sevgili VALHALA ben becozyme c diye bi vitamin alıyorum cidden faydasını gördüm içinde b vitamini çeşitleri bol miktarda c vitamini ve faydalı vitaminler var bunun dışında bol bol meyve yiyorum inanın saçlarımı 3defa kestirdim o kdr güveniyorum yani cidden uzuyor bol bol b vitamini takviyesi yapın tavsiyem :)) bunun dışında bepanten ampul evigen ampul badem ve hint yağı biraz da demlenmiş sinameki karıştırıp spreyle saçıma sıkıyorum 2 haftada 1 ama o kdr sık yapmıyorum bir de çam terebentli şampuan kullanıyorm inanın saçlarım pırıl pırıl :) özellikle evigen ve bepanten ampul karışımının çok etkili olduğunu düşünüyorum ben yaparken 2şer ampul kırıyorum.. maya içmek çok büyük bir eziyet yahu kızlar nasıl dayanıyorsunuz vallahi güzellik uğruna yapmadığımız şey kalmadı ben de suratıma sürmüştüm de kokudan öğüre öğüre zor çıkarmıştım suratımdan inanın o kokunun beni rahatsız etmesinden suratım güzel olsa bile fark edemedim eziyetti resmen
canım çok sağol...
dediklerini yapmaya çalışacağım..
genelde yediklerime dikkat ederim ve sağlıklı gıdalar tüketmeye çalışırım..ben solgarın komple vitaminini içiyordum..ama şimdi sen tavsiye edince supradyn aldım eczaneden..onu içeceğim..
bepanthene ampulü denemiştim bir ara ve iyi gelmişti..yeniden başlayacağım...
çok teşekkür ederim canım ilgin ve tavsiyelerin için..uygulayacağım..
ne demek canım rica ederim umarım faydası olur saçlarımız hemencik istediğimiz gibi olur :)
evet aktif kuru maya buldumbu akşam aktif mayayla devam edicem
hadi bakalım.
inşallah güzel haberlerini alırız canım :90::90::90::90:
inşallah beybii
kızlar mayalı süte başladığımdan beri yüzüm ve sırtımdaki sivilceler kurudu hep!!:81:
nasıl yapıyoruz onu ??
canım şey yapıyorum, her akşam aynı saatte içmek kaydıyla, bir su bardağına, 1 çay kaşığı aktif kuru maya (gerçi ben bu aralar 2 çay kaşığı koyuyorum), 1 tatlı kaşığı şeker, 1 çay kaşığı kakao karıştırıyorum, üzerine soğuk sütü dolduruyorum iyice karıştırıyorum ve içiyorum. mayanın hiç tadı gelmiyo. direk kakaolu süt oluyo.1 haftadan biraz fazlaca zmandır içiyorum sanırım tam takip etmedim ama belirgin iyileşme oldu vücudumdaki bu sivilcelerde.
süpermiş bende başladım bugün hergün mü içicez??
valla bebiş ben her gün içiyorum.. topiğin geneline baktığımda ise kimi her gün içiyor, kimi belirli günlerde içiyor haftada. kilo aldırır diyolar ama bilmiyorum ki :26: ben yine de her gün içiyorum 1 haftayı biraz geçkin süredir
arkadaşlar ben de 2-3 hafta kadar hergün içmiştim. sonra bıraktım.
Suna Dumankaya, Saba Tümer'in programında haftada 1 kere bir çağ bardağı süte 1 çay kaşığı maya katıp içmeniz saç ve tırnaklarınız için yararlıdır demişti. O haftada 1 defa önermişti
niye bıraktın ki canım her gün içmeyi bi zararı mı dokundu kii :26:
hayır. Zararını da yararını da görmedim. Ama ben uzun süre devam edemem birşeye. çabuk bıkar, bırakırım. belki düzenli olarak kullansam faydası olurdu.
valla bebiş ben her gün içiyorum.. topiğin geneline baktığımda ise kimi her gün içiyor, kimi belirli günlerde içiyor haftada. kilo aldırır diyolar ama bilmiyorum ki :26: ben yine de her gün içiyorum 1 haftayı biraz geçkin süredir
kızlar yarın akşam mayalı sütte 2 haftam doluyo hiç aksatmadım, daha içmeye devam edicem hiç aksatmadan da inşallahsanırım biraz b vitamini bombardımanı olduğundan bi tane sivilce çıkmaya çalışıyo iki kaşımın arasında onun dışında bi tek sivilce olmadı çok şükür hatta baya kurudu yüzüm ve izler biraz dolgun duruyo sanki biraz pürüzsüzleşti cildim yani mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?