- Konu Sahibi miss_capraz
-
canım tedavin hayırlı olsun geçen hafta p.tesi günü mü mayadaydın? ben P.tesi Mayadaydım. Beklerken Diyarbakır'dan geldiğini söyleyen bir çift vardı hatta oradaki görevli bayan da Diyarbakırlı olduğunu söylemişti. O sen miydin diye merak ettim
Selam Canım dün nete giremedim bugün okudum. Evet p.tesi ordaydım Şafak hanımla görüşüyoduk oda D.dakırlıymış seni çıkaramadım canım anlatırsan hatırlarım. Bizimle bereaber bi çift daha vardı D.bakırdan gelen. Senin gördüğün kapalı bayan mıydı?
idillll canim benim nasilsin???
canim uzun zamandir hic görüsemedik seninle,
ya arada bi ugra canim merakta birakma...
Canim benim yazdiklarimi okuyormusun bilmiyorum ama benim ikizlerim olcak,
aslinda durumum iyi ama son 10 gündür 3 yada 4 gün arayla kahve rengi lekelenmem oluyor ama doktorlar normal dedi,
son 1 haftadirdia yadiklerimi sürekli cikartiyorum
yoksa hersey yollunda canim..
seni kocaman öpyüorum..
Yok canım benim gördüğüm açıktı. Kapalı bayan sizinle gelip konuştu D.bakırlı olduğunu söyledi ben de eşimle sizin sağ tarafınızda oturuyorduk uzun ve sarı saçlıyım belki hatırlarsın..
sen lucrin kullanmaya başladın mı?
ah canım beniim eminim halinden hiç şikayetçi değilsindir.. olma da zatenn çok tatlı sıkıntı bunlarr..allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.. ben aynıyım şimdilik bi gelişme yok yaza kısmetse 3. denemeye gidicez. artık yıprandım çok ama bi kere daha deneyelim napalım.. dualarından eksik etme beni... öpüyorum çookolumunekankayizsmile
evet canım o bendim senide hatırladım. lucrin kullanmaya başladım son 7 iğnem adet olmayı bekliyom sen başladın mı tedaviye?
merhaba arkadaşlar ben pkos hastasıyım 2 kere yumurtlama tedavisi gördüm sonuç negatif
şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz maya da başlayacagım kısmet olursa inanılmaz bi heyacan var
burda sizlerle paylaşımlarda bulunmak istiyorum
dianacım ben de bu haftaiçinde görüştüm ordan kevser hanıma, eşlerimiz için tedavi gördüğümüze dair izin veremiyorlarmıs, refakatci olarak falan dedim, malesef dediler...3 ,4 güne kadar mayada tedaviye başlıyorum arkadaşlar çok heyecanlıyım.eşim yanımda olmıcağı için biraz da üzüntülüyüm aslında,mayada eşlerimiz için rapor falan veriyorlar mı bilen var mı aranızda? aradım merkezi ama görüşemedim kimseyle yoğunlarmış biraz.yani iş yerine vermek için rapor eşimin hiç izni kalmadıda
dianacım ben de bu haftaiçinde görüştüm ordan kevser hanıma, eşlerimiz için tedavi gördüğümüze dair izin veremiyorlarmıs, refakatci olarak falan dedim, malesef dediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?