normalde sinamekiyi yapıyorum 8. kürden sonra ara dönemimdeyim şuanda.. ara vermişken 3 gündür içiyorum inşallah faydası olur 2 hafta boyunca içicem
canım ben yaklaşık iki aydır içiyorum yardımcı olmaya calişıyım sanakızlar ben de kuru mayayı denemeyi düşünüyorum bu akşam
yalnız birkaç sorum olacak, kuru maya kullananlar cevaplayabilirler mi acaba???:
1) sigara kullananlarda bir zararı var mı?
2) cırcır yapıyor mu
3) saçlarınızda kalınlaşma mı oldu(benim saçım ince telli ve böyle olmasını da seviyorum kalın tel istemiyorum)
4) kusma hissi yaratıyor mu içtikten bir süre sonra?
5) ağız çevresindeki ya da yüzdeki tüyleri kuvvetlendiriyor mu?
6) yüzdeki beyaz komedonlar iyileşiyor mu?
7) yüzünüzdeki sivilcelerden kalma çukurluk izler geçti mi ya da azaldı mı?
8) başladığınızdan beri adet düzensizliği yaratıyor mu?
9) kaşlarda ve kirpiklerde artma şeklinde gözlenen bir etkisi var mı?
10) ter kokusunu değiştiriyor mu?
kızlar bi cevap yazabilirseniz çok sevinirim böyle ahiret suali gibi oldu bunlar ama kusura bakmayın
canım ben yaklaşık iki aydır içiyorum yardımcı olmaya calişıyım sana
1)bende sigara kullanıyorum ama bana bı zararı olmadı 2)cırcır yapmıyoda canım malum süt çok gaz yapıo3)saçlarımda kalınlaşma olmadı 4)ilk içtiğim gün midem ağzıma geldi bütün gün ama şımdı alıştım mdem bulanmıyo5)vucudumdaki diğer tüylere bi etkisi olmadı6)yüzümde sivilce yada iz olmadığı için bişey diyemiycem ama sanmıyorum etkısı olcağına7)adet düzensizliği yapmadı bende8)kaşlarıma yada kıprıklerıme olumlu yada olumsuz yonde bı etkısı olmadı9)ter kokusunuda hiç etkilemiyo ben bıde mayalı sut içtiğimden beri iki kilo aldım kilo yaptı bende ben çok umutlu başlamıstım mayalı süte ama normalın dısında bı uzama yapmadı herkeste aynı tkıyı gostermıyo sana yarar umarımda çok buyuk beklentılerle başlama hayal kırıklığı olmasın sonra benım gıbı
ben genel anlamda uzama görmüstüm canim ama ne kadar bilemiycem ölcmedim aama uzadi yan etkisini görmedim mayali süte biraz kakao eklersen tadi daha hos olurkızlar ben de kuru mayayı denemeyi düşünüyorum bu akşam
yalnız birkaç sorum olacak, kuru maya kullananlar cevaplayabilirler mi acaba???:
1) sigara kullananlarda bir zararı var mı?
2) cırcır yapıyor mu
3) saçlarınızda kalınlaşma mı oldu(benim saçım ince telli ve böyle olmasını da seviyorum kalın tel istemiyorum)
4) kusma hissi yaratıyor mu içtikten bir süre sonra?
5) ağız çevresindeki ya da yüzdeki tüyleri kuvvetlendiriyor mu?
6) yüzdeki beyaz komedonlar iyileşiyor mu?
7) yüzünüzdeki sivilcelerden kalma çukurluk izler geçti mi ya da azaldı mı?
8) başladığınızdan beri adet düzensizliği yaratıyor mu?
9) kaşlarda ve kirpiklerde artma şeklinde gözlenen bir etkisi var mı?
10) ter kokusunu değiştiriyor mu?
kızlar bi cevap yazabilirseniz çok sevinirim böyle ahiret suali gibi oldu bunlar ama kusura bakmayın
ben genel anlamda uzama görmüstüm canim ama ne kadar bilemiycem ölcmedim aama uzadi yan etkisini görmedim mayali süte biraz kakao eklersen tadi daha hos olur
ama ben uzun zaman dir biraktim icmiyorum düzenli icemedim so nn zamanlarda sonrada biraktim ama
canım ben yaklaşık iki aydır içiyorum yardımcı olmaya calişıyım sana
1)bende sigara kullanıyorum ama bana bı zararı olmadı 2)cırcır yapmıyoda canım malum süt çok gaz yapıo3)saçlarımda kalınlaşma olmadı 4)ilk içtiğim gün midem ağzıma geldi bütün gün ama şımdı alıştım mdem bulanmıyo5)vucudumdaki diğer tüylere bi etkisi olmadı6)yüzümde sivilce yada iz olmadığı için bişey diyemiycem ama sanmıyorum etkısı olcağına7)adet düzensizliği yapmadı bende8)kaşlarıma yada kıprıklerıme olumlu yada olumsuz yonde bı etkısı olmadı9)ter kokusunuda hiç etkilemiyo ben bıde mayalı sut içtiğimden beri iki kilo aldım kilo yaptı bende ben çok umutlu başlamıstım mayalı süte ama normalın dısında bı uzama yapmadı herkeste aynı tkıyı gostermıyo sana yarar umarımda çok buyuk beklentılerle başlama hayal kırıklığı olmasın sonra benım gıbı
aynen canım..bende kilo aldım ve saçlarıma da bir faydasını görmedim ve içmeyi bıraktım..şimdi aldığım kiloları vermeye çalışıyorum...
bende hayal kırıklığı oldu yani..
kızlar bişe dicem ben 4 gündür içiyorum ama acaba instant maya kullanmaktan mı etkisini göremedim?? aktif maya kullanmak gerek olduğunu yazmış biri, aktif kuru maya için verebilceğiniz bir marka var mı?? ya da nerde bulunuyor nu aktif kuru maya? artık her yer instant maya doldu,bulunur mu ki ondan :26:
ayy kızlar nasıl içiyorsunuz ben kokusuna bile dayanamıyorum bir keresinde mayalı maske yapmıştım da boğuluyordum kokudan çok ağır yoğun bir kokusu var.. ama aklıma bi fikir geldi bu ilaç kapsüllerinin içine doldurup hap diye yutabilirsnz aslında o hazır kuru mayaları top top olanları ama tabi o kapsüller satılıyor mudur nedir bilemicem o hapları hep küçük mayalara benzetirim :) cidden saça uzamada etkisi oluyor mu illa sütle mi içilmesi gerekiyor ?
ben sütle içemedim canım,çünkü süte alerjim var..ben ılık ballı suya katıp içmiştim..yarım çay bardağı ölçüsüyle..
bana uzamada pek bir etkisi olmamıştı,aldığım kilolar hediye olarak bende kaldı
kötü olmuşbence ztn mayayı o şekilde içmek ciddi şekilde mideye dokunur diye düşnüüyorum doğru bir şey değil.. bol bol b vitamini bulunan meyve sebzelerden yeseniz inanın daha faydalı hem saça hem vücudumuza..
haklısın canım..ben 1 ay içebildim zaten..işe yarasa içim yanmazdı..en doğalı besinler yolu ile almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?