bu iyi haber iste demekki normal regli gibi uzun sürmedi hamilelikde regli olanlar varya seninkide ondandir insallahh.. tabiki dualrimiz senin her hamile bizler icin bir umut...
dewcim reglinin kesilmesi beni biraz umutlandırdı açıkcası, hamile iken regli olanlar genelde normal regliden daha kısa sürüyor. inş mucizen olsun, dış gebelik ihtimali konusunda gulemin söyledikleri bana çok mantıklı geldi.
kürtaj konusuna gelince en kötü ihtimal düşecekse bu aşamada vücut kendisi atar. onu düşünüp kendini germe boşuna.
şimdi pazartesiyi bekliyoruz dört gözle. hadi bakalım.
Meldicim sagol cnm hemsire ilk aradiginda huzursuz oldum su dis gebelik olayina ama biraz biraz aklimdan silmeye calisiyorum..evet gulem'in dedikleri mantikli insalah oyle olur cnm ya...kuzenim tup bebek yaptirdi ikizleri var onun en yakin arkadasi 9 ay once yaptirdi ayni tipatip benimle ayni olmus durumu surekli test yapmislar bebek normalden gec gelismis ama coks ukur 2 hafta once dogum yapmis cok guzel bir kizi olmus benim durumuma cok benzeyen bir kisi duyunca icime su serpildi ....
kurtaj filan su anda korktugum birsey degil inan tek korkum dis gebelik ile birseyleri yitirmek...dualarinizi eksik etmeyin ...
Kizlar sonucum geldi 36ya cikmis ....eminim hepiniz sevindiniz ama ben hala sevinemiyorum cunku 1-2 olasilik saydiki bu beni cok gerdi.
1.Evet gebelik olabilir ama kalp atisini duymadna rahat edemeyiz dedi,pazartesi tekrar kan testi var.
2.Pilesanta bazen buyume yaparmis o da hamilelik havasi yaratirmis
3.dis gebelik olabilirmis o da tuplerden birine yerlesmis olabilirmis karin agrisi gibi bir sikayetim olursa eger hemen hastaneye gitmemi istediler.
Tabi bu ucuncu olasilik beni mahvetti kizlar inanilmaz moralimi bozdu oylemi sizce?
en kötüsüde böyle belirsiz belirsiz beklemek. hemen en kötüsünü düşünme. dış gebelikte genelde değer daha çok ve düzensiz artıyor bence değil.
merhaba kızlar
ben büyük ihtimalle haftaya izin alacağım ve o zaman internete girme imkanım olmayacak bir süre, beni merak etmeyin imkanını bulursam mail atarım. mail adreslerimiz var birbirimizi kaybetmeyelim:)
dewww cnm yazdıklarını okudum. bence kesinlikle dış gebelik değil gulem cok guzel acıklamıs. inşallah 1. ihtimaldir. bütün dualarımız seninle. kanamnın kesilmesi iyi bir gelişme. rabbim mucizeni vermiştir inş. sana. dinlen ve iyi beslen ayrıca kafanı biraz rahat tutmaya calıs. biliyorum cok zor ama pozitif olmaya calış. bu arada vücudunda değişiklik varmı hani belirti falan. onu merak ettim.
Arencim simdiden iyi tatiller evet maillesiriz bu arada kekecb,bubus eslem2000 bana maila dreslerinizi yazarmisiniz ozelden bir tek sizinkiler eksik....
dew'ciğimmm yarın güzel haberler verirsin bize İnşallaaaaaah.
merhaba kızlar,
arencim sana iyi tatiller. gelişmeleri maillerle öğreniriz. kendine dikkat et.
dewcim inş. güzel haberlerle topiğimizi ilk şenlendiren olursun.yine de olumsuz düşünme, olumlu düşünmeye çalış. zor olduğunu biliyorum.
iyi akşamlar.
bi degisiklik hissediyormusun dewcim hic belirti yokmu:26:iyi dusunelim iyi olsun kotu seyler getirme aklina:96:Canim cok tesekkur ederim kan verdim bakalim sizde aksam saatlerinde burda oglen gibi gelir sonuclarim diye tahmin ediyorum...bugun icimde bir his varki degerim dustu neden bilmiyorum ama boyle uyandim...hayirlisi diyorum herzaman ....
hemen yazacagim sonucum belli olur olmaz..
dewcim heralde bir şey belli değil. inş. güzel haberlerle dönersin. son ana kadar umutluyum.
canım bende regli olmayı bekliyorum. tedaviye başlayacağım. bende hem çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum. bakalım allah yardım etsin..
Kizlar selam,
degerim dustu 17ye malesef...carsamba kan testimin tekrari olacak degerim 0'a duserse sorun yok muayene edecekler ve son durum netlesecek ...nasil hissettigimi soyleyeyim sizlere yorulmusum cok sirtimdan yuk kalkti diyebilirim...basten beri sIkintili oldu biliyorsunuz deger yukseldi yetrince yukselmedi,dis gebelik riski cikti ortaya bi suru sIkinti...hadi diyelim hamile kaldim o zamanda 9 ay cocugum saglikli mi degilmi stresi yasayacaktim biliyorum ben kendimi!o yuzden herseyin hayirlisi diyorum kizlar..uzgun degilim merak etmeyin...
cnm böyle düşündüğün için seni öpüyorum. aferin. herşeye iyi tarafından bakmaksak bu hayat çekilmez.Kizlar selam,
degerim dustu 17ye malesef...carsamba kan testimin tekrari olacak degerim 0'a duserse sorun yok muayene edecekler ve son durum netlesecek ...nasil hissettigimi soyleyeyim sizlere yorulmusum cok sirtimdan yuk kalkti diyebilirim...basten beri sIkintili oldu biliyorsunuz deger yukseldi yetrince yukselmedi,dis gebelik riski cikti ortaya bi suru sIkinti...hadi diyelim hamile kaldim o zamanda 9 ay cocugum saglikli mi degilmi stresi yasayacaktim biliyorum ben kendimi!o yuzden herseyin hayirlisi diyorum kizlar..uzgun degilim merak etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?