maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

Bu arada canım bende haccettepe de prof kunter yÜceye amelıyat oldum

Bu arada canım bende haccettepe de prof kunter yÜceye amelİyat oldum

evet duymustum kunter beyi, hatta ilk etapta hacettepe eczacı bi tanıdıgımız direkt kunter bey dedi, sonra eşimin kardesi doktor, o arastırdı ve yine hacettepe cıkıslı hulusi beyi buldu, biz de onu tercih ettik.. aslında kendisi de tüp bebek uzmanı, bu yüzden maya mı başkent mi diye hep tereddütte kaldım.

kızlar ayrıca sunu sormak istiyorum, maya genelde erkek infertilitesi üzerine mi yogunlaşmıs bir merkez? hiç kadın problemli tüp deneyen duymadım???

kızlar ayrıca sunu sormak istiyorum, maya genelde erkek infertilitesi üzerine mi yogunlaşmıs bir merkez? hiç kadın problemli tüp deneyen duymadım???

canim bizim ikimizdede vardi sorun benim rahim sivim esimin spermini kabul etmiyordu ama bak hamileyim hemde ikizlerim olcak insallah....

Bende mayada tedavi oldum...

herkese günaydın dünde yazmıştım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim maya hakkında burda çok şey okudum ilk tüp bebek denemem. 19 nisana randevu aldım ayın 21'inde uzun protokol tedavisine başlıyacam sizce doğru bir merkez mi? kafam çok karışık tavsiyelerinizi bekliyorum

canim bizim ikimizdede vardi sorun benim rahim sivim esimin spermini kabul etmiyordu ama bak hamileyim hemde ikizlerim olcak insallah....

Bende mayada tedavi oldum...
ayyy canım senin bebeğin geldi mi? maşallah allah bize de nasip etsin tez zamanda inşallah, ve tüm hamilelerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim inşallah

canımmm sen de benim gibi dogudan gideceksin, allah yardımcımız olsun zor gercekten işimiz, benim de ilk denemem olacak, 23 nisana randevu almıstım ama adetime denk gelecek o yüzden bir hafta sonra gitmeyi planlıyoruz, hayırlısı olsun hakkımızda..

acıkca dünden beri mayayı iyiden iyiye arastırmaya basladım, 20 iyi yorumsa 3 olumsuz yorum yapılmıs.

diger kafamdaki secenek olan baskentte ise 2 yorum var ikisi de olumlu.. zor kararlar gercekten. ama işte rabbim ol diyecek ki olsun, aslında hepsi vesile bu merkezlerin...

evet canim benim bebeklerim su anda benimle insallah sonuna kadarda byöle olur ve beni hic birakmazlar ALALHIM isteyen herkese versin kimselerin göbegni bos geri cevirmesin gercekten dualarim isteyen her anne adiyinla...

evet canim benim bebeklerim su anda benimle insallah sonuna kadarda byöle olur ve beni hic birakmazlar ALALHIM isteyen herkese versin kimselerin göbegni bos geri cevirmesin gercekten dualarim isteyen her anne adiyinla...

allah razı olsun canım çok saol, allah seni de bebeklerini de esirgesin, zamanlı sağlıklı gelsinler inşallah:)

canım sizde sorun ne idi? kaçıncı denemende geldi bebeklerin?

canım işimiz çok zor tüp bebek merkezlerini araştırıyorum bazen karamsarlığa kapılyorum bazen de umutlanıyorum ben 28 yaşındayım pco hastasıyım ve eşimde morfoloji sorunu var sanırım maya erkek infertilitesinde iyi diye okudum ilk denemede şansım ne olur bilemem. ilk denemede tutan var mıdır? Gerçi her şey nasip kısmet işi senin sorunun neydi?

bende çikolata kisti vardı canım, alındı gecen yıl, ancak 6 ay içinde gebelik olusmazsa kesinlikle tüp denildi ve 11 ay oldu... kısmet işte dediğin gibi, benim eşimde sorun yok...

Öncelikle hamile kalan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bebek isteyenlere de Rabbim hayırlısıyla bir an önce tattırsın bu duyguyu inşallah...

Kızlar ben geçen yıl bu zamanlar Maya'da tedaviye başlamıştım. ılk tüp bebek denemem olacaktı. Regl olmayı bekliyordum ki kendiliğinden hamile kalmışım :)) Bebeğim şimdi 3,5 aylık.

