Kısır, mercimek köftesi, patates köftesi, yaş pasta, meyveli kek, mantı, yalnız herkes gelirken malzemesini getirsin zira eşim bunca insana kek börek yapacağım derken yaptığım harcamaları görünce kıyamet kopabilir, mayaların ki tutmadı ama eşimin kıyameti tutar Allah muhafaza
nefsine hakim ol biraz
Adam diyor ben sizi rahatlatıyorum külliyan yalan adamı dinledikçe tırstım
Mune hanım hayırdır bizim ev güvenli derken bizden habersiz evinde panik odası mı kurdurdun korunmak için naptın.
Valla elimde maya var bacım azıcıkta un bulursak ekmek yaparım onla idare ediver
Çok karnın acıkmış belli, bizim ev güvenli, bana gelin hepinize puf böreği yapayım, maya kullanmıyorum direk kabartma tozu
Yaprak sarması da olsa hani fena olmazdı
Kısır, mercimek köftesi, patates köftesi, yaş pasta, meyveli kek, mantı, yalnız herkes gelirken malzemesini getirsin zira eşim bunca insana kek börek yapacağım derken yaptığım harcamaları görünce kıyamet kopabilir, mayaların ki tutmadı ama eşimin kıyameti tutar Allah muhafaza
bence yarın herkes ölü taklidi yapsın
Gece gece hiç olmadı bu
Hemde hiç
Burda saat 3 ne yapacağım ben şimdi
Saydıklarına baksana sör
Nefis mefis anlamam ben
hiç ağzım sulanmadı desem , inanır mısın??
bende insanım heralde
İnanmam
Neyse ben yatayım artık rüyamda mantılar pofuduk poğaçalar görmek istiyorum
Reelde yiyemiyoruz bari rüyada yiyelim
İyi geceler herkese ben kaçtım
inan lenben yemek yemeyı sevmıyorum
kızlar cümleten iyi geceler. bi şey sorcam yurt dışında oturanlar vardır aramızda. oralarda tv lerinde bu akşam türkiye gibi kıyamet geldi gelmedi programları yapılıyormu
inan lenben yemek yemeyı sevmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?