- Konu Sahibi miss_capraz
-
Aynen benimde 7. denemem olacagi icin 2 embriyo transferi olacakk ...
KIzlar mayada tedaviye baslamak icin daha öncesinden randevu almak gerekiyor mu ?
Ben mayisin son haftasinda mayada olabilirim ancakk ..
Bunu merkezle konustum gerek yok dediler ama ..
Gittigimde yogunluk olur acikta kalirsam diye cok korkuyorum ..
Ne yapmaliyim kizlar ?
Canım ben zannetmiyorum böyle bir durum olacağını.. Ben her gittiğimde öyle çok fazla bir yoğunluk yoktu.
Benim de mayısın son haftasına denk gelecek herhalde orada bulunmam. Peki sen iğnelere gelince mi başlayacaksın yoksa ilk aşamayı orada mı yapacaksın?
aynı konuyu bende sordum yoğunluk olursa alamayız derseniz dedim yok öyle bişey olmaz dedi sekreter kız banada demekki baştan öyle randevu vermyorlar cnm için rahat olsun bence banada aynısını dediler
Canim bir kac gündür girmemistim nete ..
Cevaplamakta geciktim kusra bakma ..
Biletlerimizi aldik ALLAHIN izniyle 1 ay sonra orada olcam .
Misafirhaneden de yer ayirttim her olasiliga karsin ..
Betty `cim ben gelince merkezle görüsüp ona göre ilaclara baslayacagim ..
Zaten adet tarihim o zamana denk geliyor ..
Tedavilerimizin ayni araliga denk gelmesine de cok sevindim ..
Mayada görüsmek umuduyla canim .. :1hug:
kızlar herkese selam! Bende mayada tedaviye başladım geçen hafta ordaydım lucrinle başladık. Şimdi adet olmayı bekliyorum kısmetse 1 hafta içinde tekrar gidicem mayısta mayada olan arkadaşlar var mı? görüşürüz artık. benim Ankara da kalıcak yerim vardı ama mayaya uzak, misafirhaneyi görünce çok beğendim çok temiz ve kliniğe çok yakın. Bu arada klinik ve misafirhane inanılmaz temiz. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Fiyatlar banyolu 2 kişilik 66 TL banyosuz 2 kişilik 44 TL , tek kişililkler 18 ve 20 TL fiyatlarda uygun Not: Banyosuz odalar için ortak banyolar var her katta birden fazla ve oldukça temiz görünüyolardı
tedavin hayırlı olsun cnm.bende mayısın 2.gibi başlıcam mayada senin uzun protokol galiba ben hep kendimi nedense kısa protokola alıştırdım buna neye göre karar veriliyor? bide bişey daha sormak istiyorum bu kampanya fiyatının içindeki iğnelerden başka iğne aldın mı? toplam ne kadara mal oluyor?benimde eşim yanımda olmayacak tedavi sürüesince herşeyi öğrenmek istiyorum.inşşşş senin benim bu yoldaki herkesin yüzünü güldürür allahım.opuyorumnanaktan
evinsu bana daha önce 2 kez kısa protokol uygulandı.şimdi uzun protokol olrsa adetin kaçıncı günü lucrine başlanıyor canım?? sanırım sen uzun protokolde tedavi oluyorsun çünkü???
bende misafirhanede kalacağım.belki karşılaşırız orada
benim bu haftasonu 21. günüm oluyor ve öngörüşmeye gideceğim canım.o zaman uzun protokole karar verilirse hemen ilacada başlamış olurum adetim mayısın 10-15 i arasında olacak yani senin transferine yakın ancak orada olabileceğim herhalde.nasipse karşılaşırız belki:)
kızlar herkese selam! Bende mayada tedaviye başladım geçen hafta ordaydım lucrinle başladık. Şimdi adet olmayı bekliyorum kısmetse 1 hafta içinde tekrar gidicem mayısta mayada olan arkadaşlar var mı? görüşürüz artık. benim Ankara da kalıcak yerim vardı ama mayaya uzak, misafirhaneyi görünce çok beğendim çok temiz ve kliniğe çok yakın. Bu arada klinik ve misafirhane inanılmaz temiz. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Fiyatlar banyolu 2 kişilik 66 TL banyosuz 2 kişilik 44 TL , tek kişililkler 18 ve 20 TL fiyatlarda uygun Not: Banyosuz odalar için ortak banyolar var her katta birden fazla ve oldukça temiz görünüyolardı
canım ben pco hastasıyım ve eşimde morfoloji sorunu var sanırım pco hastalarına uzun prtokol uygulanıyo. kampanya 2840 içinde 4 kutu gonal f var ayrıca ilaç yetmezse 400-500 daha fark çıkabilir. monodoks diye antibiyotik verdiler günde 2 defa içiyorum elevit ve çocuk aspirini de günde 1 defa. lucrin kampanyanın içinde değil adetin 21. günü başladım fiyatı 120 lira kısa protokolde uygulanıp uygulanmadığını bilmiyorum. bizim raporumuz var klinik 800, ilaç parası 1000-1300, macs 600 TL, embriyo dondurma 700 TL toplam 3.500 TL Rapor yoksa 2840+(ilaç yetmezse ortalama 500 TL)+macs 600TL+emb. dondurma 700 TL 4.600 TL Canım inş. yardımcı olmuşumdur. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sen misafirhanede mi kalacan?
selam arkadaşlarr ben de 2 deneme yaptım mayada bizim sorunumuz da erkek infertilitesi idi. ilkinde tutu ama düşük oldu ikincisi tutmadı ama 3. denememi de mayada yapıcam inşallah yaza. mayadan çok memnunum. inşallah hepimizin gönlüne göre olur.
asuman canımm nasılsın? bebeişler napıyoooo?
canım aslında bu konuda çok fazla bi bilgim yok nası oluyo yarın bi arasam aslında ücreti nasıl bu ay sonu genetik teste gidiyorum sanırım onun sonucuna göre olcak. haziranda gideriz galiba bakalım. şubatta aldım negatif sonucumu bu arada. ,nşallah allah hepimizin yüzüne güler artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?