Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım değerin düşmüş hayırlısı böyleymiş demekki. ama şu var yükselip dış gebelik yada sağlıksız gebelik olmasındansa adetle atılması daha iyi. canım seninle gurur duyuyorum inan bu yazdıkların için.

Sagol Bubuscum eksik olmayin...eskiden kendimi cok zorlardim hersey icin simdi biraz kaderci oldum sanirim...

S&U cok tesekkur ederim canim....eksik olma....adet olmayi dort gozle bekliyorum bir an evvel icim temizlensin diye...asil o zaman tam icim rahatlayacak diyebilirim...
bu arada yeni grup acarsak bizi unutma yine takip et kendinle ilgili bilgi vermeyi untuma tamam mi?her guzel haber bizim icin mutluluk ve umut vesilesi...
destegin icin tesekkurler cnm

canı sende çok sağol. yeni topice tabiki gelirim canım. inşallah ordan güzel haberlerinizi alırım

Sagol Bubuscum eksik olmayin...eskiden kendimi cok zorlardim hersey icin simdi biraz kaderci oldum sanirim...

canım çok umutlanmıştım..ama önümüzde daha çok zaman var..neyseki tedavi diyede bişey var..bende kaderci davranıyorum çünkü duygularıma kapılıp kendimi üzmek bişeye yaramıyo..önümüzdeki güzel günlere inşallah..dirayetli olmanı daha öncede taktir etmişmiydim öpüyorum canım..

dewcim bayılıyorum sana pozitif ve güçlüsün. hakkaten aferin. ben öğrenemedim bunu hemen dağılıyorum en kötü felaket senaryolarını yazıyorum.

sana ve hepimize sadece şunu diyeceğim.

"ÜZÜLME DER . MEVLANA... İSTEDİĞİN BİR ŞEY OLMUYORSA, YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YADA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR."

SENİ İZMİRE BEKLİYORUM ARKADAŞIM.
SEVGİLER....

ay kizlar simarttiniz vallaha beni :) eksik olma gulemcim...insallah hep iyi seyler olsun hepimiz icin

MELDICIM CANIM geliyorum kim tutar beni :) temmuza kadar vucudumu dinlendirmek istiyorum cunku daha oncede yazdigim gibi yorgunum ama sanirim haziran sonu atlayip gelecegim 2 ay kalacagim bakalim zaman ne gosterecek....yazin bol bol gorusuruz insallah...

gerçektende herşeyin hayırlısı. canım o belirsizliğin kalkması insanı birden rahatlatıyor. canımsın böyle olumlu düşünmene sevindim. herşeyden önce Allah size sağlık versin. kendine çok iyi bak. öptüm seni.

Sagol arencim...iyiyim hergun biraz daha iyi oluyorum sukur....bugun son kez kan verdim degerim sifirlandimi emin olmak istediler...
Tatilin umarim iyi gidiyordur....
Bu arada Landarch nasil acaba?umarim biraz kafasini dinliyordur.

kızlar nasılsınız..ben acayip grip oldum,sürünüyorum..bide adet oldum bugün..tam 28.güne döndü..bi ara sapıtmıştı ya..ayyy fena haldeyim..kocamda yok ;(((((((

gulemcim cok gecmis olsun dikkat et kendine...kiyamam..

kizlar degerim7ye dusmus hormonlari kestiler pazartesi kan testimin tekrari var 0 olmussa deger ne ala :) yarin yada cuma regli olursun ilaci kesince genelde regli hemen gelir dedi bakalim...beklemedeyiz...12 mayista da doktor kontrolum var iyice bir muayene olacagim kalan birsey varmi?hersey yolundami diye?!
iste benden son haberler...opuyorum kizlar

sağol canım benim..sende adet olunca rahatlarsın..bi sıkıntı kalmaz merak etme..bundan sonrası güzel olsun,sende iyi bak kedine..

sağol canım benim..sende adet olunca rahatlarsın..bi sıkıntı kalmaz merak etme..bundan sonrası güzel olsun,sende iyi bak kedine..

evet bend oyle tahmin ediyorum...zaten oldum olcam dokuluyorum...sesiniz solugunuz cikmiyor kizlar herkes iyi diymi?

canlar arenin transferi olmadan bu topiği kapatıp yerine yeni topik açalım diyorum. Belki saçma ama hepimiz bu hususta birleştik en azından psikolojik olraka rahatlayacağız.

ben topiğimizi yine aşılama bölümünde açacağım. bizim kızlar hepimiz birbirimiz haberdar edelim aman birbirimizi kaybetmeyelim. Bu dostluğumuz paylaşımlarıız hiç bitmeyecek. Ben Topiğimizin adını
UMUDUMUZ HİÇ BİTMEYECEK, BİZ ANNE OLACAĞIZ diye düşündüm, yarında açıcam inşallah. fikri olan olursa yarına kadar paylaşalım.

hepinizi seviyorum. iyiki varsınız..

evet bu aralar sakinliğimiz üstümüzde..ben hastalıktan yeni gözümü açıyorum.anca toparladım.
meldi canım yeni sayfa konusunda iyi düşünmüşsün..bi tedavi daha başlamadan hemen aç,
sıfırdan alıyoruz diyelim.yeni bi başlangıç olsun..oda arene yarasın inşallah..bizde devam edelim ardından..

canım infertilite ana başlığında bu isimde bi sayfa gördüm:)

günaydın kızlar , hepinizi sevgiyle öpüyorum

bugün 23 NİSAN inşallah bizde çocuklarımızı bu güzel gün için hazırlayacağız ve bayramlarını birlikte kullayacağız , cicili bicili giydireceğiz inşallah.

Canım sen topiği aç biz seni takip ederiz , adresi söyle hemen gelelimm biz ayrılamyız
Adı ile ilgli nasıl derseniz öyle olsun ama içinde umut olsun

Gün geçmiyorki hamiş haberi almayayım ama dimdik ayaktayım yıkılmak yok hiç kimse hiç bir şey umrumda değil

hepinizi seviyorum
Lütfen kendiniz için bişeyler yapın sedece kendiniz , ben bu gün öyle yapmaya çalışıcam

MELDIM cok iyi dusunmussun Aren baslamadan yeni topikte yazismaya baslayalim...ay duygulandim yeni ismimizi gorunce..insallah ugur getirsin hepimize bir bir....bende hepinizi seviyorum iyiki varsiniz sekerler.....

ne guzel gunler hediye etmis diymi atamiz bize insallah annemin elimden tutup beni goturdugu 23 nisan torenlerine bende evlatlarimi alip gitmek istiyorum....hepimize nasip olacak insallah.......hamile haberini gectim daha yeni dusuk yapmama ragmen eltim gecmis olsun telefonunda kizinin sesini dinletti ya insanlar deli ya ben artik delirdim ama kekecb canim dedigin gibi yikilmak yok ayaktayiz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…