Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

kilo mu aldiriyormus maya :1shok:
yapmayin ya zaten kiloluyum 2 haftadir mayali süt iciyorum ama öyle allim sallim bir uzamada yok simdi bide kilo aldiriyor deniyor tüm motivasyonumu kaybedip pes etcem sonundaaa senağlama

bende vazgeçtim galiba..sinemakiye devam edeyim en iyisi.:1closedeyes:

ben zaten 84 kiloyum yapsın daha fazla umrumda değil ama saçlarım ensemde delirmek üzereyim ayrıca sivilcelerim var ayrıca tırnaklarım uzamıyo ben bu mayayı yapıyım dimi? işe yarıyo yani...????????

cok tesekkurler canim cevap icin ben de geri vermeye karar verdim zaten

rica ederim canim benim. tabletini 6 ay boyunca denemistim ama hic normalin disinda bir uzama olmadi, ben de kizdim kendi kendime niye uzamadigi halde kullaniyorum ki diye.. ve biraktim. bende mayali s¨t daha etkili olur, hem dogal hemde taze taze hergün kendin yenisini hazirliyorsun..

ben zaten 84 kiloyum yapsın daha fazla umrumda değil ama saçlarım ensemde delirmek üzereyim ayrıca sivilcelerim var ayrıca tırnaklarım uzamıyo ben bu mayayı yapıyım dimi? işe yarıyo yani...????????

benim kilo onunda üzerinde.. 2. bebegimi 3 ay önce dunyaya getirdim ve hamilelikte bir cok kilo aldim benim saclarda yeni omuzlarima indi, bi süre cit cit felan kullansan diyorum canim ?? benim yanmisti ve kazitmistim. erkek modeline yaklasinca cit cit takiyordum aralarina, bi süre oyle idare etmistim. mayali süt de zaten öyle allim sallim bi uzatma yapmiyor. normalde ayda 1 cm uzuyorsa mayali sütle 2 cm.. (bende bu kadar fark oldu sadece) sivilcelere iyi geldigini duymustum mayanin, tirnaklara gelincede.. cok uzatiyor maya. 3-4 günde bir tirnak kesiyorum ben (bebegim oldugu icin uzun tirnakla gezmiyorum)

merhaba kızlar hemen hemen her gün girip mayalı süt hakkında bütün yazılanları okudum ve 4 gün önce içmeye bende karar verdim iyi ki de vermişim..gittim kuru maya aldım hemen her gece yatmadan önce çok az kaynar suda eritiyorum üzerine soğuk süt döküyorum bir bardağı içiyorum içiyorum ama nasıl bir de bana sorun..midem büyüyüp büyüyüp geliyo ilk gün pek anlamadım tadını iyice eritmemişim mayayı kızlar buna mı tadı iğrenç diyorlardı ne var ki dedim ama sonraki gün anladım tabi aslında bazı arkadaşlar nesguik katıyorlarmış ama evde yoktu dün gece biraz kakao kattım acımsı oldu biraz ama yine de diğerlerinden iyiydi..faydalarına gelince dün dördüncüyü içtim kızlar benim saçlarımda çok çok az uzar 2 cm dip gelmiş ama normal çıkma dönemimiydi yoksa mayadan mı emin olamadım..cildime gelince inanamayacaksınız ama o kadar güzel oldu ki bu değişikliği farkediliyor hemen ama şunu da belirteyim 4-5 gün önce bepanthen krem kullanmaya başlamıştım sabah akşam onu da sürüyorum..veee kızlar inanın bana bir şeyler oldu psikolojim o kadar düzeldi ki kendimi çokk değişik hissediyorumm huzur geldi bana eskiden sabah çok geç uyanır anneme günaydın bile demez kendi kendime sinirli hallerim olurdu şimdi bi görseniz annem bile sana ne oldu son günlerde diyo mayanın stres üzerindede çok etkisi varmış gerçekten bana çokk iyi geldiii..

4 gündür iciyormum diyorsun, 4 günde 2 cm mümkün degill!
kendindemisin bacim sen? bu ayda 15 cm yapar demektir..!!
yorumlarimizi lütfen abartisiz yazalim, saclarini uzatmak icin yardim arayanlarin kafalarinida karistirmayalim lütfen..
mayali süt tamam normalinden daha hizli uzatiyor ama 4 günde 2 cm diyenide ilk defa görüyorum bu sitede :))
misal ayda 1 cm uzuyorsa saclarimiz mayali sütle 2 cm kadar uzaya biliyor..
ama abartildigi gibi mucize bir uzama olmuyor (normal uzamasini hizlandirip saclarin vitaminlerini karsiliyor maya).
ha bu arada kendimde her gece mayali sütümü icmeden yatmam.. (normalde ayda 1 cm uzayan saclarim 1.5 cm uzadi mayali sütle..)
20 cm de uzatti yazabilirdim ama amacim kimseyle dalga gecmek degil..!

