Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

cnm neden ilaç kullanıyosun
doktorun maya da deyilmi bebek olunca başka doktora gitmeye mi başladın cnm

cnm neden ilaç kullanıyosun
doktorun maya da deyilmi bebek olunca başka doktora gitmeye mi başladın cnm

Tedavimi Ankarada oldum,ama başka şehirde ikamet ediyoruz.Tedaviye başlayınca çeşitli ilaçlar kullanıyorsun,progestan düşüğü engellemek için kullanılan bir ilaç.Sende kullanacakın tedavi aşamasında,bunları sana anlatırlar zaten ,karneye yazılabiliyor bunlar.....

merhaba arkadaşlar bende mayada tedaviye start verdim şuan vitamin ve tetradox(antibiyotik ) kullanıyorum ayın 20. lucrine başlayacağım. Bu arada infertilite geçmişim 3.5 yıl.

merhaba arkadaşlar bende mayada tedaviye start verdim şuan vitamin ve tetradox(antibiyotik ) kullanıyorum ayın 20. lucrine başlayacağım. Bu arada infertilite geçmişim 3.5 yıl.

hayırlısı olsun canım bu arada bişe sorcan bana tetradox u transferden sonra vermişlerdi sanki neden önce kullanıysun sen?

valla canım bilmiyorum ki 1,5 kutu ben kullanacağım 1,5 kutu eşim kullanacakmış bize bir kağıt verildi ordaki sıraya uyuyoruz adetin 9. günü başlanacak 10 gün kullanılacak dendi. sana da önce verilmiştir belki

mrb arkadaşlar. benimde 2 negatif denemem oldu. eşim azospermi. maya hakkında iyi şeyler duyurorum. 3 . tedavim için merkez araştırıyorum. ankara dışından gelen arkadaşlara bi sorum olacaktı mayanın misafirhanesindemi kaldınız. ücreti ne kadar.temiz bi yermi. açıkcası mayada tedavi olmayı düşünüyorum ama kalacak yer sorunu olması beni düşündürüyor. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

arkadaşlar herkese mrb.
öncelikle gerçeketen çok zor bi süreçten geçiyoruz. hayat bi sınav ve şu bir gerçekki bu şekilde sınav olmak çok daha zor...
mal, mülk hiç bir şey bir evlat özlemini geçiremiyorrr... tabi ki maddi olarak şifamızı arayıp doktorları merkezleri araştıracağız , ama manen de dualarla Cenabı Haktan isteyeceğiz... mesela Kuranı kerimde nisa suresinde yanılmıyorsam haz. zekeriya A.S. duası var. hem yaşları çok büyük hem karısı kısır... oda Rabbimize şöyle dua ediyorr " kale rabbi habli min ledünhake zürriyyeten tayyibeten inneke semiüddua" yani Rabbim bana kendi zürriyyetimden temiz ahlaklı evlatlar ver.... başka bi ayette Cenabı Hak buyuruyor: "duanız olmazsa ne ehemmiyetiniz varr" samimi dua ile sıkıntılarımızdan kurtulabilirz... dua ile yolumuza devam edelim...

maya hakkında yazılacak çok şey var aslında.... kaybolan umutlar, ilgisizlikk, paragözlülük, saatlerce sıra bekleme, psikolojik destek olmamasıı gibiii...
bizm infertil geçmişimiz 2.5 yıl. geç kalmadan bi tüp bebek merkezine gidelim dediğimizde ilk olarak tabi ki mükemmel hikayelrinden, samimi telefon görüşmelerinden etkilenerek mayayı tercih ettik..
gittiğimizde bir ilgi, bir ilgi... kapıda karşılanmak falannn abartmıyorumm gerçektennn... ama zaman geçince herşeyin bir bedeli olduğun görüyorsunuz..mesela ankarada kalacak yeriniz yoksa onların konukevi var, tarifeli fiyatları var, ama bir kuruş bile indirim yapılmıyor.. mesela macs olacak fiyatları 300 euro ise 299 a kesinlikle olmaz. bu fiyat.. neyse parayı boşvereyim diyorsun, konukevinde kalanlar için wireless gibi bir hizmetleri yokk. işlerimiz için hergün internetcafeye gitmek zorunda kalıyoruz.ya herşeyi geçtim, en önemli şey pek muhtrem osman denizhan hocayla ilk görüşmeden sonra görüşme pek mümkün değil, çünkü o yeni gelen hastalardan sizinle ilgilemeye fırsat bile bulamıyor..
oranın yükünü kaldıran görünmeyen isim "adnan hocaa". tedavi sürecini kontrol etmekte biraz yetersizler ve olumsuz durumlara karşı herhangi bir psikolojik destek falan da yok. sizin tek şansınız yumurta nakli, oda yurt dışında ancak yapılıyor başka şekilde anne olamazsınız deyip kapıyı kapatıp giderler... siizn durumunuz onlar için hiç öenmli değil... onlar elinden geleni yapmıştır yaaa....oradan ayrılmaya karar verseniz birden karşınızda soğuk duvarlar görürsünüz, çünkü siznle ilgilenen hiç kimse yokturrr, kendi başınıza borçlarınızı öder, sessizce çıkar gidersinizzz, arkanızdan güle güle dien tek bir kişi bile olmazzz inanınn. oraya gidilecekse ebru hemşire ve adnan hoca için gidilir, gerisi boş...

