- Konu Sahibi miss_capraz
-
ayyy canım senin bebeğin geldi mi? maşallahallah bize de nasip etsin tez zamanda inşallah, ve tüm hamilelerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim inşallah
canımmm sen de benim gibi dogudan gideceksin, allah yardımcımız olsun zor gercekten işimiz, benim de ilk denemem olacak, 23 nisana randevu almıstım ama adetime denk gelecek o yüzden bir hafta sonra gitmeyi planlıyoruz, hayırlısı olsun hakkımızda..
acıkca dünden beri mayayı iyiden iyiye arastırmaya basladım, 20 iyi yorumsa 3 olumsuz yorum yapılmıs.
diger kafamdaki secenek olan baskentte ise 2 yorum var ikisi de olumlu.. zor kararlar gercekten. ama işte rabbim ol diyecek ki olsun, aslında hepsi vesile bu merkezlerin...
Canım açıkçası ben de senin gibi terettüt içindeyim ama Maya için hep olumlu şeyler duydum ama yine de kendimiz birebir yaşamadan bilemeyiz sanırım ben de bu hafta sonu görüşmeye gideceğim o zaman kafamda birşeyler oluşacaktır sanırım ben daha önce centrumda tedavi oldum oradan da memnun kaldım ama biraz pahalı.. Mayanın kampanyası cazip geliyor ama diğer merkezler hiç indirim yapmazken mayanın sürekli indirim yapması da beni düşündürüyor biraz açıkçası
Canım ben de aynı tereddütleri yaşamıyor değilim.Ama hakkındada iyi yorumlar var.Ben de randevumu 26 Nisana aldım kırmızılar bizi yanıltmaz inşallaah.Reglimin ikinci günü gitmeyi düşünüyorum.Görüştükten sonra lütfen izlenimlerini bize yaz
Maalesef çok fazla deneme şansımız olmadığı için en iyisi olmasını istiyoruz hangisi gerçekten bu işi hakkıyla yapıyor hangisi ticari bilemiyoruz haftaya öngörüşmeye gideceğim izlenimlerimi yazarım
Kısa veya uzun olacağına muayeneden sonra karar veriliyor Ben geçen sene Adıyamanda oturuyordum Ankaraya her zaman gelme şansım olmuyordu ilk muayene ve takibimi orada yaptırmıştım OPU ve transfer Ankarada yapılmıştı...dr ile konuşursan böyle bir kolaylık sağlayabilirler canım
Kızlar uzun ya da kısa protokol olduğuna ne zaman ve nasıl karar veriliyor?Seni seçtim kısa protokol diyemiyor muyuz?Şehir dışından geleceğim için kısa olmasında fayda var.Bir de yumurta takibini bulunduğu şehirdeki bir doktora yaptıran var mı veye yaptıracak olan.Çok soru sordum:)
Yaşın daha küçük eğer hazır hissetmiyorsan kendini bekle. Ben de geçen sene şubatta 3. denmemi yaptım dış gebelik oldu ameliyat oldum 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım o da düşük oldu bu kadar şey üst üste gelince ben de 1 sene ara verdim ama benim yaşım 32 fazla vaktim yok anlayacağın şimdi nisan sonu gibi tekrar başlamayı düşünüyorum ben Maya veya Centrum tercih edeceğim sanırım merkez olarak ama Maya'daki kampanya cazip geliyor..... hepimiz için hayırlısı olsun
silam inşallah bu sefer olur ve son olur. mayaya gittiğinde göreceksin, panolarda başarılarını anlatan gazete yazıları var ve orda olan bebeklerin resimleri var. ilk o resimleri görünce cok kıskanmıştım. gazete haberlerini de tek tek okudum her gittiğimde. bir haberde, almanyada yasayan ve 7 sene cocukları olmamıs bir çiftin hikayesi yazıyordu. sanırım 6 kez falan tüp bebek demeişler ve basarısız olmuş. artık ümidi kesmişler son bir kez kendi ülkemide deneyelim diyip mayaya gelmişler ve asla cocugu olmaz diye tanı koyan almanyadaki hastanenin aksine onların ikizleri omuş. sonradan alman hastanesine dava bile acmışlar :)) inşallah sizin bebekleriniz de sizi ankarada bekliyordur.
