Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun,sende bu kampanyadan yaralandın dimi,sizde sorun neydi peki,olmaması na sebep ne gösterdiler,bak moralim bozuldu şimdi mayada yaptrmasam mı acaba

evt canım kampanyadan yararlandım ama yararlanmamış olsaydım keşke bu kampanya için aramasalardı daha düşünmüyorum tüp bebek olayını.bizde sorun ben gecen yıl çikolata kisti ameliyatı olmuştum sağ yumurtalığım biraz zayıftı ama asıl sorun eşimdeymiş sperm sayısı çok güzelde morfoloji yüzde 2.olmaması için bi sebeb söylemiyorlar canım ya adnan hoca aradı 2,3 ay sonra tekrar denersiniz dedi.bende eşimde 27 yaşındayız.morfoloji sorun yaratmaz dediler ama ben çok stersli girdim transfere.kısmet değilmiş orası ayrı konu ama günler geçtikte ilgi alaka azalıyor.allah yardımcın olsun canım allahım yüzünü güldürür inşş.sırf kampanya var diye mayayı seçme derim ben çünkü bu fiyatda kalmıyor.çatlatma iğnesi,ilaçlar,yumurtaların erken çatlamaması için iğne bunları ceptan veriyorsun hemen hemen aynı paraya denk geliyor benim 4 milyarı buldu elimizde ki tek birikim uçtuu gitti.iyi düşün bence ben biras düşünmeden hareket ettim.inşş bebeğine kavuşurusn canım sende bende herkeste :)

öncelikle geçmiş olsun,üzüldüm durumuna .kısmette yoksa olmuyor.kısmette varsa tek ve 2. kalite embriyoyla oluyor.geçen sene ben memorialde takipli hasta olarak mikro denedim ,negatif sonuçlandı ve aylarca hastaneyi suçladım,doktorları suçladım.aylarca ağladım,üzüldüm.biizm sorum morfoloji.yenisini deneyeceğiz artık,durmak yok tırmalamaya devam.hep şöyle dua etmeliyiz:SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLAT OLSUN.
başka başka hastalıklarla da uğraşıyor olabilirdik.
maya merkeze uzak bir yer mi?ben gitmedim ,eşim bir kere ankaraya gittiğinde uğramıştı.ulaşımı çok zor demişti.bizim bu sene çankırıya tayinimiz çıktı,mayada düşünsek ulaşımı zor mu olur?kampanya neydi,nasıldı onu da açıklar mısın ?sık sık oluyor mu kampanya?belkim bize de denk gelir mi daha sonralardakaydirigubbakcemile3
üzülmemek elde değil ama kendimi yıpratmamam gerek bunun farkındayım.denemeye devam maddi ollarak da büyük paralar bunlar.Allah büyük doğal yolla da gelebilir meleğin canım.

arkadaşlar çankırıdan gelip gidecek biri olarak düşünürsek ters taraftaymış sanırım merkez.konya tarafına doğruymuş.eşim dedi ,ben gitmedim henüz merkeze.
kıdemli arkadaşlar ne dersiniz?sgk anlaşması var mı merkezin ?
olumlu olumsuz yönler ???neler dersiniz?

evet kısmet değilse olmuyor orası ayrı bi konu.ilk gittiğimizde şansınız yüzde 60 70 demişlerdi bizde de morfoloji sorunu var ama bunu sorun olarak görmediler ben onda diilim zaten artık gerçekten zamanı değilmiş ama beni üzen davranışlarıydı hani sanki herşey parayı alana kadardı sonrası bitti senin nasıldı mesela doktorun adnan hocaya sen bişey sormazsan insana bi merhaba bile demiyor mesela ben 2 gün öyle ultrosona girdim insan bi sormaz mı nasıl gidiyor bi şikayetin var mı hadi onu da geçtim diyelim bi merhaba demez mi gerçekten arkadaşlar böyleydi pozitif olsada sonucum bunu yazıcaktım.şu anki kampanya ilaçlar dahil 2840 TL.diyorlar ama benim 4 milyarı buldu çünkü kampanya içindeki iğneler kimseye yetmiyor ek olarak alıyorsun.çatlatma iğnesi,yumurtaların erken çatlamaması için iğne bunun bi tanesi 70 milyon.ilaçlar transferden sonra ki tutunma iğnesi hepsine ek ücret veriyorsun.bide ben az dozla başladım benden daha fazla dozda kullananlar daha fazla ücret verdi yani kampanya dışında baya bi masraf çıkıyor.ulaşıma gelince ben ankaralı diilim seyranbğalarında ablamda kaldım ordan kolaydı.senin bulunduğun yerden nasıldır bilmiyorum gaziosmanpaşada merkez.allah yardımcın olsun canım umarım bebeğine kavuşursun.

