Kizlarrrrrrrrrr degerim yukseldiiiii yine cok az yukselme var 12den 17ye cikmis ama hala umut var dedi doktor yukselen her deger bizi mutlu eder dedi...ya kafam cok karisti kizlar sizce bu iyimi ?AREN sanki seninde deger yavas yukselmisti sonra istenen kivama gelmedi bebek olusmadi diye hatirliyorum dogrumu?yada diger forumlarda bu tarz birsey gordunuz mu?!bana yazarsaniz sevinirim olumlu olumsuz fark etmez yeterki birseyler soyleyin cok garip hissediyorum...:44:
hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum sizlerin beni merak etmesi yanimda oldugunuzu bilmek beni nasil rahatlatiyro anltamam...esimden annemden sonra sizler geciyrosunuz aklimdan KKyi acayim hemen yazayim kizlara diye.
Cuma testimin tekrari var bakalim cuma gunu bize neler gosterecek...herzaman soyluyorum herseyin hayirlisi yine surekli icimden bunu yineliyorum....
Kizlarrrrrrrrrr degerim yukseldiiiii yine cok az yukselme var 12den 17ye cikmis ama hala umut var dedi doktor yukselen her deger bizi mutlu eder dedi...ya kafam cok karisti kizlar sizce bu iyimi ?AREN sanki seninde deger yavas yukselmisti sonra istenen kivama gelmedi bebek olusmadi diye hatirliyorum dogrumu?yada diger forumlarda bu tarz birsey gordunuz mu?!bana yazarsaniz sevinirim olumlu olumsuz fark etmez yeterki birseyler soyleyin cok garip hissediyorum...:44:
hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum sizlerin beni merak etmesi yanimda oldugunuzu bilmek beni nasil rahatlatiyro anltamam...esimden annemden sonra sizler geciyrosunuz aklimdan KKyi acayim hemen yazayim kizlara diye.
Cuma testimin tekrari var bakalim cuma gunu bize neler gosterecek...herzaman soyluyorum herseyin hayirlisi yine surekli icimden bunu yineliyorum....
benim değerim ilk öğrendiğimde 177 , 2 gün sonra 378 oldu, 3 gün sonrada 745 oldu o zaman en az 1000 olması gerekiyordu sonrada baktırmadım bir daha taa ki son haftaya kadar düşmeden 3 gün önce baktırdım yani 8,5 haftalıkken 2700 dü, haftasına göre çok düşüktü artmış ama az az 3 gün sonrada düşük başladı. keseyi gördüm embiryo görünmedi hiç.
bazen hücre kalabiliyormuş o da değerin az da olsa artmasına neden oluıyormuş.
AREN senin ne guzelmsi degerlerin yaaa simdi kendime donup bakiyorumda hepten umutsuzluga kapildimbu sayialrla bir yere varmak zor bence benim acimdan hayirlisi tabi....peki birsey sorcam belki bugun degerim dustu diyelim herhangi bri mudahalae ediyorlarmi yoksa vucut atiyormu onu?beni en cok dusunduren bu hani kurtaj filan yapmazlar dimi?
AREN senin ne guzelmsi degerlerin yaaa simdi kendime donup bakiyorumda hepten umutsuzluga kapildimbu sayialrla bir yere varmak zor bence benim acimdan hayirlisi tabi....peki birsey sorcam belki bugun degerim dustu diyelim herhangi bri mudahalae ediyorlarmi yoksa vucut atiyormu onu?beni en cok dusunduren bu hani kurtaj filan yapmazlar dimi?
Kizlar sonucum geldi 36ya cikmis ....eminim hepiniz sevindiniz ama ben hala sevinemiyorum cunku 1-2 olasilik saydiki bu beni cok gerdi.
1.Evet gebelik olabilir ama kalp atisini duymadna rahat edemeyiz dedi,pazartesi tekrar kan testi var.
2.Pilesanta bazen buyume yaparmis o da hamilelik havasi yaratirmis
3.dis gebelik olabilirmis o da tuplerden birine yerlesmis olabilirmis karin agrisi gibi bir sikayetim olursa eger hemen hastaneye gitmemi istediler.
Tabi bu ucuncu olasilik beni mahvetti kizlar inanilmaz moralimi bozdu oylemi sizce?
Kizlar sonucum geldi 36ya cikmis ....eminim hepiniz sevindiniz ama ben hala sevinemiyorum cunku 1-2 olasilik saydiki bu beni cok gerdi.
1.Evet gebelik olabilir ama kalp atisini duymadna rahat edemeyiz dedi,pazartesi tekrar kan testi var.
2.Pilesanta bazen buyume yaparmis o da hamilelik havasi yaratirmis
3.dis gebelik olabilirmis o da tuplerden birine yerlesmis olabilirmis karin agrisi gibi bir sikayetim olursa eger hemen hastaneye gitmemi istediler.
Tabi bu ucuncu olasilik beni mahvetti kizlar inanilmaz moralimi bozdu oylemi sizce?
canım 2 katını geçmiş ama 2 günde bak normal devam etmeye başladı. inşallah ilk olasılıktır. dualarımız bunun için. ve benim içimde bi umut oldu. merakla sonucunu bekliyordum.
canım tüm dualramız 1. şık yönünde,inşallah yolunda gider..benide kese görünmeyince dış gebeliktir diye çok korkuttular,çünkü acayip sol kasığım ağrıyordu..onun sebebide o ay soldan ovülasyon olmuş olmasıymış.ama dış gebelik olması için normal ovülasyonla gebe kalınmalıki,tüpte döllenme olmalı ve orda kalmalı,sende direk rahim içine embriyo kondu sonuçta,ordan tüpe niye gitsinki..bana mantıksız geldi,doktorun bilecek tabii..korkma bence o yönden..ama hormonun 1000 li rakamlarda olması gerektiğini okudum hep..seni üzmek istemem asla,sadece aren ve benim yaşadığımıza yakın bişey olabilir gibi geliyo canım..ama inşallah yanılıyorumdur..
dew insallah normal bir hamileliktir dualarimiz seninle egerki tutunursa bir mucize olur bizler icinde peki kanaman devam ediyormu halen?
reglim bitti canim 2 gun one kesildi hatta....sagolun kizlar iyi dilekeriniz icin ne olur dua edin aklima gelen o olasilik olmasin....opuyorum cok sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?