evinsu bende 28 yasındayım ve pco var bende de. aynı sekilde eşimde de morfoloji berbat, yüzde 1. hızlı hareketli sayısı da düşük. yani seninle sorunlarımız tamamen aynı. ancak osman hoca bu sorunların okadar da büyük sorunlar olmadıgını, aşılamayacak birşey olmadıgını söylemişti bana ilk gün. çok daha agır sorunlarla gelenlerin bile cocugu oluyor, neyseki 15 sene öncesinde değiliz de, ben çaresiz doktor sizler caresiz hastalar değilsiniz demişti. bana ne kadar sans tanıyorsunuz diye sordugumda da yüzde 65 oranında yüksek bir oran söyledi. önce allah sonra tüm maya ekibinin sayesinde şimdi ilk tüp bebeğimde tonton bir oğluş bekliyorum. ( aşılamaları saymıyorum onlar baska yerde olmustu zaten ) allahım herkese saglıkla bebekler versin insallah.
silam inşallah bu sefer olur ve son olur. mayaya gittiğinde göreceksin, panolarda başarılarını anlatan gazete yazıları var ve orda olan bebeklerin resimleri var. ilk o resimleri görünce cok kıskanmıştım. gazete haberlerini de tek tek okudum her gittiğimde. bir haberde, almanyada yasayan ve 7 sene cocukları olmamıs bir çiftin hikayesi yazıyordu. sanırım 6 kez falan tüp bebek demeişler ve basarısız olmuş. artık ümidi kesmişler son bir kez kendi ülkemide deneyelim diyip mayaya gelmişler ve asla cocugu olmaz diye tanı koyan almanyadaki hastanenin aksine onların ikizleri omuş. sonradan alman hastanesine dava bile acmışlar :)) inşallah sizin bebekleriniz de sizi ankarada bekliyordur.
evinsu bende 28 yasındayım ve pco var bende de. aynı sekilde eşimde de morfoloji berbat, yüzde 1. hızlı hareketli sayısı da düşük. yani seninle sorunlarımız tamamen aynı. ancak osman hoca bu sorunların okadar da büyük sorunlar olmadıgını, aşılamayacak birşey olmadıgını söylemişti bana ilk gün. çok daha agır sorunlarla gelenlerin bile cocugu oluyor, neyseki 15 sene öncesinde değiliz de, ben çaresiz doktor sizler caresiz hastalar değilsiniz demişti. bana ne kadar sans tanıyorsunuz diye sordugumda da yüzde 65 oranında yüksek bir oran söyledi. önce allah sonra tüm maya ekibinin sayesinde şimdi ilk tüp bebeğimde tonton bir oğluş bekliyorum. ( aşılamaları saymıyorum onlar baska yerde olmustu zaten ) allahım herkese saglıkla bebekler versin insallah.
kızlar bu sayfayı bizlere umut olsun olan arkadaşlar moral versin diye açtım bende anne olma yolunda bir insanım ve maya dayım kararımda kesin işlemlerimde tamam allah yardımcımız olsun ne deyim evlat kokusunu hissetmek en büyük dileğimdirr
kızlar bu sayfayı bizlere umut olsun olan arkadaşlar moral versin diye açtım bende anne olma yolunda bir insanım ve maya dayım kararımda kesin işlemlerimde tamam allah yardımcımız olsun ne deyim evlat kokusunu hissetmek en büyük dileğimdirr
merhaba arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ve artık bende yazıyım dedim.bende mayıs ayında mayada umudumu aramaya başlıcam.ben geçen yıl çikolata kistinden ameliyat oldum,ben bu yüzden bebeğimiz olmadığını düşünürken eşimde de morfoloji sorunu çıktı.artık mayaya teslim ediyoruz kendimizi,herkesin tedavisi hayırlı olur inşşş:ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ve artık bende yazıyım dedim.bende mayıs ayında mayada umudumu aramaya başlıcam.ben geçen yıl çikolata kistinden ameliyat oldum,ben bu yüzden bebeğimiz olmadığını düşünürken eşimde de morfoloji sorunu çıktı.artık mayaya teslim ediyoruz kendimizi,herkesin tedavisi hayırlı olur inşşş:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?