senin yumurta geliştirme sırasında saanırım muayenelere doktorun girmemiş,benim hep doktorum girdi.ben soru sormadan o beni her seferinde bilgilendirdi.aklıma gelen her soruyu sordum ve anında cevapladı.iş artık embriyolarda,annesinin kuzucuğunda.
ANNıŞıNE SIKI SIKI TUTUNUR ıNŞALLAH.ALLAH HEPıMıZıN KUCAĞINI DOLDURSUN.AMıN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mayaya ulaşım konusunda bilgilendirilmeyi bekliyorum.şehir dışındaymış sanırım.ne dersiniz arkadaşlar.yardımınızı bekliyorum.

ben mayaya gitmedim amaa ilk defa duyuyorum şehir dışında olduğunu,bence dert etme bulunur
bu topiğin ilk başlarında biri tarif etmişti ama unuttum nasıl olduğunu

mayaya ulaşım konusunda bilgilendirilmeyi bekliyorum.şehir dışındaymış sanırım.ne dersiniz arkadaşlar.yardımınızı bekliyorum.

şehir dışında diil arkadaşım kızılaydan tek otobüsle gidiliyormuş ben ordan hiç gitmedim seyranbağlarından taksiyle 5 dk.da ordaydım.ama kızılayda güvenparktan otobüsle hemen önünde iniliyormuş arayıp sorarsan tarif ederler bence.

canım bunu bana yazdın sanırım benim sonucum negatif gecen hafta öğrendim negatif olduğunu

ben de 2 kez mayada micro denedim. misafirhanede kaldım. 2. de kimyasal gebelik oldu. hiç memnun kalmadım. güya erkek infertilitesinde iyiler. gözlemlediğim kadarıyla (misafirhane de de kaldığım için söylüyorum) 8 kişiden birinde tuttu. sadece bir arkadaşımızın yüzü güldü. özellikle 2. tedavimde ilgi alaka sıfırdı resmen. hele parayı aldıktan sonra adamı bile tanımıyorlar. içlerinde iyileri de var tabiiki ama bundan sonra mayayı düşünmüyorum. kısmet olursa memorial düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı olsun...

ben memorialde denedim.mayayı tanımıyorum hiç ama dediğinizin hepsini memoiralde yaşadım.ben de oradan nefret ediyorum.

geçmiş olsun canım..üzüldüm..hayırlısı olsun hakkınızda..bende maya da yaptım ilk denememi ..aynı şeyleri bende yaşadım..benim yumurtalarım toplanacağı an geldiler paraydı makbuzdu die..dediğin gibi ilgi azalıyor zamanla..ki ben mayanın misafirhanesinde kaldım tedavi boyunca..ama tutmamasının sebebi bulunduysa bence başka merkez denme derim..çünkü başka merkeze de gitsen sil baştan yapacaklar..hadi birde biz deneyelim diyecekler..benim sorunum fazla doz hormon ilacına bağlı rahim duvarı incelmiş..tutması zor dediler vede benden 24 yumurta almışlardı karnım çok su toplamıştı..buda bi etkenmiş..şimdi bana başka bir yöntem uygulayacaklarını 4 yumurta toplayacaklarını söylediler..temmuz veya ağustos gibi tekrar düşünüyoruz..hayırlısı olsun..bence bidaha düşün derim canım..herşeyi gözden geçir ona göre çık karşılarına vedeki şunlardan rahatsız oldum..kendini ifade et iyice..açıkçası başka bi merkeze de gitmeye korkuyorumm.maya ya gidebilmek için bile 6 ay araştırıp istanbul bursa izmiri çok zor kara verdik..Allah neresi hayırlı olacaksa orayı nasip etsin inşallah..
üzme artık kendini bende zor atlattım..zor bi süreçten geçiyoruz..ama umuttlu olmak lazım..moral lazım..kendini iyice bi toparla sonra arayı fazla soğutmadan tekrar dene bence..herşey gönlünce olsun canımmolumunekankayizsmile

çok zor arkadasım aynı yere gitmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum tutmasıyla ilgili sorduğumda adnan hocanın ağzından tek kelime bile çıkmadı ne diyim başka.

