- Konu Sahibi miss_capraz
-
Tedavi boyunca nerde kalicaksin Bettycim ?
Canım kusura bakma sorunu yeni gördüm. Ankara'da eşimin teyzesi var orada kalacağım
Mayanın msafirhanesi var diyorlar ama nasıl bir yer olduğu hakkında bir fikrim yok sen nerede kalacaksın tanıdıklarınız var mı Ankara'da?
Eger mayada baslayacak olursam sanirim misafihaneyi tercih etmem gerekecekk ..
Cünkü ankarada kimseyi tanimiyorum ..
Akraba filan da yok ..
Sen maya tüp bebek sitesine üye misin ?
Ondan mi meil yolladilarr ? Üyeler icin mi indirim acaba ?
Eger mayada baslayacak olursam sanirim misafihaneyi tercih etmem gerekecekk ..
Cünkü ankarada kimseyi tanimiyorum ..
Akraba filan da yok ..
Sen maya tüp bebek sitesine üye misin ?
Ondan mi meil yolladilarr ? Üyeler icin mi indirim acaba ?
meralun cok tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün inşallah. saglıkla doğsun bebeğin.
silam forumda cokça rastlıyorum yazılarına. insallah bu sene allah sana saglıklı hayırlı bebekler verir. ve insallah ikzilerin olur o kadar emekten sonra :)umarım hayırlı haberlerini de okurum mayıs ayında.
selam kızlar, gebelik müjdelerini alan tüm derttaşlarımı tebrik ederim, allah sağlıklıca kucaklarınıza da almayı nasip etsin, inşallah
topiği baştan sonra okudum, hiç çikolata kisti nedeniyle tüp bebek yaptıran yok.. ben gecen yıl laparoskopi ile aldırdım kisti, yenilemedi ancak gebelik de gercekleşmedi. açıkcası biz başkent üniversitesinde hulusi beye gidecektik, ameliyatı da o yapmıstı, ama maya mı baskent mi derken smsle indirim de gelince acıkcası mayaya yogunlastım, ancak eşim özel tüp bebek merkezinden ziyade üniversite hastanesinde yaptırmak istiyor, ne diyorsunuz kızlar? emeklerimize deger mi?
slm bende gürgan kliniğe baş vurdum şimdiden 700 tl histeroskobi, 100tl tahlillere 230 muayene üçreti verdik ,mayadan beni çok aradılar ama timur hoca prof diye tercih etmiştim siz her şey para diyince aklım karıştı acaba bende mi mayaya gitseydim şurasıda varki benm durum özel uterus hipoplazisi olduğu için uzmanlaşmış dr bulmak uzun zamanımı aldıı ama osman beyle tl de konuşmuştuk baya ilgilenmişti kısmet değilmiş demekkki bir dahaki sefere bende oraya gidicemgürgan clinikte yaptım iki kez, çok kalabalık memnun kalmadık ve herşeye para...
mayaya geçtik bir tavsiye ile.
clexa... diye bi iğne var 0,4 ml olanından iki günde bir oluyorum
bir de bebek aspirin kullanıyorum
moleküler tanıda çıktı benim, MTFHR ...diye birşey ama çok önemli değil dedi dr.
inşallah Rabbim vesile ile kavuşturur bebişlerimize
AMİN
Canım ben ilk iki denememi Hacettepe'de yaptım başlarda ben de üniversite hastanesinde olsun istedim ama çok yanılmışım. Hiç ilgi yok doğru düzgün ilaç bile vermiyorlar folik asidi ben sordum ondan sonra kullan dediler zaten dr bile göremiyorsun herşeyi hemşireler yapıyor hastaların hepsi aynı odada giyinip soyunuyorduk anlayacağın ben hiç memnun kalmadım sonuç da negatifti tabiki. Ama yine de karar senin bunlar benim yaşadıklarım..
slm bende gürgan kliniğe baş vurdum şimdiden 700 tl histeroskobi, 100tl tahlillere 230 muayene üçreti verdik ,mayadan beni çok aradılar ama timur hoca prof diye tercih etmiştim siz her şey para diyince aklım karıştı acaba bende mi mayaya gitseydim şurasıda varki benm durum özel uterus hipoplazisi olduğu için uzmanlaşmış dr bulmak uzun zamanımı aldıı ama osman beyle tl de konuşmuştuk baya ilgilenmişti kısmet değilmiş demekkki bir dahaki sefere bende oraya gidicem
canım ben ilk iki denememi hacettepe'de yaptım başlarda ben de üniversite hastanesinde olsun istedim ama çok yanılmışım. Hiç ilgi yok doğru düzgün ilaç bile vermiyorlar folik asidi ben sordum ondan sonra kullan dediler zaten dr bile göremiyorsun herşeyi hemşireler yapıyor hastaların hepsi aynı odada giyinip soyunuyorduk anlayacağın ben hiç memnun kalmadım sonuç da negatifti tabiki. Ama yine de karar senin bunlar benim yaşadıklarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?