- Konu Sahibi miss_capraz
-
transferim salı günüydü canım bugün yeni yeni kalkıyorum,inşallah test günü bi an önce gelirde müjdeli haberi veririm size bünyem zayıf sanırım ben biraz fazla etkilendim tansiyonum düşüyo nefes darlıgı kasık ve bel agırılarım oluyo. mayadan çok mutlu ayrıldım sema hanıma çok teşekkür ediyorum inanılmaz bi pozitif enerjisi var, hemşireler bi harikaydı seçil hemşire şerife hemşire ebru hemşire hepsi çok yakından ilgilendiler.
bugün tutunma ignemi vurulcam inşallah bebegim beni bırakmaz
Canım yaa çok üzüldüm 1 haftadır net yoktu girmedim siteye ben senden çok umutluydum öfff ne zaman bitecek bu çile... Benim de maalesef kimyasal gebelik oldu bebeklerim ikisi de bıraktı beni yine başladığım yere dönmüş oldum yani... Allah sabır versin ikimize de.....
Canim cok zor gercekten ... Bunu kabullenmek ve atlatmaya calismak ...
Üst üste gelen basarisizliklar , düsükler artik bitkin bir hale getiriyor insani ..
Bizim de yüzümüz gülecek bunu biliyorum ama daha hangi asamalaran gecmeliyizz ?
Daha nelere gögüs germeliyiz hic bilmiyorum..
Ben de senden ümitliydim .. Keske bebeklerin seni hic birakmasalardi ..
Inan öyle üzüldüm ki anlatamam .. boshayallersmile
Ama hersey nasip kismett ... Bunlari da yasamak varsa kaderde , degistiremeyizz ..
Donmuslarin var miydi bilmiyorum ama ?
Pes etmek yok .. Umutsuzluga düsmek yok .. Oldu mu canim benim ..
Keske elimizden dua etmekten baska birseyler de gelebilseydi ..
Yüce Mevla herkese cok cok sabirlar versin .. Isyankarlardan etmesin .. :teselli:
ayben transferin hayırlı uğurlu olsun,iyi heberler ver bize de kutlama yapalım.
meraba arkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra olan sancılar normal mi
iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah benim gibi sonuç bekleyen bütün arkadaşlar
pozitif sonuç alır :))):Saruboceq::Saruboceq:
Ankaranin tasina bak ....
Gözlerimin yasina bakk ...
Sende de yokmus derdime deva ...
Sen de güldüremedin beni Ankara ...
Ankaranin tasina bak ....
Gözlerimin yasina bakk ...
.
Sende de yokmus derdime deva ...
Sen de güldüremedin beni Ankara ...
canım iyi olmana çok sevindim bende çok iyiyim şükürler olsun,canım şükür bir şeyin yokmuş, kız sen benden önce beni bulmuşsun! bende senden hemen sonra taburcu oldum, şuanda iyiyim iş başı yaptım bile, güzel haberlerini bekliyorum!
canım rabbım kolaylık versın gelsın bebısın ınşşşşşşşşş
merhaba arkadaşlar bugün 11.günüm dayanamayıp test yaptım çok silik 2. çizgi var ama emin degilim yarın sabah bi test daha yapacagım kan tahlilim pazartesi zaman geçmiyo yeni başlayan arkadaşlara allah sabır versin pozitif sonuçlar almak dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?