çok zor arkadasım aynı yere gitmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum tutmasıyla ilgili sorduğumda adnan hocanın ağzından tek kelime bile çıkmadı ne diyim başka.

GECMIS OLSUN CANIM HEMSERIM INS BI DAHAKI SEFERE BEBEGIN TUTUNUR SANA HERSEY ALLAHTAN DAHA ZAMANI GELMEMIS DEMEKKI HERSEYIN HAYIRLISI BIZDE TEMMUZDA YAPTIRACAGIZ TUP BEBEK ANOTOLIA DA ESKISEHIRDE ORAYI ONERIYORLAR BIDE ORAYI DUSUN DERIM CANIM ISTERSEN TAKIBIMI ESKSHRDE YAPTIRICAM INS KAVUSURSUN BEBEGINE CANIM

ben memorialde denedim.mayayı tanımıyorum hiç ama dediğinizin hepsini memoiralde yaşadım.ben de oradan nefret ediyorum.

üzüldüm canım. galiba sonuç olumsuz ve hayal kırıklığı olunca o merkezden soğuyor insan. Memorial de kimdi doktorun? bizim sayı, hareket ve morfoloji sorunu var. morfoloji 0 olduğu için IMSI yöntemi bizim için iyi olur mu diye düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı. hangi merkezde bebeğimize kavuşacaksak eğer Rabbim orda tedavi görmemizi nasip etsin....

b

ben takipli hasta olarak gitiim.müstecep beydi doktor.morfoloji %0 ve pinhead(iğnebaş)mış spermler.imsi kullanıldı.4 embriyo dondurdular,çözdüremediler.beni çok üzdüler.çözdüpmede hasar oranı %10-20 iken bende %100 oldu,sorun sizin spermlerdeydi zaten dediler çıktılar işin içinden.istanbul-burdur arası transfer yapılamadan ağlaya ağlaya döndüm geldim.
ama sende iyi sonuçlar almak ümidiyle.sende böyle olacak diye bir şey yok.ama ben nefret ediyorum oradan

merhaba arkadaşlar ben iki defa maya da tedavi gördüm.Sonuç malesef negatif.Ben de sizler gibi düşündüm ilk orda yaptırdık işte herşeyimizi biliyorlar etraftaki insanlar ilk gittiginde kurnazlık yapıyorlar tutmasın bidaha bize gelsinler diye bizde öyle düşündük ve herşeye sil baştan başlamayalım nasıl olsa herşeyimizi biliyorlar tanıyoruz diye ama ikinciside olmadı.ılgilenmeye gelince ilgi alaka çok güzel hele ilk seferde süperdi duygu hanım vardı müşteri temsilcisi çok ilgiliydi Osman hoca adnan hoca onlarda çok iyiydi ben toplamada da transferede hep neşeli girdim neşeli çıktım çünkü çok espirili bir ortamdı.Hemşirelerde çok ilgiliydi ama ilk seferki gibi degildi duygu hanımı mumla aradık.Mayadan içeriye girerken hemşirilerin hiç asık suratıyla karşılaşmadım iğnelerimi olurken gırgır şamataydı ve istedigim herşeyi soruyordum osman hcaya olsun adnan hocaya olsun ve hiç ters bir tepki ne bileyim baştan salarcasınıa bi cevap almadım .Ama bidaha mayaya gidermisiniz derseniz hayır.ılk tedavide misafirhanesinde kalmıştım 15 kişiydik 15 kişiden 1kişinin tuttu ama sadece misafirhane diyorum hastanedekileir bilmiyorum ve bu insanın bocalamasını ve kafalarda kocamn bir soru işareti bırakıyor ve ikinciyede oraya gittik bunları bilebile eşimin ısrarları üzerine ve şimdi keşke diyorum gitmeseydim.Acısı değil ondan sonrası insanı yıkıyor okadar uğraşıyorsunuz eliniz bom boş dünya başınıza yıkılıyor ve ben uzun bir süre denemeyi düşünmüyorum acısında değilim zerre kadar hemde düşünmüyorum ondan sonrası yıpratıyor insanı toparlanmak çok zor.RABBıM KıMSEYE EVLAT ÖZLEMı ÇEKTıRMESıN ve HERKESE ANNELıĞı TATDIRSIN..AMıN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…