Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

kayınvaliden niye seninle geldi ki.o dönemde morelimizi daha yüksek tutmamız gerekiyor senin morelini bozmuş daha çok.biz seninle aynı dönemde mi ordaydık acaba? yanında biraz yaşlı bi bayanla gelen biri vardı o sen miydin ki ? kapalı mısın arkadasım sen merak ettim valla.ne zor şeyler yaşıyoruz dimi onca para bir anda gidiyor,umut ediyorsun hayal kırıklığı yaşıyorsun.ben şimdi keşke daha denemeseydim diyorum çünkü eskiden olmazsa tüp bebek deneriz diyoduk peki şimdi ne dicez? tekrar denemeye gücümüz yok kii .allah yardımıcımız olsun bundan sonra bu yolda bizi iyilerle karşılaştırsın.

mrb arkadaşlar.ben bundan 15 gün önce maya ile ilgili görüşlerimi yazdım buraya 3-5 kişi öyle bi savunmaya girdiler ki şimdi nerdeler acaba.

çook üzüldüm arkadaşım yaa..senağlama
ne desem boş biliyorum...bende ne yapacığımı şaşırdım..insanların umudunu parasını herşeyini çalıyolar...napıcam nereye gidecem bilemiyorum..en iyisi memorial diyolar oraya gidenlerde aynı kötü şeylerden bahsediyor..:1no2:
Allah neresi hayırlı olcaksa orayı nasip etsin bizlere:Saruboceq:
kaynananda kendini bilen bi insan olsa orda sen stresliyken seni üzmezdi..çenesini tutardı..ay ne fenalar bunlar ya..oğulları yüzünden bu çektiklerimizzzz
çat çat söylücen suratlarına eşlerimizi düşünmesek:mymeka:
üzme artık kendini canım..hiç bişey senin ve eşinin canınızın sağlığından önemli değil.olumunekankayizsmile
Rabbim elbette sesimizi duyacak ve bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edecektir:Saruboceq:

sudenur bence bu konuda yanlis düsünüyorsun benim tedavi dönemimde biz tam 5 kisiydik sürekli mayada ve maya disindada görüsdük ve ALLAHA sükür 1tanesinden haric hepimiz hamile kaldik yani ben yasadiklarimami inanayim yoksa sizin burda yazdiklarinizami???
Bence negatif alan arkadaslarimiz olayi cok abartiyorlar...
Inanmiycaksiniz ama bizim aramizda negatif alan arkadasimizla birlikte serife hemsire bile göz yaslarini tutamad.....
Ya hepimiz ayni sey icin ugrasiyoruz emek gösteriyoruz ama onlar sadece bahanesi hersey ALLAHTAN gelen birsey TÖVBR adnan hocanin anlasmasi yok ya kurban oldum rabbimle....

kampanyada hikaye enaz 5 milyarla ankaraya gideceksin

Bence öyle degil arkadasim bende kampanyadan faydalandim ve almanyaya gelirken bir valiz ilac getirdim ve benim tedavim bütün masraflarimizla yani yol parasi yeme icme tamm 4200 tutdu......

bende kampanyadan yararlandım yol param ve şu sonradan verilen ilaçlar ve tutunması için verilen iğneler hariç tam 4300TL. verdim hastaneye.ekstradan aldığımız iğnelerin parasını eşim gelince vercez dedim yaklaşık 5,6 kez ne zaman gelcek diye sordu sevgili güler.orda magdur olmayın daha öncede demiştim orda bi bayan vardı eşide yanında değildi bu konuda baya bi zahmet çekti kız.

bence de sizler biraz abartıyorsunuz. olup olmaması allahtan kimsenin bir çıkarı yok.. olmasın bidaha deneyek nie desin insanlar gider başka yerde dener neden elinden geleni yaptıklarını ve herşeyin allahtan oldunu düşünmeyelim. ben inanıyorum ki herkez elinden geleni yapıyo ama takdir allahın tutmayınca insanlar bunu biyerleri sorumlu tutması gerekir ama herşey allahtan ben çok yalvardım rabbime gece gündüz gözyaşları dökdüm allahım bircan evime yuvama sen bilirsin diye isteyenlerede rabbim nasip eder işallah ama arkadaşlar bukadar gattar olmayın herkez herzaman mutlu olmaya bilir herzaman gülemez herkezin de bir özel yaşantısı var hergün sizinle sürekli gülen birini ve ilgilenen birini beklemeyin sizde yapamazsınız ben onlarkadar sabırlı olamam herkeze gülemem herkezi anlarım ama sürekli beklen ti içinde olmayın önemli olan işlerini iyi yapmaları sizinle sürekli konuşup ilgilen meleri deyil... lütfen birazdaha esnek düşünün ve orda tedavi olan arkadaşları düşünün ve bunları okuyunca umutsuzluga düşeceklerini ve buna kimsenin hakkı olmadını düşünün neden siz güvenip denemişsiniz istedinizi yapmışsınız neden başkasını durduruyorsunuz bırakın belki onun nasibi orda allah onları vesile edcek ve olcak sizlerin de inanıyorum ki rabbim kucanızı dolduracak ama bu zamanı kimse bilemez nezan oldunu işallah herkezin rabbim kucagına bebek verir...:ecrin_bebek::Saruboceq:

bence siz anlamak istemiyorsunuz yazdıklarımızı bin kere yazdım ama yine yazıyım sonucum negatif olduğu için diil evet kısmet değilmiş kaç kere bunu yazdım sadece okumak istediklerinizi alıp onlar hakkında yorum yapıyorsunuz.evet ben yaşadıklarımı yazmakta özgürüm ve yazdıklarımda doğru.kampanya falan hikaye o söyledikleri paraya 2840 tl ye yaptıran bi kişi bile yok.giden benim param benim umudum üzüntü de benim.herkesin özel hayatı olduğunu bizde biliyoruz ama böyle bi merkezde çalışıyorlarsa biz diil onların esnek olması gerekir.allah aşkına çok mu hoş bi davranış mı odaya gelip tam transferden önce siz parayı ödememişsiniz demek ödediğimiz halde yaa.evet biz güvenip gitsin bizim umudumuz bitti gitti.gitmek isteyen buyursun gitsin kimse oraya giitmesin mi diyoruz.ama ben bunları yaşadıktan sonrada aaa evt maya çok güzel bi merkez diyemem giden biten hem benim param hemde umudum!

ya sonucta onlarda insan onlarda hata yapa bilir sen hic mi hata yapmyiorsun?????????
Bizede tam tersi oldu biz ilk görüsmeye gitdimizde parayi odemek istedik bize gerek yok kacmiyocaksin ya dediler,buna ne diyelim???
Hersey ALLAHTAN gelen birsey,tabiki umudun yikilmis o ayri bi konu ama kimse sana burdan kesin hamile olarak cikacaksin demiyor.......

ben almanyada tedavi görsüm dönem raporlu tedavi oldum ve benim kendi ödedim para 1800 Euro oldu ama mayada ben toplam 2200Eoro ödedim neresi uygun sizce??????

bak kendi agzinla demek istedini bana laf sokarak dedin TOZ KONDURMUYOR ben negatif aldim merkezin hjakindada ayni seyleri düsünüyorum arada sadece tek bi fark var oda almanyanin tüp bebek konusunda yeterince ilerlemedi yoksa benimki tutdu diye bu sekil düsünmüyorum ama demekki seninkide tutmus olsaydi sende TOZ KONDZRMUYCAKTIN..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…