maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

olumunekankayizsmile bende bugün mayadaydım.puregonla başladık tedaviye:lepi:
ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
tedaviniz hayırlı olsun canım,ben bişey merak ettim,ouregon alınca dr un 2 günde bir ult ile bakmaycak mı imiş,hani dedin ya ben döndüm mayadan diye,aklıma takıldı,bende aşılamada aynı bu ilacı kullandım hatta elimde var biraz bu ilaçtan,yani siz kendi kendinize mi kullancaksınız ve kaç dozdan başladınız

canım ilk usg ile ikincinin arasında 4 gün oluyor mutlaka daha önceki tedavilerimde de böyle olmuştu.ama bundan sonrası gün aşırı olacak ve ben orada misafirhanede kalacağım.puregona orada karar verildi ve 200 ünite ile başladık.3 gün 200 ünite devam edeceğim 4. gün usg ve kan tahlili ile yeni dozum belirlenecek canım.benimde elimde önceki tedavimden kalan bir kutu puregon vardı çok iyi geldi açıkçası:))

embriyo dondurtmak 350 euro çözdürmek te 350 euro canım.toplam dondurulmuş tedavisi 700 euro yani.en güncel fiyat budur:))

Son düzenleme:

hımm anladım şimdi:)
ooo demek ki 200 ünite he ben aşılamada 25 ile başlamştım arada dünya kadar fark var tabi zaten farklı tedaviler,elimde 700 mg lık puregon var galiba hatta kartuştada dünya kadar var ama 25 günü geçtiği için sonkullanma tarihi geçmiş yazık oldu..off kararsız kaldım şimdi mayaya gidip gitmeme konusnu daha doğrusu kahverengi lekeden öteye gitmedi adetim önce bi adet olabilsem iyi olcakta..

bebis asuman hzır gibisin herşeye cevap veriyorsun ,Allah razı olsun senden,embryo dondurma işlemi çok mantıklı geliyor hayrlısı bakalım fiyat fena değilmiş

canim benim yaa......
Evet fiyat cok uygun bende dondurtacaktim ama malesef benim 4 tane yumuratm vardi zaten 3 tanesi transfer edildi digeride gitdi :) yoksa bende düdünüyordum ama kismet olmadi....

olumunekankayizsmile bende bugün mayadaydım.puregonla başladık tedaviye:lepi:
ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun tedavin canım ben bugün 2. igneye başladım, yarın kontrolüm var orda olcam,inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
merkezden çok memnunum arkadaşlar inşallah sonuna kadar böyle gider

Son düzenleme:
yarın 3 te mayada randevum vardı ama sabah otobüs bulamıyorum ne yapıcam bne şimdi yaa(((
randevuyu iptal edicem mecbur off bi işimde rast gitsin yaaaa
aştiden kaç numaralı otobüstü tekrar yazarmısınız

güvenparktan 317-318 bağcılar minibüsü,köroğlu shell petrolde iniyorsun karşı sokağında 100 mt. ilerideyerimseniben

arkadaşlar bende 2 ci denememi yapıcam fakat nerde yapacam bilmiyorum şuan Muş ta oturmaktayız maya gerçekten iyi bir hastanemi bizim azo sperm sorunumuz bu Macs gerçekten azosperm de başarılımı mayamı yok sa Erzurum şifa da Sedat kadanalı var o doktora iyi oldugunu duydum bana yardımcı olun bilmiyorumkismile

