ben sorun yaşadım nisandan sonraki raporlarda herhangi bir hastalığı yokttur yazısı ve iki aşılama yazılacakmış.benimkinde yoktu. güler hanımıda aradım telefonlarını açmadı. haberde vermedi.4 kere gitmek zorunda kaldım.neyseki çıkardım.
rapor için 2 adet nüfus kayıt örneği eşin ve senin
2 adet vesikalık fotograf,nüfüs cüzdanı fotokopisi,hsg filmi,son adet fsh lh gb hormon testi,eşine ait son sperm tahlili,evlilik cüzdanı fotokopisi, unutmadıysam bu kadar canım
bu arada sormayı unuttum sen tedavi filen görüyo musun?? tüp bebek gibi...
canım ya sırf seni merak ettiğim için girdim siteyekızlar dün geldim çanakkale ye..malum yorgunluktan sadece uyudum..transferim iyi geçti..1.kaliteymiş embriyom.gerisi Allah a kaldı tabiki..bence her hastanenin başarı şansı aynıdır..başka şeyler idda edenler yalan söylüyordur..ama benden önce transfer olanlardan 5 kişiden 2 si tuttu 1 tanesi tutmadı 2 side beklior..tabi yaşla da alakalı tutma şansı...hayırlısı olur inşallah..benimde bazı problemlerim oldu..rahimde incelme var hap kullanıorum onun için..karnım su topluor..fazla yumurta alınanlarda olurmuş..yani sıkıntı çekioorum ama olsunda katlanmaya değer..10 mayısta belli olucak inşallah dua edin kızlarr
merhaba arkadaşlar salı günü maya ya gideceğim ama bir sorunum var.eşimin işleri dolayısıyla yanlız gitmem gerekiyor.otobüsle geleceğim ankaraya.aştiden nasıl gidilir merkeze ????bana bilenler açıklayabilirler mi lütfen?????
arkadaşlar ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum mayaya.ama siz rapordan falan bahsediyorsunuz.bana kampanya fiyatı 2850 diye msj geldi.bu raporlu fiyatı mı?bilginiz varsa yazar mısınız?bir de orda yaptıran arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirmi? benim ikinci deneme olcak inşallah.allah herkesin gönlüne göre versin
arkadaşlar ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum mayaya.ama siz rapordan falan bahsediyorsunuz.bana kampanya fiyatı 2850 diye msj geldi.bu raporlu fiyatı mı?bilginiz varsa yazar mısınız?bir de orda yaptıran arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirmi? benim ikinci deneme olcak inşallah.allah herkesin gönlüne göre versin
burası muştur yoluy yokuştur giden gelmiyor acep nedendir
mayaya gidenler nerelerdesiniz merak ediyorum sizi ümit olun bize ne olur
ınş tutmuştur yavrulanız ınş melekleriniz sizledir
merhaba kızlar sizlee belki umut olur diye hikayemi paylaşmak istedim. Ben 31 yaşındayım 10 yıllık evliyim bende polikistik over eşimde ise sperm azlığı ve hareket problemi var tam 9 yıldır bu yolda mücedele veriyoruz bu süre içinde 4 negatif aşılama 2 negatif tüp bebek denemem var bütün tedavilerimde çok heyecanlı ve umutluydum ama olmadı bu yıl eşim 3. denemeyi yapalım dedi ve ben istemedim korkuyodum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan 2 tüp bebek denemelerim istanbulda olmuştu ilki alman hastanesinde 2. ise memorialde bu 2 hastanede denedim olmadı adını bile ilk defa duyduğum biyerde hiç olmaz dedim kendi kendime (mayayı kastediyorum) ve nisan 14 de tedaviye başladık uzun protokol ve 5. gün transferi yapıldı 2 emriyo transfer edildi ve şuan hamileyim size demek istediğim fazla kafanıza takmayın gezin tozun kendinize bir uğraş bulun ve bol bol dua edin ben bu kez hiç bişey düşünmedim olumsuz sonuca o kadar alıştırmıştımki kendimi hala inanamıyorum hamiile olduğuma Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberlerinizi buradan okuruz
tebrik edrim canım..hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah
memnun kaldın mı hastanedenidoktorlardan,ben biraz sıkıntı yaşadım da,ilgisizlik,bilgiye ulaşamama gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?