- Konu Sahibi miss_capraz
-
Bu arada canım bende haccettepe de prof kunter yÜceye amelİyat oldum
kızlar ayrıca sunu sormak istiyorum, maya genelde erkek infertilitesi üzerine mi yogunlaşmıs bir merkez? hiç kadın problemli tüp deneyen duymadım???
ayyy canım senin bebeğin geldi mi? maşallahcanim bizim ikimizdede vardi sorun benim rahim sivim esimin spermini kabul etmiyordu ama bak hamileyim hemde ikizlerim olcak insallah....
Bende mayada tedavi oldum...
herkese günaydın dünde yazmıştım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim maya hakkında burda çok şey okudum ilk tüp bebek denemem. 19 nisana randevu aldım ayın 21'inde uzun protokol tedavisine başlıyacam sizce doğru bir merkez mi? kafam çok karışık tavsiyelerinizi bekliyorum
evet canim benim bebeklerim su anda benimle insallah sonuna kadarda byöle olur ve beni hic birakmazlar ALALHIM isteyen herkese versin kimselerin göbegni bos geri cevirmesin gercekten dualarim isteyen her anne adiyinla...
canımmm sen de benim gibi dogudan gideceksin, allah yardımcımız olsun zor gercekten işimiz, benim de ilk denemem olacak, 23 nisana randevu almıstım ama adetime denk gelecek o yüzden bir hafta sonra gitmeyi planlıyoruz, hayırlısı olsun hakkımızda..
acıkca dünden beri mayayı iyiden iyiye arastırmaya basladım, 20 iyi yorumsa 3 olumsuz yorum yapılmıs.
diger kafamdaki secenek olan baskentte ise 2 yorum var ikisi de olumlu.. zor kararlar gercekten. ama işte rabbim ol diyecek ki olsun, aslında hepsi vesile bu merkezlerin...
canım işimiz çok zor tüp bebek merkezlerini araştırıyorum bazen karamsarlığa kapılyorum bazen de umutlanıyorum ben 28 yaşındayım pco hastasıyım ve eşimde morfoloji sorunu var sanırım maya erkek infertilitesinde iyi diye okudum ilk denemede şansım ne olur bilemem. ilk denemede tutan var mıdır? Gerçi her şey nasip kısmet işi senin sorunun neydi?
canımm inş çabalarımız boşa çıkmaz,sen randevuyu mayadan mı aldın?
ben dün telefonla görüştüm kampanya herkes için geçerli ama ilaç dozu 400 ve aşarsa 700 veya 1000 tl fark ayrıca eşin içinde işlem yapılırsa 285 euro alıyorlarmış.
Evet canım siteye üyeyim ama bildiğim kadarıyla sadce üyelere özel bir indirim değil bu, herkes için geçerli sen tekrar ara bence bilgilendirirler seni bu konuda.
meralun cok tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün inşallah. saglıkla doğsun bebeğin.
silam forumda cokça rastlıyorum yazılarına. insallah bu sene allah sana saglıklı hayırlı bebekler verir. ve insallah ikzilerin olur o kadar emekten sonra :)umarım hayırlı haberlerini de okurum mayıs ayında.
teşekkür ederim canım çok sağol, :1hug:Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
inşallah ben de çok istiyorum ikizlerim olsun, silam da kavuşacak inşallah meleklerine:Saruboceq:
Rabbim dileyen isteyen herkeze versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba canım bende de çikolata kisti var bende gecen yıl ameliyat oldum gecen ayda ankara anatolıa tup bebek denedım sonuc negatif her seyın hayırlısı rabbım isteyen herkesin yüzünü güldürsün insallah benımde bizde sorun tüplerım tıkalı ve endometrıozis hastasıyım 21 yasındayım esımde sorun yok allaha şükür nasip bakalım ben 1 sene ara vermeyı düşünüyorum
herkese günaydın dünde yazmıştım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim maya hakkında burda çok şey okudum ilk tüp bebek denemem. 19 nisana randevu aldım ayın 21'inde uzun protokol tedavisine başlıyacam sizce doğru bir merkez mi? kafam çok karışık tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?