Slm arkadaşlar bizde nisan ayında uzun protokole başladık Maya'da. bugün 10.lucrini yaptım hasta olmayı bekliyorum. Bundan sonraki süreç, kullanacağım ilaçlar vs nasıl olacak detaylı bir şekilde anlatırmısınız?? Yazıları sürekli takip ediyorum vakit yaklaştıkça heyecan sardı.. Yardımlarınızı bekliyorum bu konuda

slm arkadaşlar topiği baştan sona okudum valla ne yorumlar yapılmış ne yorumlar....bi yorum okuyorum hah tamam doğru karar diyorum bi daha okuyorum noluyoruz yaa diyorum..yorumlarını kötü yönde yapmakta kullanan arkadaşlar sizin şuan şikayet ettiğiniz şey moralinizi bozacak olayların yaşanması değilmi?yani hayal kırıklığına uğradığınız için canınız yanmış..peki bi umutla bekleyen ve tedavisine başlayacak olan arkadaşları nie düşünmüyosunuz yaaa.madem siz moralsizlikten kaybettiniz bırakında umudu olan arkadaşların umudunu kırmayın.Bi kanser hastasına hastalığı ile alakalı hep kötü şeyler anlatsanız iyileşeceği varsada ölür valla o kişi bu kadar kötü şey duyup üzülmekten umudunu kaybetmekten....buda aynı bu durumla alakalı.çünki tedavide önemli olan parayı alıp almamaları yada farklı şayler değil önemli olan tek ama tek şey moral.siz zaten o kliniğe mutsuz adım atarak kaybetmişsiniz.tamam kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz bu doğal heryerde olumlu yada olumsuz durumlar olabilir ama bunu yaygaraya verip umudu olan arkadaşların umudunu kırmayı hakkettiğiniz anlamına gelmez.bırakın insanların moreli bozulmasın.bende temmuzda tedavime başlıycam ve tek kararım maya diğer arkadaşlarada tavsiyem sakın olumsuzları düşünmeyin.bebeğinize kavuşacağınız gün için provalar yapın çünki biz eşimle öle yapıoruz.şimdiden umutlu olun.çünki en önemli şey pozitif düşünmek.neyse uzun oldu ama nolu kötü düşünmeyin.zaten normal yolla hamile kalabilen kadınların bile tek etkilendiği şey stres

bizim oraya morelsiz gittiğimizi nerden çıkardın? ben oraya ilk görüşmeye gittim tamam dedim başka yere gitmeme gerek yok bu kadar ilgiyi başka yerde göremem şimdi çok pişmanım bir yere daha gidip görüşmedim diye.gidip geldikçe günler geçtikçe herşey bambaşka boyuta geçiyor.ya benim benim gibilerin umudu??? bunu hiç düşündünüz mü? olumsuz bi eleştiriyi duymak istemiyorsunuz biz yazınca suçlu duruma düşüyoruz.burda herkes fikrini söylemekte özgür evet söylüyorum buna da kimse engel olamaz eğer duymak istemiyorsanız girip okumayın arkadasım.onca umudum gitti benim hepsini sineye mi çekiyim.ama şunun farkındayım allah istemedi benim sonucum negatif oldu ama gördüğüm muamele için evet mayayı sorumlu tutarım.inşş sizin sonuzcunuz pozitif olur allah bu yolda ki herkesin yüzünü güldürsün.

evet olumsuz eleştiriyi duymak istemiyoruz doğru çünki bizim olumlu şeyler duymaya ihtiyacımız var sineye çekmiyosan gidip derdini söyleseydin ben olsam bu neyaa kaçmıyoruzyaa diyebilirdim.bende orası mükemmel demiyorum zaten herşey her yerde olabilir diyorum ama valla benim damarıma basmasınlar ben orda olumsuz bi durumla karşılaşırsam yıkarım orayı ama benim umudumu yıkma arkadaşım ben yola yeni çıkmışım ne die insanın aklına kurt düşürüyosun her doğru heryerde söylenmez bi derdin varsa aç yeni bi topik ilgi duyan okusun

merhaba arkadaşlar bugün mayadaydım, sanırım yarın çatlatma ignesi vurulcam akşam tahlilin sonucuna göre belli olcak ve tedavinin sonun yaklaşıyorum inanılmaz bi heyecan var herşey çok güzel ilerliyor doktor çok sayıda yumurtamın oldugunu söyledi inşallah kalitelilerdir.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.kötü giden bişey olsa bile görmezden geliyorum moralimi kimsenin bozmasına izin vermiyorum herşey kendi elimizde umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…