Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

cörekotu yagı cook yaglı yaa vıcık vıcık luo heryere bulasıoo (
ne kadar suredır kullanıosun ?? ne gbı etkısını gördun

yoo ben hiç rahatsız olmadım..yağ sonuçta vıcık vıcık olması olası bir durum:)
3 ay kullanmıştım 4 cm büyüdü.. ama birden bırakınca biraz küçülme oldu ve yine başladım 10 gündür yapıyorum yine dolgunlaşma net.. memnunum yani

kızlar mayalı süt içen arkadaşlara sorularum olacak??
1. Yapılışı?? ne kadar süte ne kadar maya koyuyorsunuz?
2. bu maya yaşmı kurumu?
3. günde kaç kez içiyorsunuz?
4. kilo aldırmyor değilmi??

ya kızlar aradım ama bulamadım cevaplarsanız çok makbule geçer
CADIARZU

Bi su bardağının içine önce bir tatlı kaşığı kuru mayayı koy..ardından azıcık sıcak su eklekii maya erisinn.. karıştırdıktan sonra bardağa soguk sütü doldur cnm.. çoğu kişi kilo aldırmadığını söylüyorr..ben kilo almadımm zaten çoğu kişi de kilo aldırmadığnı söylüyorrr..günde 1 kere iç yeterli cnm...

saol canım.. zaten internetten de okudum mayanın faydaları tahminimden de fazlaymış ve diyabet hastalarına da önerildiğine göre kilo aldırmaması da muhtemel teşekkürler tekrar canım *)

tatlım ben;
1.yarım çay bardağı ılık süte bir çay kaşığı maya ilave ediyorum.
2.kuru maya kullanıyorum.
3.günde bir kez içiyorum.
4.15 gündür kullanıyorum ama kilomda bir değişiklik olmadı canım.

o maya tabletı mayayla aynı etkıyı mı qosterıor.. onlar belkı kılo yapmıodr onu mu denesem . :\

:) yok tatlım hiç bir şey yapmıyorum artık hepsini bıraktım mayayı keşfettikten sonra... çünkü ne uyguladıysam fayda etmedi... banyoda sadece saç kremi uyguluyorum saçıma o kadar... a.s.

pekii düzleştirici fön gibi şeyler kullanıyomusun?? bide kırıklarını aldırıyomusun düzenlii?bilmiyorumkismile

pekii düzleştirici fön gibi şeyler kullanıyomusun?? bide kırıklarını aldırıyomusun düzenlii?bilmiyorumkismile

düzleştirici 40 yılda özel bi günde kullanırım:) benim ateşli hastalıktan saçlarım döküldü çıkan saçlarım dalgalı kıvırcığa yakın bi şekilde çıktılar kuruluktan... normalde saçlarım dümdüzdü fön çekmiş gibi. şimdi yeni çıkan saçlarım dümdüz:) düzleştirici kullanmam ben şekillendirici kremle dalga veriyorum saçıma güzel oluyor... tatlım saçlarım çok kısaydı benim. yaklaşık bi senedir hiç kestirmemiştim uzasınlar diye. omzumdan birazcık aşağıdaydı. daha geçen gün uçlarından birazcık aldırdım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…