Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

canım çok sağol...
dediklerini yapmaya çalışacağım..
genelde yediklerime dikkat ederim ve sağlıklı gıdalar tüketmeye çalışırım..ben solgarın komple vitaminini içiyordum..ama şimdi sen tavsiye edince supradyn aldım eczaneden..onu içeceğim..
bepanthene ampulü denemiştim bir ara ve iyi gelmişti..yeniden başlayacağım...

çok teşekkür ederim canım ilgin ve tavsiyelerin için..uygulayacağım..

ne demek canım rica ederim umarım faydası olur saçlarımız hemencik istediğimiz gibi olur :)

kızlar sanıyorum mayalı süt içmede 1 haftam doldu benim saçlarım serpiliyorlar sanki pek anlayamadım ama belki uzamışlardır boyalıydı diplerden biraz uzamıştı, sanki maya içmeye başladığımdan beridir daha bi geniş göründü o alanlar gözüme ama ben abartıyo da olabilirm tabi psikolojik etki hadi uzamadıysa bile onu geçtim, yüzüm kurudu ama sütle beraber rengi güzelleşti sanki cildimin normalde süt içmiyorum hiç ben çünkü. yaramıştır neticede mayanın da dozunu 2 gündür 2 çay kaşığı olarak kullanıyorum.

nasıl yapıyoruz onu ??

canım şey yapıyorum, her akşam aynı saatte içmek kaydıyla, bir su bardağına, 1 çay kaşığı aktif kuru maya (gerçi ben bu aralar 2 çay kaşığı koyuyorum), 1 tatlı kaşığı şeker, 1 çay kaşığı kakao karıştırıyorum, üzerine soğuk sütü dolduruyorum iyice karıştırıyorum ve içiyorum. mayanın hiç tadı gelmiyo. direk kakaolu süt oluyo. 1 haftadan biraz fazlaca zmandır içiyorum sanırım tam takip etmedim ama belirgin iyileşme oldu vücudumdaki bu sivilcelerde.

süpermiş bende başladım bugün hergün mü içicez??

süpermiş bende başladım bugün hergün mü içicez??

valla bebiş ben her gün içiyorum.. topiğin geneline baktığımda ise kimi her gün içiyor, kimi belirli günlerde içiyor haftada. kilo aldırır diyolar ama bilmiyorum ki :26: ben yine de her gün içiyorum 1 haftayı biraz geçkin süredir

arkadaşlar ben de 2-3 hafta kadar hergün içmiştim. sonra bıraktım.
Suna Dumankaya, Saba Tümer'in programında haftada 1 kere bir çağ bardağı süte 1 çay kaşığı maya katıp içmeniz saç ve tırnaklarınız için yararlıdır demişti. O haftada 1 defa önermişti

niye bıraktın ki canım her gün içmeyi bi zararı mı dokundu kii :26:

niye bıraktın ki canım her gün içmeyi bi zararı mı dokundu kii :26:

hayır. Zararını da yararını da görmedim. Ama ben uzun süre devam edemem birşeye. çabuk bıkar, bırakırım. belki düzenli olarak kullansam faydası olurdu.

kızlar yarın akşam mayalı sütte 2 haftam doluyo hiç aksatmadım, daha içmeye devam edicem hiç aksatmadan da inşallah sanırım biraz b vitamini bombardımanı olduğundan bi tane sivilce çıkmaya çalışıyo iki kaşımın arasında onun dışında bi tek sivilce olmadı çok şükür hatta baya kurudu yüzüm ve izler biraz dolgun duruyo sanki biraz pürüzsüzleşti cildim yani mutluyum

haberler güzel ..maaşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…