Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

benim adet düzensizliğim olduğu için hayt suyuna başladım bu akşam çaybardağı hayt sulu suyla içtim kuru mayayı şu şekilde:

1 çay kaşığı kuru mayayı dilime koydum hayt sulu suyla götürdüm mayayı

saçlarım erkek saçı gbi aynaya bakamıyorum..

yapışım doğrumu yalvarırım cevap verin....

cnmm şöyle yapman gerekiyoo...önce 1 tatlı kaşığı kuru mayayı al bir su bardağıına koy.. üzerine birazcıkk sıcak su ekle iyice karıştır erisinn.. ardındanda bardağın tamamına süt doldur öyle iç bunu hergünn yap cnmm...neden o kadar kısa kestirdinki saçlarınıı:S yandımıı yoksaa ??

bugün 3.kez içicem mayayı..şöyle uyguluyorum ılık süte 1 çay kaşığı dolusu kuru mayayı koyup eritiyorum ama yarım çay bardağı bu..sonra erittikten sonra üstüne soğuk süt koyup 1 bay bardağı dolusu mayalı sütü içiyorum.zemuszemus
yarasınnnnnnn

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ela da baslamis mayali sute cok sasirdim valla :)))

umarim yarar upuuzun olur saclarimiz:)

kızlar su bardağını 5de 1 ölçüsünde suyu kaynatın 1 tatlı kaşığı mayayı bu kaynar suda eritin sonra buzdolabından soğuk sütü çıkarıp karıştırarak karışıma ilave edip soğuk sütünüzü için. tad koku çok az oluyor bu şekilde

bn kuru maya kullanıyorum kızlar az önce içtim bazı arkadaşlar kokusu tadı kötü demişler evet karıştırken kokusu çok kötü zaten sütün tadını kokusunu sevmem ben mayayla karıştımı daha kötü oluyo ama ben sütü hergn içiodum daha öncede mayasız yani yeni başladım sayılır şmdi mayalı süte. Her neyse kolay içmeniz için bi tavsiye 1 su bardağına sütümüzü ve 1 çay kaşığı toz kuru mayamızı koyduktan sonra iyice karştın snra nefesnizi tutun pipetle hüttürüverin hepsni btrdkten snra bi kaç saniye ağızdan nefes alınki tadı gelmsn böylece ben kolay kolay içyrm=)

canım yalnız bir su bardağına bir çay kaşığı değil bir tatlı kaşığı kuru maya olacak. bu şekilde çok az etkisini görürsün

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ela da baslamis mayali sute cok sasirdim valla :)))

umarim yarar upuuzun olur saclarimiz:)

kaydirigubbakcemile3
evet ttttttttttt başladım
şimdilik mide sorunum olmadı ama içerken burnumu kapatıyorum..bakalım inş.isteyen herkesin upuzun saçları olsun yesaaa:teytey:

nursallcım maya sütte çözünürmüş o yüzden ılık sütte eritip üzarine soğuk süt ilave ediyorum işimiz sağlama alayım da...

CANLARRRRRRRRR ben bugun MAYA TABLETI buldumm ona baslayacagim sonuclari paylasirim insallah:) ayyyyyyyyyy hadi insallah ela can:)

yesa sinemakiye de devam et..ben aralıkta başlamıştım 1.5 ay sürekli yaptım sinemakiyi 5-6 cm abartısız uzadı saçım.ama röfleden dolayı kısa kestirdim şimdi sağlıklı şekilde uzasın istiyorummmm

ediyorum ediyorum onu hic birakmiyorum da simdi bu tabletler kafami karistirdi kilo aldirir diyor yaaaaa ben kilo almak istemiyorum ne yapsam acaba geri mi gotursem((

ay aynen ya belime kadardı..sınav stersinden tutam tutam dökülüyodu tek tek bile değil.senağlama ablamın saçını kestirmeye gitmiştik baktım ondan önce ben oturmuşum koltuğa kısacık kes diyorum koaföre senağlama senağlama 1 sene oldu tam şimdi omuzlarımın biraz aşasında senağlama

hemde cayır cayır

kızlar maya kilo aldırıyo bi yerde okumuştum emziren kadınlara süt artması için maya eritip içmeleri öneriliyordu fakat kullananlar kilo aldıklarını ifade etmişlerdi ona göre

kilo mu aldiriyormus maya :1shok:
yapmayin ya zaten kiloluyum 2 haftadir mayali süt iciyorum ama öyle allim sallim bir uzamada yok simdi bide kilo aldiriyor deniyor tüm motivasyonumu kaybedip pes etcem sonundaaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…