Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

meraba kızlar bende 1 - 1.5 aydır falan içiyorum şubattan beridir de sinamekiyi yapıyorum ama 2 haftadır yapamıyorum. fotoğraları çektim ama bilgisayara atamıyorum saçlarımda gerçekten farkedilir bir uzama var. ve şubattan beri 2 defa kestirdim en az 6 cm gitti yani fotoğrafları atabilirsem yazarım buraya.

cnmm netten ımmageshack online media hostıng yaz ilk çıkan linke tıkla orada browse var..ona tıkla pcden fotonu seç cnm. seçtikten sonraa altta şimdi yükle var ona tıkla yüklenecek hemen.. sonrada altta linkler çıkacakk.. doğrudan linki kopyalayıp buraya yapıştır cnmm

oofff off off coook sevındııımmm :)) darısı basımızaaa... Cok sey ıstemıorm 10 cm cık ( sınamekıyı haftda kac kez yaptın canm

oofff off off coook sevındııımmm :)) darısı basımızaaa... Cok sey ıstemıorm 10 cm cık ( sınamekıyı haftda kac kez yaptın canm
canım benim haftada bir kez yaptım ama yaklaşık 2 aydır yapmıyorum yaz geldi evde durmuyorum çünkü artık kışa kaldı mayalı sütede ara verdim 2 hafta kadar içmeyeceğim biraz kendi haline bıraktım anlayacağın kaydirigubbakcemile2

5. Santım de olmak Üzeredır bu aralarrrr yehuuuuuuu

akannehir hadi canim olacak is mi 5cm bi de? ya bi foto eklesenizde görsem vallahi catlarim meraktankaydirigubbakcemile3 müthis desem degil ya bir mcize desem yeridir arkadasim. dikkat et bir seneye kalmaz üzerine basar gezersin alimallah:sm_cool: ha birde siz sarimsakli sampuan uyguluyorsunuz baska topicde gördüm yani tek uygulama yapmiyorsunuz.

Son düzenleme:
ben 3 haftadır içiyorum düzenli olarak. zararlı ya da yararlı hiçbir etkisini göremiyorum. ama içmeye devam. en azından süt içmiş oluyorum düzenli olarak

kızlar, daha önce yazıldı mı bilmiyorum. bunun bir başka versiyonu da yoğurtla olanı.. ben yeni öğrendim, çok övdüler yazayım dedim. kaydirigubbakcemile5

bir tatlı kaşıgı yogurt içine yine bir tatlı kaşıgı kuru maya katıp karıştırıyoruz. (metal kaşık kullanmayın) karısımı bir gece bekletiyoruz. hafiften kabarıp köpürür gibi oluyor yogurt, ama çok hafif. cildimize sürüp 1 saat sonra ılık suyla yıkıyoruz, lekelere ve kırışıklara birebirmiş, canlandırıyormuş cildi.

her gün taze hazırlamak gerekiyormuş. çok hazırlayayım bütün hafta süreyim filan yok yani.. hihoyyyt

Kızlar merhaba,
Maya kürünü iki gündür içiyorum bir arkadaşın dediği gibi benimde midemi bozdu ilk belirtiyi gösterdi ama düzenli olarak içildiğinde faydalı olacağı kanısındayım.
Benim kürüm; Sinemaki ve ısırgan otu kaynatıp içinede bir kaç damla badem yağı ve bemiks, evingen damlatıp saçınıza sürüp sabahtan akşama kadar bekleyip yıkarsanız çok faydasını göreceğinizden emin olun ve mutlaka akşam yatmadan saçlarınızı ne olursa olsun tarayıp yatın ve yıkadıktan sonra buz gibi (musluk) suyu (sirkeli yapıyorum ben )saçınızdan aşağı dökün çok faydasını göreceksiniz benim 2 cm uzadı on günde diyebilirim abartısız.Saçlarım belimdeydi şu moda önleri uzun model kestirdim hızlı uzadığı için model sürekli bozuluyor bende uzatmaya karar verdim :lepi: hedefim yıl başında omuzlarda olsun istiyorum hihoyyyt

Hatta dün misafirliğe gittik saçımı gören yengem bile fark etti ne kadar uzadı yine saçların öyle küçücük bağlanıyordu şimdi ufak örgü olacak kadar hımm birde unutmadan şu kürüde yapmıştım geçen ay çok kokuyor ama galiba onunda etkisi var turp rendeleyip kaynattım ve içine yumurta sarısı kırıp içinede b,e,a vitaminlerini kırıp sürmüştüm sabaha kadar yattım öyle :)) eşim bu durumdan hiç memnun olmasada ben sonuçtan çok memnun kaldım yapın farkı göreceksiniz bol bol dua edeceksiniz sonra bana hem turp mevsimi ben karar verdiğimde turp bulmak zordu baya aramıştım sonunda pazardan bulmuştum... kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim de saçım bu aralara fazla dökülüyor,hipotiroid var ve ilaç kullanıyorum.saç dökülmesine buna bağlıyorum gerçi saçıma röfle de yaptırdım biraz ondan da yandı.Eskiden herkes saçımı kıskanırdı upuzun ve gür sağlıklı saçım vardı ama son zamanlar git gide dökülmeden azaldı.Dün ben de mayalı süt içtim ama midemi maf etti.Bütün gece midem bulandı,hala da midem iyi değil.Anneme söyledim bana sen kafayı mı yedin maya bağırsaklarını tahrış eder dedi,bir daha ben içmeye düşünmuyorum,bence en iyi ya vitamin için biotin falan ya da sağlıklı besleyin,en kötüsü doktora gidin....

ayy iğrenç bu yaaa geçen içtim walla karnımı bozdu wcden çıkamadım hergün içmeyi düşünmuorum açıkçası ama bi yandan kafayı yicem ya..

genelde güzel şeyler yazılmış
hem cilt hem saç için bende bugün başlamayı düşünüyorum
bütün sayfaları okumak mümkün değil ama 15-20 sayfa okudum
sadece bazı arkadaşların midesi kaldıramamış başka kötü bi etkisi yok sanırım umarım bende içebilirim

ya nasıl zarar verceğini düşünüosunuz anlamadım arkadaşlar mayanın içeriğinde zaten % 50 oranında protein, B grubu vitaminler, demir, krom, magnezyum, fosfor, çinko ve selenyum gibi mineraller var.Hepside saça faydalı olan şeyler ayrıca maya nie kilo aldırsın ya hamur işi mi yapıoruz burda zaten her şeye ya kilo aldırır ya tüylenme yapar denilmiş kendi kafamıza göre..

kızlar ben de bu mayalı sütü kullanmak istiyorum ama korkuyorum çünkü benim kilo sorunum var kilo vermeye çalışıyorum, kullanan arkadaşlara soruyorum kilo yapıyor mu?

normalde sinamekiyi yapıyorum 8. kürden sonra ara dönemimdeyim şuanda.. ara vermişken 3 gündür içiyorum inşallah faydası olur 2 hafta boyunca içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…