Son düzenleme:
kızlarrr ben ara vermiştim mayaya uzun zamandır bugün tekrar başlıyorum cunku daha net anlayabılecem bıraz once boya yaptırdım...kullandıgım donemde bayaa etkılı olmustu bende yanıklarım kalmadı artık kafamda kestırdım tekrar ama en azından sımdı uzarken saglıklı uzayacaklar sıfır kırık :lepi:

sizin benim yorumumu tam okumadığnız açık hanımefendi orda normal uzama dönemine denk gelmiştir belki ben tamamen mayalı süte yormayayım dedim önce iyi okuyun sonra yorumunuzu yapın ayrıca dalga geçmek gibi bi niyetimde yok herkes aklındakini söylermiş ben gözlemlerimi yazdım ama sizin gibiler yüzünden iyi okumadan yorum yazanlar yüzünden yani insanın bütün hevesi gidiyor..

normal uzama dönemimde bile olsa nasıl oluyor da 4 günde bi saç 2 cm uzayabiliyoo??? Buna bende kesinlikle inanmadımm.. haa inandırmak mecburiyetinde elbette değilsin...ama insana gerçekten de inandırıcı gelmiyoo... ben meselaa mayalı süt kullanıyorum ayda öyle 4cm 5 cm uzamasınıı bekleyerek başlamadım.. ama bu bana imkansız gelmedi. en azından aydaa deniliyoo.. ayda normalde saçlar 1 cm uzuyoorr.. uzama döneminde desek 1 aya yaysann hadi olsun 5 cm..

1 aya yaysan 5 cm demişiniz herkesin saçları farklı boylarda uzar herkesin saç yapısı farklıdır ya 4 günde saçım iki cm uzamış yazmadım ki ben saçlarım dip boyamdan anladığım kadarıyla 2 cm uzamış bugüne kadar anlamında dedim neden herkes muhalefetlik peşindeki anlatmak istediğim zaten mayalı süt saçımı inanılmaz uzattı tarzı birşeylerde değildi cildimdeki ve psikolojimdeki etkilerine dikkat çekmek istedim..

kızlar belimde olan saçlarımın bugun kırıklarını aldırtmaya gittim fazla gitmedi ama yine eskisi gibi değil elbet ama eskiside hiç şekil almıodu onuda haziranda kestrmştm şmdide haziranda aradan 1 sene gecti mayalı sütü bi kaç gündür içmiyorum unutyorum artk hergn içicm hem farkı göreym hem saçlarm dahada canlansn:)

saç uzatmakta zayıflamakta hepsi psikolojik bence. beni psikolog sanmayın. ama aynen öyle gardolaabıma bi foto yapıştırdım bi zayıfım ki fotoda sormayın altına büyük harflerle ZAYIFLIYORUM yazdım. bide yanında kocaman kağtta SAÇLARIM UZUYO YAZIYO. ayrıca pc'nin ekranındada büyük harflerle SAÇLARIM UZUYO yazıyo...SAÇLARIMIZ UZUYO bunu hep tekrarlayalımmmmkaydirigubbakcemile2 zemuszemus

ya muhalefetlik olsun diye asla ben öyle bişey söylemem.. ama yazdıklarından insan öyle algılıyoo... neysee inş. faydasını daha çok görürsün mayalı sütünn..

secret gibi desene o zaman:))) önce inan sonra hayal et sonra da elde et... ooff o kitaptaan ne etkilenmiştim ben yaaa..2 defa okumuştumm resmen... çok etkilendimm ama fazla uygulayamadımm :))

secret gibi desene o zaman:))) önce inan sonra hayal et sonra da elde et... ooff o kitaptaan ne etkilenmiştim ben yaaa..2 defa okumuştumm resmen... çok etkilendimm ama fazla uygulayamadımm :))

kitabı okumadığım için bişey diyemicem ama pozitif düşünce bunu gerektiriyor. iyi düşün iyi olsun diye boşuna dememişler.. :sm_cool:

Pozitif ve negatif düşüncenin çok büyük etkisi var bence.
Şu mayalı sütüde ağzıma sürebileceğimi sanmıyorum :umursamaz:

bu lanet olası maya iğrenççççççç.... ama içmek zorundayım. midem allak bullak oluyo ve bugün içtiğim gibi çıkardımmmmmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…