atmosfer yazdıklarını hayretle okudum çok geçmiş olsun diliyorum sana gerçekten üzücü olaylar yaşamışsın ama sanırım birazda mübala etmişsin. Bir merkezin yoğun olmasından o merkezin doktorunu sorumlu tutamayız değilmi fiyat konusunda bugün başka bir merkezede gitsen indirim yapamazsın onuda geçtim Türkiyeye macs yöntemini getiren maya zaten bu yöntemde uygun fiyatlarda genel olarak araştırıldığında mayanın yaptığı kampanyalar falanda ben daha başka hiç bir merkezde görmedim. Bu arada merkezi koruma amaçlı kesinlikle yazmıyorum bunları buda benim gözlemlerim henüz orda yeni tedaviye başladım en ufak hoşuma gitmeyen bir şey olursada emin olun hemen burda da yayınlarım hiç şüpheniz olmasın.

canım hiç iyi şeyler yaşamamışın çok üzüldüm. ama inan hangi merkezede gitsen hiç kimse hayrına bişey yapmıyo. dönüp dolaşıp yine paraya geliyorsun. devlet bile çocuğun olmayacağı eksin olduğu halde raporu bile bin türlü aşamadan zorluktan geçersen veriyor.bende çok iyi bir merkezde tedavi oldum aynı senin dediğin gibi saatlerce sıra bekledim. diyosun o kadar para veriyorum devlet hastanesi gibi sıra bekliyorum. bu konuda bende çok merkez araştırdım ama gördüğüm kadarıyla hepsinde de aynı sistem var çünkü iyi merkezlerde hasta sayısı oldukça fazla. bunları çok sorun ediyordum ama artık geçtim bunları ben takmıyorum.
bizler umudumuzu kaybetmeyeceğiz mücadelemize devam edeceğiz. ne güzel demişin maddi olarak şifamızı arayıp doktorları merkezleri araştıracağız , ama manen de dualarla Cenabı Haktan isteyeceğiz.Rabbim hepimize sabır, güç ,kuvvet versin.Kucaklarımızı tez zamanda doldursun.

ya ben bu yazilanlara pek inanasim gelmiyor bende o merkezde tedavi görcem simdiye kadar cok menunum esimde su an türkiyede oldu icin bizim ilk göörüsmelerimize esim gitdi bence bu olay abartilmis bi durum okadar insan memnun kaliorda bi yazan sahizmi memnun kalmiyor?????peki maya okadar kötü bi merkez ise basarilik orani niye bukadar büyük???vede niye okadar insan ordan gebe olarak geri dönüyor???sen orda bi tatsiz durum gecirmis ola bilirsin ama bunu bu sekilde yansitman cok yalnis bence sonucta orda tedavi olmak isteyenlerde yanlis bi düsünceye sahip ola bilyiorlar.....

aynen katılıyorummmkaydirigubbakcemile5sonuçta orda tedavi görecek ve gören arkadaşlara bu örnekler çoka acı gerçekten:gitme:

aynen katılıyorummmkaydirigubbakcemile5sonuçta orda tedavi görecek ve gören arkadaşlara bu örnekler çoka acı gerçekten:gitme:

ya canim anlamadim sey maya okadar berbat bi yerse niye okadar orda calisan varki ??ozaman onlar bütün gün kötülük düsünüyor ???

ya canim anlamadim sey maya okadar berbat bi yerse niye okadar orda calisan varki ??ozaman onlar bütün gün kötülük düsünüyor ???

