Henüz kontrole gitmedik,merkez ayın 21 dedi ama burdaki doktorum ayın 12sinde gelmemi istedi.Heycanla keseleri ve kalp atışlarını göreceğimiz günü bekliyoruz.
Ben şuan çalışmadığım için evdeyim,günlük rutin hayat devam ediyor.Ağır kaldırmıyorum,eşim silipsüpürüyor sağolsun,bende yemek,toz alma gibi basit işlerle vakit geçiriyorum.Progestan kullanıyorum, ilaç beni akşamları çok kötü yapıyor .Baş dönmesiyle bazen uyuyakalıyorum..İlk defa bu sabah süt içince midem çok bulandı:)))Beslenmeye özen gösteriyorum.Düşük tehlikesi her hamilelikte var,zahmetli bir yoldan geçtiğimiz için daha dikkatli oluyor insan,adımlarına bile dikkat ediyor.İçimde henüz hissedemesemde biliyorumki birşeyler var bunuda bilmek insanı daha bir koruyucu yapıyor ister istemez.Her zaman pozitif ol,olcak olmayacak endişesi olmasın,şimdiden stres yok,Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla canım.............
cnm neden ilaç kullanıyosun
doktorun maya da deyilmi bebek olunca başka doktora gitmeye mi başladın cnm
merhaba arkadaşlar bende mayada tedaviye start verdim şuan vitamin ve tetradox(antibiyotik ) kullanıyorum ayın 20. lucrine başlayacağım. Bu arada infertilite geçmişim 3.5 yıl.
maya hakkında yazılacak çok şey var aslında.... kaybolan umutlar, ilgisizlikk, paragözlülük, saatlerce sıra bekleme, psikolojik destek olmamasıı gibiii...
bizm infertil geçmişimiz 2.5 yıl. geç kalmadan bi tüp bebek merkezine gidelim dediğimizde ilk olarak tabi ki mükemmel hikayelrinden, samimi telefon görüşmelerinden etkilenerek mayayı tercih ettik..
gittiğimizde bir ilgi, bir ilgi... kapıda karşılanmak falannn abartmıyorumm gerçektennn... ama zaman geçince herşeyin bir bedeli olduğun görüyorsunuz..mesela ankarada kalacak yeriniz yoksa onların konukevi var, tarifeli fiyatları var, ama bir kuruş bile indirim yapılmıyor.. mesela macs olacak fiyatları 300 euro ise 299 a kesinlikle olmaz. bu fiyat.. neyse parayı boşvereyim diyorsun, konukevinde kalanlar için wireless gibi bir hizmetleri yokk. işlerimiz için hergün internetcafeye gitmek zorunda kalıyoruz.ya herşeyi geçtim, en önemli şey pek muhtrem osman denizhan hocayla ilk görüşmeden sonra görüşme pek mümkün değil, çünkü o yeni gelen hastalardan sizinle ilgilemeye fırsat bile bulamıyor..
oranın yükünü kaldıran görünmeyen isim "adnan hocaa". tedavi sürecini kontrol etmekte biraz yetersizler ve olumsuz durumlara karşı herhangi bir psikolojik destek falan da yok. sizin tek şansınız yumurta nakli, oda yurt dışında ancak yapılıyor başka şekilde anne olamazsınız deyip kapıyı kapatıp giderler... siizn durumunuz onlar için hiç öenmli değil... onlar elinden geleni yapmıştır yaaa....oradan ayrılmaya karar verseniz birden karşınızda soğuk duvarlar görürsünüz, çünkü siznle ilgilenen hiç kimse yokturrr, kendi başınıza borçlarınızı öder, sessizce çıkar gidersinizzz, arkanızdan güle güle dien tek bir kişi bile olmazzz inanınn. oraya gidilecekse ebru hemşire ve adnan hoca için gidilir, gerisi boş...
ya ben bu yazilanlara pek inanasim gelmiyor bende o merkezde tedavi görcem simdiye kadar cok menunum esimde su an türkiyede oldu icin bizim ilk göörüsmelerimize esim gitdi bence bu olay abartilmis bi durum okadar insan memnun kaliorda bi yazan sahizmi memnun kalmiyor?????peki maya okadar kötü bi merkez ise basarilik orani niye bukadar büyük???vede niye okadar insan ordan gebe olarak geri dönüyor???sen orda bi tatsiz durum gecirmis ola bilirsin ama bunu bu sekilde yansitman cok yalnis bence sonucta orda tedavi olmak isteyenlerde yanlis bi düsünceye sahip ola bilyiorlar.....
aynen katılıyorummmkaydirigubbakcemile5sonuçta orda tedavi görecek ve gören arkadaşlara bu örnekler çoka acı gerçekten:gitme:
ya canim anlamadim sey maya okadar berbat bi yerse niye okadar orda calisan varki ??ozaman onlar bütün gün kötülük düsünüyor ???
Evet asumancım bende sana katılıyorum. Benim mayadan bugüne kadar gördüğüm ilgi ve alakaydı. 3.5 yıllık infertilite geçmişim var bu süre zarfında paramla hep rezil oldum bir dk ilgi görmedim devlet hastanesine hiç gitmedim hep özele gittim ki ilgilenilsin bana en ince ayrıntısına kadar anlatılsın ama hep başlarından savmak için fırsat kolladılar. Mayaya bu kadar tutulmamda bu sebeptendir benim .Bir kere bizi önemsediler Osman hocam dklarca anlattı hemşireler desen kardeşimden farksız oldular daha ilk görüşmede düşünün çekinmeden arayabiliyorum üstelik ben daha lucrine bile yarın başlayacağım. Tedavim süresincede bana en ufak ters gelen birşey olursada bunu burdan yansıtırım mutlaka ama arkadaşımızın olayı biraz çamur at izi kalsın tarzında olmuş denildiği gibi şuan orda tedavi görenleri üzmekten başka bir işe yaramadı.
doğru diyorsun asuman bende indirimden yararlandım ilaçlarımı bile ordan temin ediyorum dışarıdan daha uygun. Bu arada asuman kız alaman çukulataları iyi oluyor gelirken getirsene :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?