Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

canım, benim saçlarım 11 günde tam 2 cm yakın uzadılar...
süper o zaman :lepi:bugün hemen başlıyorum o halde...yerimseniben
kilo almak isteyen arkadaşlar,
bildiğimiz çörek otundan hergün bir kaşık yemekten önce ağızda çiğnenerek kullanıldığın düzenli olarak ,kilo aldırıyormuş ... forumda okumuştum

kızlar burada nasıl içileceği felan paylaşılmıyor. eğer evde yapılan saç bakımı bölümündeki saçları uzamayanlar buraya topiğine bakılırsanız orda daha geniş yer alıyo. asahcakir yani bu tarifi asıl veren arkadaşımız yardımcı oluyor her konuda zemuszemus bende 3 aydır düzenli kullanıyorum veee çokkkk memnunummm

yaş maya kullanma canım hem sütün içinde kolay erimez topak topak kalır hemde tadı daha ekşi ve kokusu daha ağır olur kuru kullan en temizi

evet katiliyorum nursallcigima bekliyoruz oraya bende etkilerinden memnunum

arkadaşlar sigara kullananlarda da etkili oluyo mu? sigara içince hiçbişey etki etmicekmiş gibi geliyo bana

eder diye düsünüyorum ama sigara saci olumsuz yönde cok etkiliyor diye okudum sac hakkinda nette arastirma yaparken.. cok yavaslatiyormus uzamasini ve cansizlastiriyormus.

1 bardak süte 1 çorba kaşığı atılırmış we haftada sadece 1 gün içilirmiş
suna dumankaya öle dedi

1 bardak süte 1 çorba kaşığı atılırmış we haftada sadece 1 gün içilirmiş
suna dumankaya öle dedi

:bbo:
simdide haftada bir gün mü cikti ? nerde duydun öyle dedigini ??
icenler hergün iciyor ve memnun uzatiyor diyor hepsi ve sikayetleride yok..

3 gündür ihmal ettim kızlar mayalı sütümü içemedim..bu akşam içicem bakalım henüz 1 hafta falan olcak ..bana da yarasın bana da:içelim:

bnde şöle 2 hafta içtim cildime çok yaradı da ne bileym unutuyorum falan ondan sonra bıraktımama cilde çok yararlı

Kızlar benim saçlarımı uzatmıyoo maalesef.. ama yine de devam ediyorumm.. sizde durumlar nasıll???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…