Evet asumancım bende sana katılıyorum. Benim mayadan bugüne kadar gördüğüm ilgi ve alakaydı. 3.5 yıllık infertilite geçmişim var bu süre zarfında paramla hep rezil oldum bir dk ilgi görmedim devlet hastanesine hiç gitmedim hep özele gittim ki ilgilenilsin bana en ince ayrıntısına kadar anlatılsın ama hep başlarından savmak için fırsat kolladılar. Mayaya bu kadar tutulmamda bu sebeptendir benim .Bir kere bizi önemsediler Osman hocam dklarca anlattı hemşireler desen kardeşimden farksız oldular daha ilk görüşmede düşünün çekinmeden arayabiliyorum üstelik ben daha lucrine bile yarın başlayacağım. Tedavim süresincede bana en ufak ters gelen birşey olursada bunu burdan yansıtırım mutlaka ama arkadaşımızın olayı biraz çamur at izi kalsın tarzında olmuş denildiği gibi şuan orda tedavi görenleri üzmekten başka bir işe yaramadı.

ben mayada bi deneme yapıp ikinciye başladım arkadaşlar.. söyleninlenler çok tuhafıma gitti.. kesinlikle bi tanesini bile görmedim çünkü bu yazılanların..yoğun bi merkez olmasından dolayı bekleme süresi biraz fazla olabiliyor ama onun dışında osman hocayla ne zman istersem o zaman görüştüm..misafirhanesinde kimse kalmk zorunda değil şartlarını beğenmeyen 5 yıldız konforu isteyen hiltonda da kalabilir bence.. çünkü her insanın lüks anlayışı farklıdır.. sonuçta fiyat olarak da insanlar makul bişeyler istiyor.. ayrıca fiyat konusunda da oldukça yardımcı olunuyor. arkadaşa nası böyle bişe denk gelmiş anlamdım ben de.. diğer merkzlerde opuya ve transfere bile asistanlar giriyor.. bence biraz ağır olmuş yazılanlar.. ayrıca ebru çok iyi bi hemşire elbette ama şerifenin hakkı kesinlikle yenilemez... herkes seçim yapmakta özgür.. hassas dönemler de geçiriyoruz elbette. ama ben ikinci denememi yapmak için hiç düşünmedim bile...

canim tabiki yazan sahisin kötü bi tecrubesi olmus ama bunu bu sekilde yansitmasi yanlis paragöz olsalardi bize tedavimizde indirim yapmazlardi bu bizim basimiza geldi vede bende indirimden faydalandim ki ben almanci oldum icin aslinda bizler daha cok soyulmaya alisginiz ama mayada buna denk gelmedim.....

doğru diyorsun asuman bende indirimden yararlandım ilaçlarımı bile ordan temin ediyorum dışarıdan daha uygun. Bu arada asuman kız alaman çukulataları iyi oluyor gelirken getirsene :))))

Bende mayada tedavi gören biri olarak hiç birine katılmıyorum.ıstediğim her an osman hoca olsun adnan hoca olsun hepsiyle görüşme imkanım oldu.Onu bırakın her istediğim zaman hocaları cepten arayabiliyorum.Randevu saatimde bekleme gibi bir olayla karşılaşmadım.Kalma yerine gelince orada kalmadım ama görüştüğüm kişiler memnundu,banyolu banyosuz isteğin gibi odalar varmış.Hatta internet bağlantısı dahi varmış.Bu yazılanlar merkezi karalamak için bence tedavi olanlar moralinizi bozmayın Allahtan hayırlısını isteyin ve merkeze güvenin.....

doğru diyorsun asuman bende indirimden yararlandım ilaçlarımı bile ordan temin ediyorum dışarıdan daha uygun. Bu arada asuman kız alaman çukulataları iyi oluyor gelirken getirsene :))))

ayyyy canim benim sende benim orda oldum dönem ordaysan getiririm tabiki istedin cukalata olsun hayatim....
Ama gercektende buraninki harika,sen yeterki orda ol cnim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…