Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

Biri mantı mı dedi...

Adam diyor ben sizi rahatlatıyorum külliyan yalan adamı dinledikçe tırstım

hayır kendide tırsmış baksana ömrünü yataktan kalktığı gibi gezdiği saçlarla geçirmiş biri olaraktan öbür tarafta ne lan bu sen bizi ciddiye almıyonmu da yataklık halinle geldin derler diye fön çektirmiş ama ama ince nokta şu gelinin yanında düğün başı yaptıran görümceye dönmüş

Mune hanım hayırdır bizim ev güvenli derken bizden habersiz evinde panik odası mı kurdurdun korunmak için naptın.

Bizimde evde maya kullanılmaz, midemizi ekşitiyor, kabartma tozu kullanıyoruz, o yüzden bizim ev güvenli dedim gibi soğuk ve tuhaf bir espri yapacağım olmayacak dimi
Evin temeli sağlam ondan güvenli diyeyim bari

Valla elimde maya var bacım azıcıkta un bulursak ekmek yaparım onla idare ediver

olur idare etcez artik : hic yoktan iyidir

Çok karnın acıkmış belli, bizim ev güvenli, bana gelin hepinize puf böreği yapayım, maya kullanmıyorum direk kabartma tozu

gece yemesem asil ozman ölürüm Mune

Yaprak sarması da olsa hani fena olmazdı

yapiver bi zahmet

bence yarın herkes ölü taklidi yapsın

ben onuda becerememki elime yüzüme bulasir

Gece gece hiç olmadı bu
Hemde hiç
Burda saat 3 ne yapacağım ben şimdi

birbirimizi yicez sabaha kadar hic birimizin tozu kalmicak

Ömer amca bile gitti,bende gideyim nedir yahu kopacaksa kopsun.Ben azıcık uyuyayım

Arkadaşlar kıyametin cuma günü kopacağını hepimiz biliyoruz, hani insan ya tutarsa diye de içinden geçiriyor :) bazı arkadaşlar mesaj yollayıp ciddi ciddi hellalik istiyor

kızlar cümleten iyi geceler. bi şey sorcam yurt dışında oturanlar vardır aramızda. oralarda tv lerinde bu akşam türkiye gibi kıyamet geldi gelmedi programları yapılıyormu

Kızlar dışarıda tüfekle meteor vuruyorum merak etmeyin hepimizi kurtaracağım.

Kadınlar kulübünün gücü adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…