maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

Allah senden razı olsun,senin yorumların olmasa kafayı yiyeceğim vallahi,bizde sırf kampanya var diye maya da düşünüyoruz çünkü maddi sıkıntımız var yani bi anlamda mecburuz,senin sorunun neydi,ve sende mi kampanyadan yararlandın,ve kampanya dışında çok ücret elıyorlar mı,benim elimde puregon iğne var aşılmadan kalan,onlarıda kullanırslaar benden almazlar,zaten pko olan hasta da çok kullanmıyorlar
ınş Rabbim naisp eder,nette okuyup araştrıyorum çok iyi olan bi yerde bile tutmayan olabliyor,ınş Rabbim ol der ve olur..zaten bi başasam hayrlısı ile sorun kalmayacak

silammm canim dularimiz seninle canim insallah birsürü harika kalitedeyumoslarin olcak ...
Kendine cok ama cok iyi bak öpüyorum canimm..

Canim Allah razi olsun.

Gayet guzel gecti OP.

Sonrasinda cok agrim olmadi ama bulantim vardi.

Hayirli sonuclar olsun da bunlar unutulur.

Baya yumurtlamisim. kaydirigubbakcemile3

masallah bana.

Canım ben de dün gece çatlatma iğnesi oldum yarın 11:30 benim transferim yarın mutlaka görüşelim bana 10-12 yumurta oluşmuş dediler inş. hepsi sağlam çıkar...

Canim dunku yazini ancak simdi okuyabildim.

Eger okumus olsaydim senden once inan ben seni bulma gayretinde olurdum.

Ama Allaha cok Sukur seninle tanismayi nasip etti.

OP u larimiz ayni gune denk geldi. Insallah Transfer lerimiz de oyle olur.

Heyecandan ve stresten cok fazla muhabbet etmeye firsatimiz olmadi.

Ama gormek bile yetti inan.

Maya hakkinda anlattiklarina katiliyorum.

Ben de en ufak sorun bile yasamadim.

Insallah Yine ayni Sekilde sorunsuz ve mutlu ayrilmak nasip olur.

Sana cok guzel ve kaliteli embriyocuklar diliyorum.

Optm. Kib. Grsmk uzere. opuyorumnanaktan

Canim Allah razi olsun.

Gayet guzel gecti OP.

masallah bana.

Canim herseyin iyi gittigine ve iyi olmana cok sevindim.Senden belki haber vardir diye baktim siteye.Uzun süredir bakmamistim.Bende bu ayin 17 sinde kismet olursam türkiyeye geliyorum.En kisa zamandada mayaya gitmeyi düsünüyorum.Ön görüsme yapmak istiyorum.Temmuz adetimde baslayacagim ilaclara.Esim temmuzda gelecek.Umarim bir aksilik cikmazda yumurta toplama gününe yetisir.O yüzden erken adet olucam diye cok tedirginim.Transfer oldugunu mutlaka haber ver merak ediyorum.Kendine cok dikkat et canim,cok öpüyorum seni.

Canim Allah razi olsun.

Gayet guzel gecti OP.

masallah bana.

canimsin benim ya,benimde bulantilarim cok olmusdu canim o normal dediler bana,bak canim transferinede ALLAHIN izniyle cok az kaldi,transferden sonra cok ama cok su ic her aksam ananas ve kiwi ye, ben öyle yaptim,insallah bebislerin sikica tutuncak sana ..

Canim evet cok sukur ki iyi gidiyor hersey.

Bir Ara kan degerlerim bi yukseldi , bi dustu.Bizi korkuttu ama hayirlisiyla bu asamaya geldik.

Bu Gun arayacaklar kaci isleme girdi, kaci dollendi diye belli olacak bakalim.

Senin tedaviye baslama Kararina da inan cok sevindim.

Insallah bir aksilik cikmayacak kendini sIkma.

Yani ben genel anlamda mayadan memnunum.

Allahim neyi taktir ettiyse o olacak.

Hersey bir vesile ve Vasita.

Keske yakin bir zamanda gelseydin de seninle de karsilasabilseydim.
opuyorumnanaktanU

Canım ben de seninle tanıştığım için çok mutlu oldum beni bugün aradılar 13 yumurtamın 11 işleme alınmış 8 tanesi iyi durumdaymış c.tesi günü saat 10:30 da çağırdılar beni senin haberlerini de bekliyorum canım görüşürüz

kızlar inşalah burda sizlerinde hayırlı haberlerinizi alırız hamilelerin duaları kabul olurmuş dualarımdasınız size tavsiyem olumsuz yazılara kafanızı sakın takmayın daha öncede yazmıştım ilk denememi alman hastanesinde yapmıştık aman Allahım ben devlet hastanesinde bile öyle muamele görmedim sonuç kimyasal oldu 2.tedavi memorialde oldu ordada sahte bir güleryüz ama yine ilgilenen eden yok 3 bazen 4 saat beklediğimiz oldu ve ben çok ısrar etmiştim 2. tedavide araştırılmasını istedim ama onlarda beni kobay yerine koydular mayada evet ilgide azalma oluyo ama daha önce yaşadıklarımla karşılaştırınca ben kendimi orda kraliçe hissettim zaten ben ilgi alaka için gitmedim benim için önemli olan tedavi yöntemleriydi ve evet araştırdılar ve işlerini titizlikle yaptılar Allahıma şükürler olsun 3. denememde şuan 8 haftalık hamileyim

canim egerki sende orda tedavi olcaksan kimsenin dediklerine kulak asma benim bile,herkesin bu olayi yasamasi gerekiyor,ben yasadiklarimi yazdim benim basima bi olay daha geldi,bakalim gercekten mayada ilgi yokmu karar verin....

