maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

ben geldimmmmmmm tatilim bitti..
lucrine başladım bu akşam 3. günüm.... inşallah sonu güzel olur..
aybennnnnnn canım ya demek bugün 11. gün ha ne güzel hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım...

merhaba arkadaşlar bugün kan tahlilini yaptırdık sonuç 7.07 çok düşük bi deger
umut yok gibi 2 gün sonra tahlil yaptırcaz deger artacakmı diye bakalım hakkımızda hayırlısı

merhaba arkadaşlar bugün kan tahlilini yaptırdık sonuç 7.07 çok düşük bi deger
umut yok gibi 2 gün sonra tahlil yaptırcaz deger artacakmı diye bakalım hakkımızda hayırlısı

canım üzülme inşallah değerin artar.allh hakkında hayırlısını versin

aybencim canım olacak diye düşün olumlu düşün ne olur umutsuz olma...

tedaviye başladıgım günden beri olumlu düşünüyorum hiçbi zamanda yitirmedim umudumu inşallah bebegim yeni tutunmuştur bana ve bırakmaz beni
eğer olmazsa herşeyin sonu degil ilk denememiz dondurulmuş aynı kalitede 3 embriyomuz daha var hakkımızda hayırlısı

aybencim ne güzel ya kendi kendini telkin etmişsin inşallah dondurulmuş yumurcaklara gerek kalmaz şimdilikte gelir minik kelebeğin konar göbişine

umur 5. gün test olur mu tatlım boş yere kendini üzersin... benim o durumda yapıp üzülen ve şimdi hamiş olan 2 şeker arkadaşım var ama onlar 8. gün idrarda denediler yinede çıkmadı sakın deneme:)) sabret canım ya...

bence bu konuda cok yanlis düsünüyorsun bende mayada kampanya dönemi gitdim (bunlari hamileyim diye demiyorum) ve her istedim an osman hocaylada olsun adnan hocaylada olsun görüsdüm,hemsirelerin karar vermesi dogru cünkü onlar zaten hocalarla anlasarak o karari veriyor,yani her gün saat 4den sonra her hastanin dosyasi incelenip karar veriliyor tabiki bu karar hemsirelere bildirilip onlarda ona göre hastaya iletiyor,sen olumsuz bi olay yasadin diye bu sekil konusman bence cok yanlis sonucta orda bu dönemde bile bir sürü tedavi gören arkadasimiz var,ve senin bu yazdiklarin sadece onlarin moralini bozuyor......

benim dondurulmuslarim olsa bile güvenmedim yada memnun kalmadim bi yere niye gideyimki zaten sen oraya olumsuz gitdin zaman olumlu bi sonuc beklemiyorsundur.....

ebru bak bunlara takılma,tamam anlattıkların tatsız şeyler.neden böyle yaptıklarının acıklamasını istemedin mi,ben olsam mutlaka gider sorardım,mağdur olduğumu üstüne basa basa belirtirdim.bak bu kadar olumsuzluklara rağmen bir de ya sonucun pozitif çıkarsaaa,bence o zaman hiç takılmazsın.önce moral bebeğim benimlesin de ve sürekli konuş onlarla.başaracağım olumsuzluklara rağmen bana tutunacaksın biliyorum de ve asla kendini yıpratma.aç koedi filmi izle,gül ,bol bol meyve ye.

Son düzenleme:
aaa nasıl yani belirtilen saatte olması gerekmez mi transferin? ben çok memnun ayrıldım ama bilemiyorum devamı nasıl gelir... inşallah bu sorunları yaşayan çok değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…