maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

canım hayırlı olsun tedavin allah gönlüne göre versin ne zaman başlıyosun?

çok teşekkür ederim canım 1 mayıs adet tarihim 2-3 gibi giderim, inanılmaz bi heyecanım var mideme agrılar giriyo,tedaviye uzun bi ara verdigi için sanırım,herşeye başdan başlama güzel olcak yeni bi sayfa

Son düzenleme:

Canım eşin sevk alabiliyorsa sevkli gitsin b iz öyle yapacağız mayaya sorduk sevki kabul ettiler tedavi boyunca ayakta tedavi olarak yazacaklar sevke

merhaba arkadaşlar bugün adet oldum yarın mayada tedaviye başlıyorum.aslında çok heyecankıydım ama heyecanımda bitti garip duygular içerisindeyim açıkcası hakkımızda hayırlısı ankarada eşimden uzak böle bi garip geliyor bazen ağlama krizleri tutuyor umarım çektiğimiz bu çileye değer bebeklerimiz gelir eyvahedigeldismile

canım bu ilk tedavin miydi? İlkinde bende aynı sen gibiydim ama şimdi 4. tedavime başlayacağım o ilk zamanlardaki karışık duygulara sahip değilim sadece istediğimiz bebişe sahip olabilmek için bazı şeylere katlanmak zorunda olduğumun farkına vardım

evet ilk tedavim sanki şimdiden yoruldum senin 4.mü ? umarım bu sabrın sonunda yüzün güler sizde sorun neydi yani tutmasının nedeni neydii ? offf düşündükçe daralıyorum sankii

başarılar hayırlı sonuçlar alırsın inşallah doğru merkezdesin rabbim gönlünün muradını versin

evet ilk tedavim sanki şimdiden yoruldum senin 4.mü ? umarım bu sabrın sonunda yüzün güler sizde sorun neydi yani tutmasının nedeni neydii ? offf düşündükçe daralıyorum sankii

İnş. canım bu sefer tutar Allah hepimizin yüzünü güldürsün... Tutmamasının sebebiyle ilgili hiç kimse birşey söylemedi. Mayaya gittiğimde Osman Bey 4. denemem deyince şaşırdı ve sebebini araştıralım dedi bir takım tahliller yaptırdık henüz onların sonuçlarını almadık çıkacak sonuçlara göre tedbirler alınacak....
Sen de stres yapma şu an senin için en kötü şey stres rahat olmaya çalış Allahtan hayırlısını dile...

selam herkese benimde yarın mayada transferim var bu benim 3. denemem bana dua edin lütfen rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

kızlaaaar herkese selam şu an mayada tedavi göüyorum misafirhanedeyim sorusu olan arkadaşlara seve seve yardımcı olurum

Ne güzel sen hemen başlamışsın o zaman senin ki kısa protokol olmalı ben daha lucrine başlamadım. Hakkında hayırlısı olsun canım..Hangi iğneyi kullanıyorsun?

selam herkese benimde yarın mayada transferim var bu benim 3. denemem bana dua edin lütfen rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Hayırlı olsun canım sanırım şu anda transferin gerçekleşmiştir.. İşin en zor kısmına geçtin beklemek......... umarım 12 gün sonra bize güzel haberler verirsin... Maya hakkındaki görüşlerini bizimle paylaşır mısın?

bende şu an mayada tedavi görüyorum bugün ilk iğnemi vurundum :) inşş hepimizin yüzü güler bugün mayadamıydın bende ordaydım saat 11 gibi

Ayy ne güzel ya herkes teker teker başladı ben kaldım.. Siz böyle yazdıkça ben de heyecanlanmaya başladım halbuki bu zamana kadar hiç heyecanım bile yoktu...

Hayırlı olsun arkadaşım inş. 15-20 gün sonra mutlu son....

Bu arada merak ettim eşin için birşeyler yapabildiniz mi yoksa yalnız mı gittin Ankaraya?

yok canım eşim gelemedi bişey.yapamadık yalnız geldim ben ablam var burda allahtan onda kalıyorum sen ne zaman geliceksin ? buarada ben iğneleri koldan vuruyorum hemşire öle dedi herkes göbekten vuruyormuş bişey olur mu acaba yaa

Ben de mayıs 25 gibi orada olacağım ben geldiğimde senin tedavin bitmiş olacak sanırım....
Koldan veya göbekten pek farketmiyor bence hemşireler hangisi kolayına gelirse öyle yap diyorlar ama ben hep göbekten yaptım

günaydın kızlar, cuma günü mayada görüşmeye gittik, eşim de sperm verdi, tüm detayları görüştük, herkes çok güleryüzlü ve ilgiliydi ancak ben bir samimiyetsizlik ve yapaylık hissettim, açıkçası eşim de çok fazla hoşlanmadı ve mayadan vazgeçtik, fiyatı için mayaya başvuracak olan arkadaslarıma da söyleyim, hacettepe ve başkent üniversitelerinde de hemen hemen aynı fiyata daha güvenilir ellere kendinizi teslim edebilirsiniz. allah hepimizinin yardımcısı olsun

canim igneleri nerden vurdun önemli degil sonucta hepisi kanina geciyor bende hep göbekten vurmusdum ama son dönem morardi icin serifecim koldan devam edelim dedi bende koldan vurdum ,hic merak etme etme canim birsey olmaz...
ALLAH yardimciniz olsun...

merhaba arkadasım.ben bu konuda sana katılmıyorum bence ellerinden geldiği kadar güleryüzlüler ve iyimser yaklaşıyorlar sadece samimiyetsiz bulduğun için güvenirliğinden şüphe etmemelisin bence belki samiyetsiz olabilirlewr ama gayet güvenilir bi merkez bence ki ben hiç öle yapmacık bi yönlerini görmedim.üniversite hastanelerinde bu kadar güleryüzü bulamayabilirsin tabii ki bu benim fikrim.allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…