biz ultrason icin kontrolle gitmisdik ve o sabahi benim kanimda alindi...
Bizim isimiz bitdikten sonra esimle birlikte gezmeye ciktik bide mayadan tel geldi ama bu ara oldu saat 16 civari,bizim acil mayaya gitmemiz gerekiyormus..
Neyse biz atladik taxsiye ve gitdik,serife beni görünce sasirdi cünkü bi aksilik oldu diye cok korkmusdum,gitmemizin nedeni yumartam cok oldu icin büyüyen yumurtalar kücükleri eziyormus ve benim ek bi igne kulanmam gerekirmis,ok dedik aldik ignemizi ciktik gene hersey yollundaydi...

Ama hadi maya ilgisiz olsaydida bu ince detayi fark etmeseydi ne olcakti benim tedavim yancakti belki bebeklerim olmuycakti simdi,demek istedim ilgisiz degiler.......

ne güzel bebeklerine de kavuşmuşsun cnm ilgide görmüşsün evt bak bunlar senin yaşadıkların ya benim yaşadıklarım.bizde bi gün aceleyle gittik mayaya çünkü bana bu iğneler yeter dedi hemşire vurunurken puregonu yarıda bitti iğne yani 175lik vuruncaktım 75 vurunca bitti aradık aaa evt yetmez dedi hemşire ve bizde aceleyle taksiye atladık gittik iğne aldık aradan tabii 1 saat falan geçti sonra 100lük kısmı vurundum.hadi dedim sesimi çıkarmıyım sabrediyim aksilik dedim görmezden geldim bebeğime kavuşcam dedim allahım sabır ver diye dua ettim kimsenin kalbini kırmasın dedim biz bişey demedik ama hemşirenin halini görmeliydin böyle üst üste gelen olaylar beni böyle yaptı sonunda.evet senin başına gelmemiş canım ama bak gerçekten ben bunları yaşadım ne olur birazda bize hak ver.

mayada yeni bi kampanya başlamış 2142 tl,biz bundan yaralanmayı düşünüyoruz hayırlısı ile bakalım,ben mayada yavruma kavuşacağıma inanıyorum ınş

Selam kizlar.

Suan bebislerimle birlikteyiz. Cok sukur.

Dun transferimiz yapildi hayirlisiyla.

16 embriyonun 8 i donduruldu. 8 embriyomuz da PGD ye gitti Tipis Tipis.

Pazar gunu benim icin Cok zor Bir gundu o nedenle.

Acaba saglikli cikarmi cikmazmiydi korkusuyla gecti.

Rabbime cok sukur ki 4 embriyom normal cikti.

Ve simdi 2 kucuk yer fistigimla birlikteyiz.

Allahim bir omur birlikte olmayi nasip eder insallah.

Tedavim boyunca da mayadan olumsuz bir seyle karsilasmadim.

Bugun artik misafirhanedeki ve ankaradaki Son saatlerimiz.

Kuzucuklarimla birlikte soyle sakin bir yerlerde kafa dinlemeye gidiyoruz.

Ne olur bizim icin dua edin arkadaslar.

24 haziranda mutlu haberler , hayirli haberler almak nasip olsun insallah.

Gidecegim yerde int. Baglantisi olmadigi icin haberlesemeyecegiz.

Hoscakalinn.

Canim benim yaaa insallah kurban oldum ALLAHIM bebkelerinin sana siki siki sarilirlar seni hic ama hic birakmazlar insallah ikiside tutar canim....

Canim benim hayirli olsun insallah.Dua ediyorum,insallah miniklerin sana simsiki tututnur ve 9 ay hic birakmaz.Kendine cok iyi bak,görüsmek üzere

Hayırlı olsun canım inş. bebişlerin tutunur sana... ben de sonucumu 24 haziranda öğreneceğim inş. birlikte veririz buradan müjdeyi kendine iyi bak.

canım tedavin hayırlı olsun inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur seni hiç bırakmaz
bende gonal f başlıyorum bugün hakkımızda hayırlısı olur inşallah

canım tedavin hayırlı olsun inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur seni hiç bırakmaz
bende gonal f başlıyorum bugün hakkımızda hayırlısı olur inşallah

olumunekankayizsmile bende bugün mayadaydım.puregonla başladık tedaviye:lepi:
ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…