düzleştirici 40 yılda özel bi günde kullanırım:) benim ateşli hastalıktan saçlarım döküldü çıkan saçlarım dalgalı kıvırcığa yakın bi şekilde çıktılar kuruluktan... normalde saçlarım dümdüzdü fön çekmiş gibi. şimdi yeni çıkan saçlarım dümdüz:) düzleştirici kullanmam ben şekillendirici kremle dalga veriyorum saçıma güzel oluyor... tatlım saçlarım çok kısaydı benim. yaklaşık bi senedir hiç kestirmemiştim uzasınlar diye. omzumdan birazcık aşağıdaydı. daha geçen gün uçlarından birazcık aldırdım.
Ahhh ahhhh keşkee bende dalgalı saçı sevsemm cnmm :)) 2 sene düzleştirici kullandım mahvetti saçlarımı.. şimdi haftada 1 gün fön çektiriyorum... uzasınlar diye saçlarımı 2 yıl boyunca hiç kestirmedimm bide düzleştiri kullanınca uzayan saçlarım hep uçlardan kırılaraakk hep aynı boyda kaldıı:gitme: kuaförüm 3 ayda bir 1 cm kestirmem gerektiğini söyledii.. ayda tam 1 cm uzuyor saçlarımm her 3 ayda kırık aldırırsamda yine çok zor uzayacak bu saçlarr.. o yüzdenn tek umudumm saçlarıma yaptığımm bakımlar ve mayalı sütt.. bakımların henüz bir faydasını göremedimm.. mayalı sütte de 7. günümm yorum yapmam biraz zorr belkii uzatırr... ayda 2 cm uzamasına bile razıyımmm inşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:
Aynen saç çok önemli cnm :))) bizim sınıfta bi kız var saçlarıı belinde hepside aynı boyyy ve nasılda bakımmlı saçları varrr:))) hoca ders anlatırken bende kızın saçlarına bakıp iç geçiriyorum vallabayanssulusmile
inşş seninde öyle saçların olur tatlımm:):)
başardımm yehuu :lepi:
ama zor oldu yaa bir dahaki sefere içine bal ilave etsem nasıl olur acaba
o şekilde deneyeniniz varmı ? :uhm:
Kızlar belki size ilginç gelicek ama ben tadını seviyorum hiç zorlanmıyorum içerken... bu konuda şanslıyım galiba:)
hem de nasıl şanslısın canım yaa.. ben çok zorlandım bugün, bakalım nolcak :çok üzgünüm:
alışırım heral.. pes etmek yok ! zemuszemus
arkadaşlar faydasını gören varmı ,cildine ve saçlarına ?
yada ne faydası oluyor size?
kilo alan yok mu :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?