meraba kızlar bende 1 - 1.5 aydır falan içiyorum şubattan beridir de sinamekiyi yapıyorum ama 2 haftadır yapamıyorum. fotoğraları çektim ama bilgisayara atamıyorum saçlarımda gerçekten farkedilir bir uzama var. ve şubattan beri 2 defa kestirdim en az 6 cm gitti yani fotoğrafları atabilirsem yazarım buraya.
meraba kızlar bende 1 - 1.5 aydır falan içiyorum şubattan beridir de sinamekiyi yapıyorum ama 2 haftadır yapamıyorum. Fotoğraları çektim ama bilgisayara atamıyorum saçlarımda gerçekten farkedilir bir uzama var. Ve şubattan beri 2 defa kestirdim en az 6 cm gitti yani fotoğrafları atabilirsem yazarım buraya.
canım benim haftada bir kez yaptım ama yaklaşık 2 aydır yapmıyorum yaz geldi evde durmuyorum çünkü artık kışa kaldı mayalı sütede ara verdim 2 hafta kadar içmeyeceğim biraz kendi haline bıraktım anlayacağın kaydirigubbakcemile2oofff off off coook sevındııımmm :)) darısı basımızaaa... Cok sey ıstemıorm 10 cm cık( sınamekıyı haftda kac kez yaptın canm
5. Santım de olmak Üzeredır bu aralarrrr yehuuuuuuu
Kızlar merhaba,
Maya kürünü iki gündür içiyorum bir arkadaşın dediği gibi benimde midemi bozdu ilk belirtiyi gösterdi ama düzenli olarak içildiğinde faydalı olacağı kanısındayım.
Benim kürüm; Sinemaki ve ısırgan otu kaynatıp içinede bir kaç damla badem yağı ve bemiks, evingen damlatıp saçınıza sürüp sabahtan akşama kadar bekleyip yıkarsanız çok faydasını göreceğinizden emin olun ve mutlaka akşam yatmadan saçlarınızı ne olursa olsun tarayıp yatın ve yıkadıktan sonra buz gibi (musluk) suyu (sirkeli yapıyorum ben )saçınızdan aşağı dökün çok faydasını göreceksiniz benim 2 cm uzadı on günde diyebilirim abartısız.Saçlarım belimdeydi şu moda önleri uzun model kestirdim hızlı uzadığı için model sürekli bozuluyor bende uzatmaya karar verdim :lepi: hedefim yıl başında omuzlarda olsun istiyorum hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?