oldu...ayrıca cildim pamuk gibi oldu pudra sürmüş gibi..ya da kapatıcı.

saçlarım sağlıklı parlak..kesinlikle yapılmalı..saçım uzasa bile haftada 2-3 gun sağlığım için içicem..harikaaaa

saçlar nem kazanıo uzuyo..cilde çok ii gelio yağ oranını dengeliyo ciltte ben bunu gördüm..saçlar nem kazanıo. harika yaa daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…