benim adet düzensizliğim olduğu için hayt suyuna başladım bu akşam çaybardağı hayt sulu suyla içtim kuru mayayı şu şekilde:
1 çay kaşığı kuru mayayı dilime koydum hayt sulu suyla götürdüm mayayı
saçlarım erkek saçı gbi aynaya bakamıyorum..
yapışım doğrumu yalvarırım cevap verin....
bn kuru maya kullanıyorum kızlar az önce içtim bazı arkadaşlar kokusu tadı kötü demişler evet karıştırken kokusu çok kötü zaten sütün tadını kokusunu sevmem ben mayayla karıştımı daha kötü oluyo ama ben sütü hergn içiodum daha öncede mayasız yani yeni başladım sayılır şmdi mayalı süte. Her neyse kolay içmeniz için bi tavsiye 1 su bardağına sütümüzü ve 1 çay kaşığı toz kuru mayamızı koyduktan sonra iyice karştın snra nefesnizi tutun pipetle hüttürüverinhepsni btrdkten snra bi kaç saniye ağızdan nefes alınki tadı gelmsn böylece ben kolay kolay içyrm=)
canım yalnız bir su bardağına bir çay kaşığı değil bir tatlı kaşığı kuru maya olacak. bu şekilde çok az etkisini görürsün
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ela da baslamis mayali sute cok sasirdim valla :)))
umarim yarar upuuzun olur saclarimiz:)
saçım uzasınnn hele bi..kestirirsem noliyim
2 sene önce kestirdim saçımı belime kadar upuzundu gittim bop modeli kestirdim kısacık..
şimdi kara kara düşünüyorum nasıl uzayacaklar diye of alsanaalsanasmile
cnmm şöyle yapman gerekiyoo...önce 1 tatlı kaşığı kuru mayayı al bir su bardağıına koy.. üzerine birazcıkk sıcak su ekle iyice karıştır erisinn.. ardındanda bardağın tamamına süt doldur öyle iç bunu hergünn yap cnmm...neden o kadar kısa kestirdinki saçlarınıı:S yandımıı yoksaa ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?