maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

canım niye adetinin bitmesini bekliyorsun ki. Sen ön görüşme için mi gideceksin? Eğer vakit kaybetmek istemiyorsan adetliyken gidersen muayene de olursun

Canım ben de aynı tereddütleri yaşamıyor değilim.Ama hakkındada iyi yorumlar var.Ben de randevumu 26 Nisana aldım kırmızılar bizi yanıltmaz inşallaah.Reglimin ikinci günü gitmeyi düşünüyorum.Görüştükten sonra lütfen izlenimlerini bize yaz

Kızlar uzun ya da kısa protokol olduğuna ne zaman ve nasıl karar veriliyor?Seni seçtim kısa protokol diyemiyor muyuz?Şehir dışından geleceğim için kısa olmasında fayda var.Bir de yumurta takibini bulunduğu şehirdeki bir doktora yaptıran var mı veye yaptıracak olan.Çok soru sordum:)

Maalesef çok fazla deneme şansımız olmadığı için en iyisi olmasını istiyoruz hangisi gerçekten bu işi hakkıyla yapıyor hangisi ticari bilemiyoruz haftaya öngörüşmeye gideceğim izlenimlerimi yazarım

Kısa veya uzun olacağına muayeneden sonra karar veriliyor Ben geçen sene Adıyamanda oturuyordum Ankaraya her zaman gelme şansım olmuyordu ilk muayene ve takibimi orada yaptırmıştım OPU ve transfer Ankarada yapılmıştı...dr ile konuşursan böyle bir kolaylık sağlayabilirler canım

Cevabın içim teşekkürler canım.Her kadın doğumcu yumurta takibinden anlıyor mu?Sorun olur mu acaba?bilmiyorumkismile

canim spermimizde sorun vardi vede benim rahim sivim spermleri kabul etmiyordu,benim 2 denememdi ilkini almanyada yaptirmisdim olmadi bunuda subat ayinda mayada yaptirdim ALLAHA binlerce sükürler olsun hepisinin emegni ödeyemem ALLAH bir degil bin defa razi olsun onlardan...

Ben de aynen senin gibi düsünüyorum ..

Ama sanmiyorum normal kadin dogumcularin yumurta takibinden anladigini ..

Türkiye ´yi bilmem ama burdakiler anlamaz heralde ..

Ben adetin ilk günü gelcemm Allah izin verirse ..

Transfere kadar misafirhanede kalcamm ..

Transferden 1 gün sonra esimin ailesinin yanina gitmeyi düsünüyorum ..

Allahim herseyin planlandigi gibi yolunda gitmesini nasip etsin insallah ..

Bir aksilik cikmasin ..

beklemek istiyorum çümkü kendimi iyi hissetmiyorum insallah tedavin hayırlı olur allah tüm tedavide olan arkadasların yüzünü güldürsün en kısa zamanda hepimizan anne olması dilegiyle..

silam inşallah bu sefer olur ve son olur. mayaya gittiğinde göreceksin, panolarda başarılarını anlatan gazete yazıları var ve orda olan bebeklerin resimleri var. ilk o resimleri görünce cok kıskanmıştım. gazete haberlerini de tek tek okudum her gittiğimde. bir haberde, almanyada yasayan ve 7 sene cocukları olmamıs bir çiftin hikayesi yazıyordu. sanırım 6 kez falan tüp bebek demeişler ve basarısız olmuş. artık ümidi kesmişler son bir kez kendi ülkemide deneyelim diyip mayaya gelmişler ve asla cocugu olmaz diye tanı koyan almanyadaki hastanenin aksine onların ikizleri omuş. sonradan alman hastanesine dava bile acmışlar :)) inşallah sizin bebekleriniz de sizi ankarada bekliyordur.
evinsu bende 28 yasındayım ve pco var bende de. aynı sekilde eşimde de morfoloji berbat, yüzde 1. hızlı hareketli sayısı da düşük. yani seninle sorunlarımız tamamen aynı. ancak osman hoca bu sorunların okadar da büyük sorunlar olmadıgını, aşılamayacak birşey olmadıgını söylemişti bana ilk gün. çok daha agır sorunlarla gelenlerin bile cocugu oluyor, neyseki 15 sene öncesinde değiliz de, ben çaresiz doktor sizler caresiz hastalar değilsiniz demişti. bana ne kadar sans tanıyorsunuz diye sordugumda da yüzde 65 oranında yüksek bir oran söyledi. önce allah sonra tüm maya ekibinin sayesinde şimdi ilk tüp bebeğimde tonton bir oğluş bekliyorum. ( aşılamaları saymıyorum onlar baska yerde olmustu zaten ) allahım herkese saglıkla bebekler versin insallah.

