Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

ben ilk denememiorda yaptım
12 nisan da başladım tedaviye
29 unda transfer oldum
ama olmadı işte
sonra aradılar dediki osman hoca:sizin rahim duvarında incelme olmuş ilaç dozundan dolayı,artı prolaktin hormonum yükselmiş,,eşimdede sperm şekli bozukluğu var dedi..ilaç adı verdi bunu eşin klullansın tekrar gelin dedi..ayyrıca rahim su toplamış 24 yumurta aldılar benden.gelin başka yöntem uygulacaz dedi..4 yumurta alalım dedi..
bunlar canımı sıktı açıkcası..madem rahim duvarım inceldi..su topladı nden önlemi alınmadı..ya tutrasa die transfer olurmuuu..çok sinir oldum..ne yapacağiımı bilemedim:1no2:

canım bütün bu sorunlar sonradan ortaya çıkmış olab,lir benim ilk tüp denemem de kimyasal oluştu ben ona negatif diyorum 2. tüp bebekte tüm ısrarlarıma rağmen araştırılmadı ve yine aynı şeyler denendi ama gözlemlediğim kadarıyla genelde herkese ilk denemede kısa protokol uygulanıyo yani bi deneme tahtası durumu ama sendeki sorunun belirlenmiş olmasıda güzel en azından ne tür tedavi uygalanacağı belli bu arada çanakkale merkezdemisin

aslında tedaviye hemen hemen aynı tarihlerde başlamışız bende nisan 14 de regl oldum ve 16 nisanda ankaradaydım seni buradan takip etmiştim ama yorum yazamadım sonucun olumsuz olunca insan söylicek kelime bulamıyo ama bundada vardır bir hayır ama sana tavsiyem başka bir yerde yine aynı şeyleri tekrar etme çünkü çok araştırma yaptım çoğu merkez gel birde biz deneyelim politikası tabiki karar sizin Allah yardımcınız olsun

kızlar bende ilk denememi maya da düşünüyorum ama sırf kampanya olduğu için yaptrmak istiyorum ve aynı zamanda da korkuyorum da negatif sonçtan,yani ilk gidenlere kısa protokol uyguluyorlar genelde diyorsunuz bide ben şimdi gitsem banada 5.gün embryosu koyun desem yaparlar mı ki
birde bi arkdşa 2 embryo transfer edilmiş yasak değil mi bu?
bende istiyorum aslında çünkü tek embryo insanın umudunu düşüryor derdim ikiz olması değil yeter ki sağlıklı bi bebeğim olsun hayrlısı olsun ınş bende kavuşurum yavruma

arkadaşlar peki sizde ne gibi sorunlar var tutan tutmayan arkdşlar yazarmısınız bende pko var netten araçtrmalrıma göre pko da tüp bebk tutma şansı daha yüksek miş

çanakkale ezine deyim canım..benimde 5.gün embriyosuydu..1.kalite yumurta ve 12 hücreli embriyodu.olmadı işte..bakalım hala düşünüyorum..fisfisfis

hiç korkma canım..tutacağı varsa ilk denemede de tutar..5.denemede de tutar..kısa uzun protokol tamamen senin yumurtanın kalitesine ve de hücre bölünmesine göre uygulanıor..
1.sınıf olanları genelde 5.gün tarnsfer ediyorlar..
bazı hastanelerde 2 embriyo koyabiliolar..tamamen doktorun insiyatifine bağlı yani..
hakkımızda hayırlısı olsun canımmolumunekankayizsmile

fazla doz ilaçtan dolayı rahim duvarı incelmiş ve prolaktin hormonum yükselmiş..bahanesi bunlar..Rabbim istemezse olmuyor işte..hayırlsı artık

bende prolaktin hormonu için yaklaşık 1.5 senedir ilaç alıyorum,banada dr un biri snein rahim duvarın çok ince tüp bebek tutmaz dmeişti acaba dr a desem buna önlem alırlar mı ki ve önlemi ne olabir?

