ya bide kaynanam geldi.bana 10 gün kan kusturdu.sonuç negatif valla hayatı zindan etti.güya bana baktı.yok şu bende olsaydı.çekmeceleri karıştırıp bunlar ne.herşeyimi karışrırdı özelim kalmadfı.o 4 tane dogurmuş.hanfendi.1 kuruş parada vermedi bu karı çocuk mocuk yapamaz diye eşimide doldurdu.hergün kavga ettik.eşimlede.
ya bide kaynanam geldi.bana 10 gün kan kusturdu.sonuç negatif valla hayatı zindan etti.güya bana baktı.yok şu bende olsaydı.çekmeceleri karıştırıp bunlar ne.herşeyimi karışrırdı özelim kalmadfı.o 4 tane dogurmuş.hanfendi.1 kuruş parada vermedi bu karı çocuk mocuk yapamaz diye eşimide doldurdu.hergün kavga ettik.eşimlede.
kampanyada hikaye enaz 5 milyarla ankaraya gideceksin
mayada raporlu olunca kaç tl tuttu arkadaşlar?merkeze kaç para ödediniz?
ben raporlu yaptırdım yol filan 4000 tl buldu
bence siz anlamak istemiyorsunuz yazdıklarımızı bin kere yazdım ama yine yazıyım sonucum negatif olduğu için diil evet kısmet değilmiş kaç kere bunu yazdım sadece okumak istediklerinizi alıp onlar hakkında yorum yapıyorsunuz.evet ben yaşadıklarımı yazmakta özgürüm ve yazdıklarımda doğru.kampanya falan hikaye o söyledikleri paraya 2840 tl ye yaptıran bi kişi bile yok.giden benim param benim umudum üzüntü de benim.herkesin özel hayatı olduğunu bizde biliyoruz ama böyle bi merkezde çalışıyorlarsa biz diil onların esnek olması gerekir.allah aşkına çok mu hoş bi davranış mı odaya gelip tam transferden önce siz parayı ödememişsiniz demek ödediğimiz halde yaa.evet biz güvenip gitsin bizim umudumuz bitti gitti.gitmek isteyen buyursun gitsin kimse oraya giitmesin mi diyoruz.ama ben bunları yaşadıktan sonrada aaa evt maya çok güzel bi merkez diyemem giden biten hem benim param hemde umudum!
diana007 kullanıcısından alıntı
bence siz anlamak istemiyorsunuz yazdıklarımızı bin kere yazdım ama yine yazıyım sonucum negatif olduğu için diil evet kısmet değilmiş kaç kere bunu yazdım sadece okumak istediklerinizi alıp onlar hakkında yorum yapıyorsunuz.evet ben yaşadıklarımı yazmakta özgürüm ve yazdıklarımda doğru.kampanya falan hikaye o söyledikleri paraya 2840 tl ye yaptıran bi kişi bile yok.giden benim param benim umudum üzüntü de benim.herkesin özel hayatı olduğunu bizde biliyoruz ama böyle bi merkezde çalışıyorlarsa biz diil onların esnek olması gerekir.allah aşkına çok mu hoş bi davranış mı odaya gelip tam transferden önce siz parayı ödememişsiniz demek ödediğimiz halde yaa.evet biz güvenip gitsin bizim umudumuz bitti gitti.gitmek isteyen buyursun gitsin kimse oraya giitmesin mi diyoruz.ama ben bunları yaşadıktan sonrada aaa evt maya çok güzel bi merkez diyemem giden biten hem benim param hemde umudum
katılıyorum.biz yaşadıklarımızı anlatıyoruz çok haklısınız.beşis asuman tutmuş toz kondurmuyor.iyi gelmiş.sonuçta merkezin kötü yanlarını söylüyoruz.iyi kötü bir merkezde başarı olur tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?