Canim bu anlattiklarin bana öyle moral oluyor ki bilemezsin ..

Insallah bana da nasip olurr ..

Artik ne yapacagimi bilemez hale geldim cünkü ...

Insallah ben de bir gün bebegime sahip olurum sizler gibi ..

Sagol canim dualarin icin ..

Allaha emanet oll .. :1hug:

gercekten bu anlattıklarınla umutlarımız artıyor, canım benim allah bebeğini korusun, inşallah sağlıkla kucagına alasın :)

kızlar bu sayfayı bizlere umut olsun olan arkadaşlar moral versin diye açtım bende anne olma yolunda bir insanım ve maya dayım kararımda kesin işlemlerimde tamam allah yardımcımız olsun ne deyim evlat kokusunu hissetmek en büyük dileğimdirr

ayyy canım hadi hayırlı olsun tedavin, şu an ne aşamadasın? daha önce denediniz mi tüp bebek? valla kafam o kadar karısık ki daha önce okuduysam da hatırlamadım canım kusuruma bakma, cok can sıkıcı ve yorucu bi sürec oldugu için anne olmaya giden yok, unutuveriyorum herşeyi, hiç birşeye yogunlasamıyorum...

Hadi hayirli olsun canim ...

Ben de hala arastirma ve karar asamasindayim ..

Eger karar verebilirsem ben de nisan sonu yada mayis sonu orda olurum ALLAHIN izniylee ...

ALLAHIM bu kez evladina kavusmayi nasip eder insallah ...

insallah isinin elhi , usta ellerdesindir ..

ben regli oldum lucrin için gün sayıyorum ilaçlarımı falan aldım beklemedeyim 23 de iğnelerim başlıyor az kaldı allah inşallah bu sefer nasip ederde yıkıma uğramam 3.tedavim bu dua edin

canım anlattıkların bana umut oldu gerçekten de sorunlarımız aynı benim eşimin sayısı normal ileri hızlı %17 morfoloji % 2 Dr.bu değerlerin çok kötü olmadığını söyledi ama gebelikte oluşmuyor 4 yıldır çocuğumuz olmuyor ve ben pcodan mı spermlerden mi diye sorunca tam olarak bi şey söylemek zor dedi. Değerleriniz çok kötü değil bu değerlerle de gebelik oluşabilirmiş aman kafam çok karışık beklemek istemedik inş hepmizin dileği kabul olur

merhaba arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ve artık bende yazıyım dedim.bende mayıs ayında mayada umudumu aramaya başlıcam.ben geçen yıl çikolata kistinden ameliyat oldum,ben bu yüzden bebeğimiz olmadığını düşünürken eşimde de morfoloji sorunu çıktı.artık mayaya teslim ediyoruz kendimizi,herkesin tedavisi hayırlı olur inşşş:ecrin_bebek:

canım hoşgeldin allah hepimize yardımcı olsun inş umutlarımız emeklerimiz boşa çıkmaz ben 21 nisanda başlıyorum ya sen?

ayy canım yazını okurken acaba benim yazdıgım mı dedim:) eşimde morfoloji sorunu cıkmadı ancak sayısı düşük, gerci sınırlar içinde ama,24 milyon, alt sınır 20 milyon oldugu için acaba dedik yani, ben de 1 mayısa aldım randevumu, hayırlısıyla hem annemleri görmeye gidicem hem de ön kontrolümü yaptırıcam.

bu arada kızlar mayadan sunu da ögrendim, ücreti yatırdıgımız taktirde 2840ı yani, agustosa kadar indirimli fiyat hakkımız saklı kalıyormus, eşim ögretmen oldugu için biz ancak okullar kapanınca tedaviye baslayabiliriz cünkü:)

hakkımızda hayırlısı, herkesin cuması mübarek olsun, allah dualarımızı kabul etsin, kucagımızı bos bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…