Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

teşeşkkür ederim canım verdigin bilgilerden dolayı
bu hafta bi geçseydi bi an önce gidip tedavime başlamak istiyorum

canım ya sırf seni merak ettiğim için girdim siteye
çok sevndim yarın test gününmüş
senin için dua edeceğim
ınş olmuştur,ınş gelmiştir yavrun
bizde temmuzda maya yolcusuyuz
sen raporlu mu yaptrdın

iyi akşamlar perşembe mayadayım kısmetse
bi an önce perşembe olsun istiyorum hakkımızda hayırısı olur inşallah

merhaba arkadaşlar salı günü maya ya gideceğim ama bir sorunum var.eşimin işleri dolayısıyla yanlız gitmem gerekiyor.otobüsle geleceğim ankaraya.aştiden nasıl gidilir merkeze ????bana bilenler açıklayabilirler mi lütfen?????

arkadaşlar ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum mayaya.ama siz rapordan falan bahsediyorsunuz.bana kampanya fiyatı 2850 diye msj geldi.bu raporlu fiyatı mı?bilginiz varsa yazar mısınız?bir de orda yaptıran arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirmi? benim ikinci deneme olcak inşallah.allah herkesin gönlüne göre versin

aştiden nasıl gidebilirsin bilemiyorum ama güven parkın ordan 317-318 bağlarbaşı otobüsleri mayanın önünden geçiyo

2840 raporsuz tedavi rapor hakkı bitenler yada rapor hakkını kullanmak istemeyen kişiler için,bu fiyatın içine ilaçlar dahilmi degilmi bilemiyorum merkezle görüşmek lazım

bu fiyat raporsuz fiyatı canım... ilaçlar fiyata dahil ama fazla ilaç kullanman gerekirse extradan o ilaçların parasını veriyorsun...

ben şu anda lucrin kullanıyorum salı günü gideceğim Mayaya... O yüzden orayla ilgili fikrim yok ama görüşmeye gittiğimde ortamı da çalışanları da beğendim.. Osman Bey de bizimle ilgilendi ilgili bir doktor yani....

merhaba. ben 37 yaşındayım. 2 tüp bebek deneyimimi maya da yaptım. sonuç malesef başarısız. temmuz da 3. denememiz olacak. yüce rabbim inşallah bu sefer nasip eder de ben de buradan sevincimi paylaşırım.
hamile kalan arkadaşlardan ricam ne olur ne yediniz , ne içtiniz , neler yaptınız bizimle paylaşın. benim yumurta rezervim az olduğu için en fazla 2 yumurta çıkıyor. ne yapmalıyım rezervimi arttırmak için ve yumurta kalitemi arttırmak için. yardımlarınızı bekliyorum.

firstnimbus aştiden direk gidemezsin canım ancak taksi ile gidersin..ama aştiden ankarayla güvenparka geçip oradan gop otobüslerine binebilirsin. kolay gelsin canım

burası muştur yoluy yokuştur giden gelmiyor acep nedendir
mayaya gidenler nerelerdesiniz merak ediyorum sizi ümit olun bize ne olur
ınş tutmuştur yavrulanız ınş melekleriniz sizledir

burası muştur yoluy yokuştur giden gelmiyor acep nedendir
mayaya gidenler nerelerdesiniz merak ediyorum sizi ümit olun bize ne olur
ınş tutmuştur yavrulanız ınş melekleriniz sizledir

selam canım..beni hatırladın mı?ben de maya da yaptırdım mayıs ayında..ama sonuç negatif malesef...olmadı..hayırlısı olsun..tekrar denemeyi düşünüyorum..temmuz da veya ağustosta..belki karşılarız orda..Allah gönlüne versin canımmopuyorumnanaktan

canım hatrlmaz mıyım en çokda snei merak ediyordum ya demek olmadı nedeni söylediler mi inan çok üzüldüm şimdi nasıl memnun kaldın mı herşeyi sana anlatyorlar mı,off başka yerde mi yaptrsam vazgeçip ya gerçi tutmayacağı varsa hiç biyerde tutmaz ama,sendede sorun pkoydu dimi
benim kafam çok karışık bu ara,temmuzda gidicektik yüya

merhaba kızlar sizlee belki umut olur diye hikayemi paylaşmak istedim. Ben 31 yaşındayım 10 yıllık evliyim bende polikistik over eşimde ise sperm azlığı ve hareket problemi var tam 9 yıldır bu yolda mücedele veriyoruz bu süre içinde 4 negatif aşılama 2 negatif tüp bebek denemem var bütün tedavilerimde çok heyecanlı ve umutluydum ama olmadı bu yıl eşim 3. denemeyi yapalım dedi ve ben istemedim korkuyodum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan 2 tüp bebek denemelerim istanbulda olmuştu ilki alman hastanesinde 2. ise memorialde bu 2 hastanede denedim olmadı adını bile ilk defa duyduğum biyerde hiç olmaz dedim kendi kendime (mayayı kastediyorum) ve nisan 14 de tedaviye başladık uzun protokol ve 5. gün transferi yapıldı 2 emriyo transfer edildi ve şuan hamileyim size demek istediğim fazla kafanıza takmayın gezin tozun kendinize bir uğraş bulun ve bol bol dua edin ben bu kez hiç bişey düşünmedim olumsuz sonuca o kadar alıştırmıştımki kendimi hala inanamıyorum hamiile olduğuma Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberlerinizi buradan okuruz

tebrik edrim canım..hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah
memnun kaldın mı hastanedenidoktorlardan,ben biraz sıkıntı yaşadım da,ilgisizlik,bilgiye ulaşamama gibi

tebrik edrim canım..hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah
memnun kaldın mı hastanedenidoktorlardan,ben biraz sıkıntı yaşadım da,ilgisizlik,bilgiye ulaşamama gibi

teşekkür edrim canım Rabbim bu güzel duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah ben maya tarafından 1 yıl boyunca arandım hatta ilk görüşmeye gittiğimde gördüğüm ilgi karşısında çok şaşırdım sonra tedaviye başladıktan sonra ilgide bir azalma gördüm ve hem hemşireler hemde adnan beye şikayetimi dile getirdim onlarda kendilerince savunmalarını yaptılar ama ben daha önceki tedavilerimde buradaki ilginin yarısını bile göremedim ve dedim işlerini doğru dürüst yapsınlarda ben ilgi istemiyorum dedim ama genel olaarak ben memnunum daha önceki deneyimlerime dayanarak söylüyorum bence başarılı bir merkez karar sizlerin tabiki ama işlerini titizlikle yapıyolar önemli olanda bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…