- Konu Sahibi miss_capraz
-
herkesin tedavisi hayırlı olsun ınş herkes pozitif sonç alır,bu arada maya embryo dondurma işlemi ne kadar?
tedaviniz hayırlı olsun canım,ben bişey merak ettim,ouregon alınca dr un 2 günde bir ult ile bakmaycak mı imiş,hani dedin ya ben döndüm mayadan diye,aklıma takıldı,bende aşılamada aynı bu ilacı kullandım hatta elimde var biraz bu ilaçtan,yani siz kendi kendinize mi kullancaksınız ve kaç dozdan başladınızolumunekankayizsmile bende bugün mayadaydım.puregonla başladık tedaviye:lepi:
ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
canim tam hatirlamiyorum ama galiba dobdurmak ve cözdürmek 700 tl gibi birseydi herhalde ama dedim gibi tam emin degilim...
canım ilk usg ile ikincinin arasında 4 gün oluyor mutlaka daha önceki tedavilerimde de böyle olmuştu.ama bundan sonrası gün aşırı olacak ve ben orada misafirhanede kalacağım.puregona orada karar verildi ve 200 ünite ile başladık.3 gün 200 ünite devam edeceğim 4. gün usg ve kan tahlili ile yeni dozum belirlenecek canım.benimde elimde önceki tedavimden kalan bir kutu puregon vardı çok iyi geldi açıkçası:))tedaviniz hayırlı olsun canım,ben bişey merak ettim,ouregon alınca dr un 2 günde bir ult ile bakmaycak mı imiş,hani dedin ya ben döndüm mayadan diye,aklıma takıldı,bende aşılamada aynı bu ilacı kullandım hatta elimde var biraz bu ilaçtan,yani siz kendi kendinize mi kullancaksınız ve kaç dozdan başladınız
canım ilk usg ile ikincinin arasında 4 gün oluyor mutlaka daha önceki tedavilerimde de böyle olmuştu.ama bundan sonrası gün aşırı olacak ve ben orada misafirhanede kalacağım.puregona orada karar verildi ve 200 ünite ile başladık.3 gün 200 ünite devam edeceğim 4. gün usg ve kan tahlili ile yeni dozum belirlenecek canım.benimde elimde önceki tedavimden kalan bir kutu puregon vardı çok iyi geldi açıkçası:))
embriyo dondurtmak 350 euro çözdürmek te 350 euro canım.toplam dondurulmuş tedavisi 700 euro yani.en güncel fiyat budur:))
bebis asuman hzır gibisin herşeye cevap veriyorsun ,Allah razı olsun senden,embryo dondurma işlemi çok mantıklı geliyor hayrlısı bakalım fiyat fena değilmiş
olumunekankayizsmile bende bugün mayadaydım.puregonla başladık tedaviye:lepi:
olumunekankayizsmile bende bugün mayadaydım.puregonla başladık tedaviye:lepi:
slm arkadaşlar topiği baştan sona okudum valla ne yorumlar yapılmış ne yorumlar....bi yorum okuyorum hah tamam doğru karar diyorum bi daha okuyorum noluyoruz yaa diyorum..yorumlarını kötü yönde yapmakta kullanan arkadaşlar sizin şuan şikayet ettiğiniz şey moralinizi bozacak olayların yaşanması değilmi?yani hayal kırıklığına uğradığınız için canınız yanmış..peki bi umutla bekleyen ve tedavisine başlayacak olan arkadaşları nie düşünmüyosunuz yaaa.madem siz moralsizlikten kaybettiniz bırakında umudu olan arkadaşların umudunu kırmayın.Bi kanser hastasına hastalığı ile alakalı hep kötü şeyler anlatsanız iyileşeceği varsada ölür valla o kişi bu kadar kötü şey duyup üzülmekten umudunu kaybetmekten....buda aynı bu durumla alakalı.çünki tedavide önemli olan parayı alıp almamaları yada farklı şayler değil önemli olan tek ama tek şey moral.siz zaten o kliniğe mutsuz adım atarak kaybetmişsiniz.tamam kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz bu doğal heryerde olumlu yada olumsuz durumlar olabilir ama bunu yaygaraya verip umudu olan arkadaşların umudunu kırmayı hakkettiğiniz anlamına gelmez.bırakın insanların moreli bozulmasın.bende temmuzda tedavime başlıycam ve tek kararım maya diğer arkadaşlarada tavsiyem sakın olumsuzları düşünmeyin.bebeğinize kavuşacağınız gün için provalar yapın çünki biz eşimle öle yapıoruz.şimdiden umutlu olun.çünki en önemli şey pozitif düşünmek.neyse uzun oldu ama nolu kötü düşünmeyin.zaten normal yolla hamile kalabilen kadınların bile tek etkilendiği şey stres
bizim oraya morelsiz gittiğimizi nerden çıkardın? ben oraya ilk görüşmeye gittim tamam dedim başka yere gitmeme gerek yok bu kadar ilgiyi başka yerde göremem şimdi çok pişmanım bir yere daha gidip görüşmedim diye.gidip geldikçe günler geçtikçe herşey bambaşka boyuta geçiyor.ya benim benim gibilerin umudu??? bunu hiç düşündünüz mü? olumsuz bi eleştiriyi duymak istemiyorsunuz biz yazınca suçlu duruma düşüyoruz.burda herkes fikrini söylemekte özgür evet söylüyorum buna da kimse engel olamaz eğer duymak istemiyorsanız girip okumayın arkadasım.onca umudum gitti benim hepsini sineye mi çekiyim.ama şunun farkındayım allah istemedi benim sonucum negatif oldu ama gördüğüm muamele için evet mayayı sorumlu tutarım.inşş sizin sonuzcunuz pozitif olur allah bu yolda ki herkesin yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?