ZEYCAN;
bu biotinin zararı falan var mı canım ben bir yerde okudum çok kullanınca döküyor saçı falan demişler..
kıllanma falan yapmadı değil mi?-tatlicadiarzu-
Merhaba arkadaşlar mayanın faydalarını bu gün okuduktan sonra dayanamayıp hemen yaptım ama sonuç maalesef çok büyük bir HÜSRAN.Saçım mayadan sonra yıkarken o kadar çok döküldü ki size anlatamam zaten seyrek ve çok ince telli saçlarım var neredeyse kel kalacağım diye korktum hatta dökülen saçların fotosunu çekip size göstermek istiyordum.Başka bir başlıkta maya saç dökülmesi için faydalı deniliyordu bende niye tam tersi bir durum oldu anlamadım.2 saat beklettim sonra hemen yıkadım hatta etkili olsun diye saçımı yıkadıktan sonra temiz saça uyguladım.Niye böyle oldu ki ayrıca şuanda saç köklerimin acıdığını hissediyorum :çok üzgünüm:
cnm çıkmamış foto. linki yolla bana özelden, uğraşma
Merhaba arkadaşlar mayanın faydalarını bu gün okuduktan sonra dayanamayıp hemen yaptım ama sonuç maalesef çok büyük bir HÜSRAN.Saçım mayadan sonra yıkarken o kadar çok döküldü ki size anlatamam zaten seyrek ve çok ince telli saçlarım var neredeyse kel kalacağım diye korktum hatta dökülen saçların fotosunu çekip size göstermek istiyordum.Başka bir başlıkta maya saç dökülmesi için faydalı deniliyordu bende niye tam tersi bir durum oldu anlamadım.2 saat beklettim sonra hemen yıkadım hatta etkili olsun diye saçımı yıkadıktan sonra temiz saça uyguladım.Niye böyle oldu ki ayrıca şuanda saç köklerimin acıdığını hissediyorum :çok üzgünüm:
eyvaaaaaaah budapest yine kocaman olmus birde bir resim eksik ilk resim
hehehehe
cnm maya allerji hatta tahriş yapar, çok sık yapmazsan ve çok uzun tutmazsan bişi olmaz korkma. bnm cildim çok hassastır, ama yaş maya maskesini yüzümde kullanabiliyorum. yarım saat kızarıklık-yanma oluyo ama kan dolaşımını hızlandırıyor, olacak o kadar.İnan bende anlamadım canım belki dediğin gibi mayanın içindeki herhangi bir maddeye karşı şuana kadar hiç bilmediğim bir alerjim vardır :uhm:
Turplu suyla uzatmayı planladığım saçlarımı çok ince telli olduğu için maya sayesinde sağlıklı tutmayı planlıyordum ama ah ah hayallerim yine suya düştü kafamçokkarıştı
Bende Uzun saçım olsun istiyorum(
oldu cnm
sagol ya ellerine saglik yanliz tarihleri dogru degil ilk fotorafim 21.07.09 ikinci fotorafim 21.08.09 son fotorafimda 21.09.09 dogru tarih bunlar orda yazan tarihlarde bilgisayarima yükledim ondandir düzeltebilirmisin canim cok tesekkür ederim süper olmus elline saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?