- Konu Sahibi miss_capraz
-
canım hayırlı olsun tedavin allah gönlüne göre versin ne zaman başlıyosun?
3 ,4 güne kadar mayada tedaviye başlıyorum arkadaşlar çok heyecanlıyım.eşim yanımda olmıcağı için biraz da üzüntülüyüm aslında,mayada eşlerimiz için rapor falan veriyorlar mı bilen var mı aranızda? aradım merkezi ama görüşemedim kimseyle yoğunlarmış biraz.yani iş yerine vermek için rapor eşimin hiç izni kalmadıda
merhaba arkadaşlar bugün adet oldum yarın mayada tedaviye başlıyorum.aslında çok heyecankıydım ama heyecanımda bitti garip duygular içerisindeyim açıkcası hakkımızda hayırlısı ankarada eşimden uzak böle bi garip geliyor bazen ağlama krizleri tutuyor umarım çektiğimiz bu çileye değer bebeklerimiz gelir eyvahedigeldismile
canım bu ilk tedavin miydi? İlkinde bende aynı sen gibiydim ama şimdi 4. tedavime başlayacağım o ilk zamanlardaki karışık duygulara sahip değilim sadece istediğimiz bebişe sahip olabilmek için bazı şeylere katlanmak zorunda olduğumun farkına vardım
merhaba arkadaşlar bugün adet oldum yarın mayada tedaviye başlıyorum.aslında çok heyecankıydım ama heyecanımda bitti garip duygular içerisindeyim açıkcası hakkımızda hayırlısı ankarada eşimden uzak böle bi garip geliyor bazen ağlama krizleri tutuyor umarım çektiğimiz bu çileye değer bebeklerimiz gelir eyvahedigeldismile
evet ilk tedavim sanki şimdiden yoruldum senin 4.mü ? umarım bu sabrın sonunda yüzün güler sizde sorun neydi yani tutmasının nedeni neydii ? offf düşündükçe daralıyorum sankii
selam herkese benimde yarın mayada transferim var bu benim 3. denemem bana dua edin lütfen rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
canım allah yardımcın olsun allah gönlüne göre versin hiç bi şeyi kafana takma yarın öğlen mi transferin?[/QUOTEsağol canım allah herkesin gönlüne göre versin. yarın saat 10 30 da dediler inşallah hayırllısı olur
kızlaaaar herkese selam şu an mayada tedavi göüyorum misafirhanedeyim sorusu olan arkadaşlara seve seve yardımcı olurum
kızlaaaar herkese selam şu an mayada tedavi göüyorum misafirhanedeyim sorusu olan arkadaşlara seve seve yardımcı olurum
selam herkese benimde yarın mayada transferim var bu benim 3. denemem bana dua edin lütfen rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
bende şu an mayada tedavi görüyorum bugün ilk iğnemi vurundum :) inşş hepimizin yüzü güler bugün mayadamıydın bende ordaydım saat 11 gibi
Ayy ne güzel ya herkes teker teker başladı ben kaldım.. Siz böyle yazdıkça ben de heyecanlanmaya başladım halbuki bu zamana kadar hiç heyecanım bile yoktu...
Hayırlı olsun arkadaşım inş. 15-20 gün sonra mutlu son....
Bu arada merak ettim eşin için birşeyler yapabildiniz mi yoksa yalnız mı gittin Ankaraya?
yok canım eşim gelemedi bişey.yapamadık yalnız geldim ben ablam var burda allahtan onda kalıyorum sen ne zaman geliceksin ? buarada ben iğneleri koldan vuruyorum hemşire öle dedi herkes göbekten vuruyormuş bişey olur mu acaba yaa
yok canım eşim gelemedi bişey.yapamadık yalnız geldim ben ablam var burda allahtan onda kalıyorum sen ne zaman geliceksin ? buarada ben iğneleri koldan vuruyorum hemşire öle dedi herkes göbekten vuruyormuş bişey olur mu acaba yaa
günaydın kızlar, cuma günü mayada görüşmeye gittik, eşim de sperm verdi, tüm detayları görüştük, herkes çok güleryüzlü ve ilgiliydi ancak ben bir samimiyetsizlik ve yapaylık hissettim, açıkçası eşim de çok fazla hoşlanmadı ve mayadan vazgeçtik, fiyatı için mayaya başvuracak olan arkadaslarıma da söyleyim, hacettepe ve başkent üniversitelerinde de hemen hemen aynı fiyata daha güvenilir ellere kendinizi teslim edebilirsiniz. allah hepimizinin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?