teşekkür edrim canım Rabbim bu güzel duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah ben maya tarafından 1 yıl boyunca arandım hatta ilk görüşmeye gittiğimde gördüğüm ilgi karşısında çok şaşırdım sonra tedaviye başladıktan sonra ilgide bir azalma gördüm ve hem hemşireler hemde adnan beye şikayetimi dile getirdim onlarda kendilerince savunmalarını yaptılar ama ben daha önceki tedavilerimde buradaki ilginin yarısını bile göremedim ve dedim işlerini doğru dürüst yapsınlarda ben ilgi istemiyorum dedim ama genel olaarak ben memnunum daha önceki deneyimlerime dayanarak söylüyorum bence başarılı bir merkez karar sizlerin tabiki ama işlerini titizlikle yapıyolar önemli olanda bu zaten
canım bütün bu sorunlar sonradan ortaya çıkmış olab,lir benim ilk tüp denemem de kimyasal oluştu ben ona negatif diyorum 2. tüp bebekte tüm ısrarlarıma rağmen araştırılmadı ve yine aynı şeyler denendi ama gözlemlediğim kadarıyla genelde herkese ilk denemede kısa protokol uygulanıyo yani bi deneme tahtası durumu ama sendeki sorunun belirlenmiş olmasıda güzel en azından ne tür tedavi uygalanacağı belli bu arada çanakkale merkezdemisin
kızlar bende ilk denememi maya da düşünüyorum ama sırf kampanya olduğu için yaptrmak istiyorum ve aynı zamanda da korkuyorum da negatif sonçtan,yani ilk gidenlere kısa protokol uyguluyorlar genelde diyorsunuz bide ben şimdi gitsem banada 5.gün embryosu koyun desem yaparlar mı ki
birde bi arkdşa 2 embryo transfer edilmiş yasak değil mi bu?
bende istiyorum aslında çünkü tek embryo insanın umudunu düşüryor derdim ikiz olması değil yeter ki sağlıklı bi bebeğim olsun hayrlısı olsun ınş bende kavuşurum yavruma
bende prolaktin hormonu için yaklaşık 1.5 senedir ilaç alıyorum,banada dr un biri snein rahim duvarın çok ince tüp bebek tutmaz dmeişti acaba dr a desem buna önlem alırlar mı ki ve önlemi ne olabir?
canım ben 1.5 yıldır ilaç aldığım için hormonlarım normal seviyede,acaba yanlş bişey yapamrıyım bu soğan suyunu içmede,zaten söylerim dr a artık,sen olmasaydın söylemicektim Allah razı olsun senden ınş 2.denemende kavuşursun
2.yi nin fiyarını nasıl yapıyor maya görüştün mü,indirim falan yapcak mı 2.ye
insanın aklına sonradan geliyor herşey,ben şimdi geçen seneki günlerim geliyor aklıma şimdi diyorum keşke şunu sorsaydım falan filan,hayrlısı olsun hakkımızda,onlara ve ALLAHA emanetiz biz ne bileblirz ki onlar ne derse mecburuz inanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?