Şunu belirtmek istedim, öncesinde Ankara'da ünlü olan kliniklerin ve doktorların hepsine gittim diyebilirim. ınanın hepsinde inanılmaz bir ticari kaygı var. Ama Maya'da kesinlikle öncelik "başarı" ön planda...

Ayrıca asla profesör takıntınız olmasın. Mesela Anatolia'da Prof. Hakan Yaralı bana hiçbir problemim olmadığını söyledi ama Osman Hoca PKO'lu olduğumu söyledi. Nitekim sonradan anlaşıldı ki Osman Hoca'nın teşhisi doğru.

Tüp bebek yaptırmasam da gebelik takibim Maya'da yapıldı, doğumumu da Osman Hoca yaptırdı. Maya'da herkes çok güleryüzlü, insanı rahatlatıyorlar. ınanın böyle bir hassas dönemde psikoloji çok çok önemli. Ben 9 ay hiçbir aksilik yaşamadım. Hala da görüşüyoruz. Osman Hoca ayrıca tanıdığımız da olur. Muhteşem bir insan. Gönül rahatlığıyla MAYA'ya gidin derim...

ulkeryıldızı canım söylediklerin içimi rahatlattı! bende pco hastasıyım ve defalarca yumurtlama takibi ve negatif bir aşılamadan sonra gittiğim dr pco olduğumu söyledi. 5 dr değiştirdim sadece 6. dr pco teşhisi koydu 4,5 yıldır bebeğimiz olmuyor eşimde morfoloji sorunu çıkınca tüp bebeğe karar verdik. pco hastalığı çok ilginç kimi yıllarca uğraşıyo kiminde ise hiç sorun yaşanmıyor. benim ailemde de pco hastası olan var ama hepsinin çoçuğu var ve hiç sorun yaşamadılar. Görüşlerin için çok sağol

ben dün telefonla görüştüm kampanya herkes için geçerli ama ilaç dozu 400 ve aşarsa 700 veya 1000 tl fark ayrıca eşin içinde işlem yapılırsa 285 euro alıyorlarmış.

Almanyada oldugum icin öyle düsünmüstüm ama bu gün tlf. actim ve evet kampanya herkes icin gecerli ..

Üyeler icin yada yurt ici hastalar icin felan ayricalik yok ..

Mayista belki mayada olurum ..

Allahim hayirli ellere bizi yönlendirsin ..

Evet canım siteye üyeyim ama bildiğim kadarıyla sadce üyelere özel bir indirim değil bu, herkes için geçerli sen tekrar ara bence bilgilendirirler seni bu konuda.

Mayanin sitesine de üye oldum ..

Tel. de görüstüm bilgi aldim ..

Canim Allah razi olsun..

Evet 10 yildir bebek özlemiyle oraya buraya kosusturup duruyoruz ..

Allahim hayirli yerlere karar vermemizi nasip eylesin ..

Insallah bu kez bebegime kavusmak nasip olur bana vee tüüüüümm arkadaslarimaa ..

Allah razi olsun canim ..

Dualariniz hürmetine Rabbim bebegimi nasip eder insallah ..

Cümlemizin..

[

Yaşın daha küçük eğer hazır hissetmiyorsan kendini bekle. Ben de geçen sene şubatta 3. denmemi yaptım dış gebelik oldu ameliyat oldum 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım o da düşük oldu bu kadar şey üst üste gelince ben de 1 sene ara verdim ama benim yaşım 32 fazla vaktim yok anlayacağın şimdi nisan sonu gibi tekrar başlamayı düşünüyorum ben Maya veya Centrum tercih edeceğim sanırım merkez olarak ama Maya'daki kampanya cazip geliyor..... hepimiz için hayırlısı olsun

Canım açıkçası ben de senin gibi terettüt içindeyim ama Maya için hep olumlu şeyler duydum ama yine de kendimiz birebir yaşamadan bilemeyiz sanırım ben de bu hafta sonu görüşmeye gideceğim o zaman kafamda birşeyler oluşacaktır sanırım ben daha önce centrumda tedavi oldum oradan da memnun kaldım ama biraz pahalı.. Mayanın kampanyası cazip geliyor ama diğer merkezler hiç indirim yapmazken mayanın sürekli indirim yapması da beni düşündürüyor biraz açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…