bende prolaktin hormonu için yaklaşık 1.5 senedir ilaç alıyorum,banada dr un biri snein rahim duvarın çok ince tüp bebek tutmaz dmeişti acaba dr a desem buna önlem alırlar mı ki ve önlemi ne olabir?

evet canım rahim duvarı inceliği çok önemli..mutlaka doktoruna belirt bunu..çünkü kullanacağın hormon iğneleri daha da incelmesine neden olacak..benim tutmamasının en büyük nedeniydi bu sorun..:umursamaz:

ben de2.denemeye gitmeden önce rahim duvarını kalınlaştırmak için soğan kürünü deniycem..adetinden 10 gün önce başlıosun. 15 gün boyunca günde 2 bardak soğan suyu içicem..kür şöyle canım belki denersin sende:

1 orta boy beyaz soğanı 4 e böl.2 su bardağı suda 5 dakka kaynat..ılıyınca süz..öğlen yemeğinden ve akşam yemeğinden önce iç...ayrıca soğan suyu yüksek olan FSHhormonunu dengelemek için de kullanılıor..umarım sorularına cevap bulmuşsundur canım..kolaylıklara.s.

canım ben 1.5 yıldır ilaç aldığım için hormonlarım normal seviyede,acaba yanlş bişey yapamrıyım bu soğan suyunu içmede,zaten söylerim dr a artık,sen olmasaydın söylemicektim Allah razı olsun senden ınş 2.denemende kavuşursun
2.yi nin fiyarını nasıl yapıyor maya görüştün mü,indirim falan yapcak mı 2.ye

valla canım benim 2.denemem tüp bebek değil başak bi tedavi olucakmış..yapay döllenme mi ne..fiyattada indirim yapacaklarmışş.bakalım hayırlısı olsun artıkk..benden sana bi tavsiye aklında bişi kalmasın neyi merak ediyorsan sor doktoruna emi,bu senin hakkın..olmadı internetten araştır sor öğren..olumunekankayizsmile

insanın aklına sonradan geliyor herşey,ben şimdi geçen seneki günlerim geliyor aklıma şimdi diyorum keşke şunu sorsaydım falan filan,hayrlısı olsun hakkımızda,onlara ve ALLAHA emanetiz biz ne bileblirz ki onlar ne derse mecburuz inanmaya

orası öyle canımm..temmuzda tüp bebek yaptıracaklar diye topik açıldıiiliste oluşturduk bi bak istersen..sende kayıt ol konuşuruzz hepberaberrrolumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar.bende mayada tedavi oldum gecen hafta negatif sonucumu aldım.transfere giderken böyle olacağını biliyordum morelim bozuk girdim bence hiç ama hiç stres yapmayın.bize tam o sırada parayı ödemediğimizi söylediler odamıza kadar gelip aslında ödemiştik makbuzlar yanımdaydı.seçil hemşireden çok memnundum.aslında herşey güzel başlamıştı sona doğru ilgi azaldı bişeyler değişmeye başladı bu durum beni olumsuz etkiledi.çünkü ben başka hiç bi yerle görüşmedim mayaya ilk gittiğimde ilgi alaka o kadar güzeldi ki başka yere gitme ihtiyacı duymadım açıkcası şu an pişmanım tekrar mayaya gidermiyim şu an bilmiyorum heralde gitmem o davranış bize çok ters geldi elinde hesap makinasıyla odaya giren sekreter bi sürü gereksiz konuşma.eğer pozitif sonuç alsamda bunları yazıcaktım.umarım siz bebeklerinize kavuşursunuz.allah hepinizin yüzünü güldürür.

canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun,sende bu kampanyadan yaralandın dimi,sizde sorun neydi peki,olmaması na sebep ne gösterdiler,bak moralim bozuldu şimdi mayada yaptrmasam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…