Bugünün mayası tutmadı ya la.
Sağlık olsun bu sefer olmadı, kısmetse 2037'de kopacak diyorlar, yeni kıyamet tarihi verilmiş bile, ömrümüz vefa ederse 2037'de hep beraber bekleriz kıyameti artık
Sağlık olsun bu sefer olmadı, kısmetse 2037'de kopacak diyorlar, yeni kıyamet tarihi verilmiş bile, ömrümüz vefa ederse 2037'de hep beraber bekleriz kıyameti artık
Toprağı bol olsun Cem Karaca'dan Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete eşliğinde kopun gitsin
Toprağı bol olsun Cem Karaca'dan Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete eşliğinde kopun gitsin
2012 maya 2015 un 2017 süt 2020 ye çöreğimiz hazır
ben börek isterimölmeden yiyim gözüm acik gitmesin
Yarın ki gazetelerin 3. sayfa haberi olmayalım, koparken ''Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete'' şarkısını dinliyorlardı diye
2025 bekle o zamanda peynir kıyameti var onla sana bi su böreği çıkartırız
Yarın ki gazetelerin 3. sayfa haberi olmayalım, koparken ''Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete'' şarkısını dinliyorlardı diye
yarin 13.11 de ölürsek nasil yicez peki
3.sayfayi kabul etmeyiz 1ci. olcak
yarin 13.11 de ölürsek nasil yicez peki
3.sayfayi kabul etmeyiz 1ci. olcak
Çok karnın acıkmış belli, bizim ev güvenli, bana gelin hepinize puf böreği yapayım, maya kullanmıyorum direk kabartma tozu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?