Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

Ahhh ahhhh keşkee bende dalgalı saçı sevsemm cnmm :)) 2 sene düzleştirici kullandım mahvetti saçlarımı.. şimdi haftada 1 gün fön çektiriyorum... uzasınlar diye saçlarımı 2 yıl boyunca hiç kestirmedimm bide düzleştiri kullanınca uzayan saçlarım hep uçlardan kırılaraakk hep aynı boyda kaldıı:gitme: kuaförüm 3 ayda bir 1 cm kestirmem gerektiğini söyledii.. ayda tam 1 cm uzuyor saçlarımm her 3 ayda kırık aldırırsamda yine çok zor uzayacak bu saçlarr.. o yüzdenn tek umudumm saçlarıma yaptığımm bakımlar ve mayalı sütt.. bakımların henüz bir faydasını göremedimm.. mayalı sütte de 7. günümm yorum yapmam biraz zorr belkii uzatırr... ayda 2 cm uzamasına bile razıyımmm inşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:

dalgalı saçtan bende hoşlanmıyorum ama düzleştirici malesef saçı mahvediyor. 2 sene vallaha ben kullansaydım düzleştirici saç kalmazdı herhalde:) inş maya sendede işe yarar. saç önemli yaa. giyiniyosun kuşanıyosun makyaj yapıyosun saçlar kötüyse bütün yaptıkların boşa gidiyo bence:))

Aynen saç çok önemli cnm :))) bizim sınıfta bi kız var saçlarıı belinde hepside aynı boyyy ve nasılda bakımmlı saçları varrr:))) hoca ders anlatırken bende kızın saçlarına bakıp iç geçiriyorum vallabayanssulusmile

aayy kızlar hazırladım mayalı sütümü
o bana bakiiyy ben ona bakıorum..
henüz cesaret edemedim içmeye, ekşi kokuyo deeğişik
çikolatayla beraber içmeyi denicem
beceremezsem de şansıma küsiym napimm
mafoldumben

başardımm yehuu :lepi:
ama zor oldu yaa bir dahaki sefere içine bal ilave etsem nasıl olur acaba
o şekilde deneyeniniz varmı ?
:uhm:

canım ılık süte yaparsanız gerçekten içilmez oluyor. evde yapılan saç bakımı bölümünde saçları uzamayanlar buraya topiğinde zaten bu konu paylaşılıyor. orda benim tarifim var. 3 aydır düzenli içiyorum veeee çookkkkk memnunum zemuszemus

kızlar bende 14 gündür içiyorum daha ölçmedim saçlarımı yıkıyım ondan sonra ölçeyim içmeye başladığımda önler 27 cmdi bende çok merak ediyorum nasıl oldu acaba

arkadaşlar faydasını gören varmı ,cildine ve saçlarına ?
yada ne faydası oluyor size?

hayır canım kilo alan kimse yok
ben sabah kahvaltısında içiyorum birde hiç midem falan bulanmıyor hatta çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…