Saç Uzatma Yöntemleri Maya ile Sac Uzatma

ZEYCAN;

bu biotinin zararı falan var mı canım ben bir yerde okudum çok kullanınca döküyor saçı falan demişler..
kıllanma falan yapmadı değil mi?-tatlicadiarzu-

yalan YALAN dogru degil biotin sadece vitamin cesididi hic korkma birsey olmaz ben 3 aydir kullaniyorum mutluyum :lepi:

Merhaba arkadaşlar mayanın faydalarını bu gün okuduktan sonra dayanamayıp hemen yaptım ama sonuç maalesef çok büyük bir HÜSRAN.Saçım mayadan sonra yıkarken o kadar çok döküldü ki size anlatamam zaten seyrek ve çok ince telli saçlarım var neredeyse kel kalacağım diye korktum hatta dökülen saçların fotosunu çekip size göstermek istiyordum.Başka bir başlıkta maya saç dökülmesi için faydalı deniliyordu bende niye tam tersi bir durum oldu anlamadım.2 saat beklettim sonra hemen yıkadım hatta etkili olsun diye saçımı yıkadıktan sonra temiz saça uyguladım.Niye böyle oldu ki ayrıca şuanda saç köklerimin acıdığını hissediyorum :çok üzgünüm:

cnm çıkmamış foto. linki yolla bana özelden, uğraşma

allah alllah ama cogu arkadas denedi ve saclarina iyi geldigini söyledi banada iyi geldi
bilmiyorum belki bir allergin var mayanin icinde bulunan birseye olabilir inan üzüldüm sen böyle yazdikdan sonra basligi kapatmak istedim daha fazla insanlara yanlis yol göstermim diye ama cogu kisi begendi anlamadim simdik

Buyrun kızlar, Zeycan'ın saçlarıbuyrunnnnnnnnn
21.07.2009
21.08.2009
21.09.2009

Son düzenleme:

acaba niye öyle oldu bunu uzman söyledi maya saca iyi gelir diye bende duyduktan sonra buraya yazdim ne bilim cogu arkadasda yapti begendi saclari gürlestigini söylediler inan özür dilerimböyle olmasini istemezdim

ınan bende anlamadım canım belki dediğin gibi mayanın içindeki herhangi bir maddeye karşı şuana kadar hiç bilmediğim bir alerjim vardır :uhm:
Turplu suyla uzatmayı planladığım saçlarımı çok ince telli olduğu için maya sayesinde sağlıklı tutmayı planlıyordum ama ah ah hayallerim yine suya düştü kafamçokkarıştı
Bende Uzun saçım olsun istiyorum (

ya cok küyük oluyor yada cok büyük ne bu ya bir dogru dürüst resim cekemiyecekmiyim ben =D

cnm maya allerji hatta tahriş yapar, çok sık yapmazsan ve çok uzun tutmazsan bişi olmaz korkma. bnm cildim çok hassastır, ama yaş maya maskesini yüzümde kullanabiliyorum. yarım saat kızarıklık-yanma oluyo ama kan dolaşımını hızlandırıyor, olacak o kadar.
dökülmesi de normaldir, sonuçta saça yapışan bişey, temizlerken saçlar dolaşıp dökülecektir. benim de saçım baya gür, bi de uzun, temizleyemem diye hiç bulaşmadım maya işine

Ah ah keşke benimde gür olsa canım benim saçlarım o kadar ince telli ve seyrek ki ondan döküldükçe tümden kel kalcam diye içim gidiyor.Evet maya saçı acayip dolaştırıyor hele bide ince telli saçı siz düşünün artık bide bilmiyorum herkeste aynı mı ama benim saçlarımı sertleştirdide.Zaten dökülmenin çoğu yıkarken oldu sanırım o esnada kırılmada oldu anlamadım ki önümde saç yığınları gördüm suyla aktı canım güzelim saçlarım :1shok:

sagol ya ellerine saglik yanliz tarihleri dogru degil ilk fotorafim 21.07.09 ikinci fotorafim 21.08.09 son fotorafimda 21.09.09 dogru tarih bunlar orda yazan tarihlarde bilgisayarima yükledim ondandir düzeltebilirmisin canim cok tesekkür ederim süper olmus elline saglik

hemen düzeltiyorum cnm:)
bişi diil, ne demek:) a.s.

Son düzenleme:
hehehe bende tam gördüm yazicaktim sen yazdin yaptigini tekrar sagol =D

is veriyorum sana ya ya budapest sen hazir yapabiliyorken saclarini sende göstersene ben merak ettim simdik =)

saclarim uzadimi diye sormiyacam bu sefer cünkü ilk kez bende fark ettim uzadigini

SABREDEN DERWISSSSSSS MURADINA ERMISSSSS

SÖZE INANIYORUM ARTIK =D

düzenli olarak bi şey kullansam ben de şunu yaptım diye foto koyarım ama ben hiç bi şeyde sabır gösteremiyorum öyle:) turplu su uğraştırıyo diye düzenli yapamıyorum, diğer şeyleri de biliyosun bizim bulma ihtimalimiz düşük, malum gurbet
tekrar bi şey değil cnm, lafı bile olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…