Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim değerim ilk öğrendiğimde 177 , 2 gün sonra 378 oldu, 3 gün sonrada 745 oldu o zaman en az 1000 olması gerekiyordu sonrada baktırmadım bir daha taa ki son haftaya kadar düşmeden 3 gün önce baktırdım yani 8,5 haftalıkken 2700 dü, haftasına göre çok düşüktü artmış ama az az 3 gün sonrada düşük başladı. keseyi gördüm embiryo görünmedi hiç.
bazen hücre kalabiliyormuş o da değerin az da olsa artmasına neden oluıyormuş.

hadi bakalım inş. devamı gelir. cok öpüyorum seni. iyi haberlerini bekliyorum.

canım inşallah değerin iyi yükselir bundan sonra ve sağlıklı bi hamilelik geçirip kuzucuğunu kucağına alırsın. dualarım seninle inşallah

canım doğru söylüyosun,hayırlısı tabikii..senin sağlığın önce gelir,hem fiziksel hem ruhsal..senin pozitifliğine gıpta ediyorum,hep böyle ol..değere gelince,bende öğrendiğimde 56 çıkmıştı ve adet görmem gerekn gündü.ama biliyosunuz 4 gündür kanamalıdım bu sonucu öğrendiğimde..1 gün arayla çok düzenli arttı..kanamam 5.günden sonra azalarak kesilmişti..en sonki değerim 9340 tı.kese geç göründü.bebek 9 mm.di..yani 1 cm.di neredeyse ve görünüyodu..ama kalp atımı yok,şimdiye alınması gerekiyordu atımların dediler,ve kürtaja karar verdiler..ben beklemek sitedim doktor 6-7 gün vaktin var dedi,zaten kanamam hafif hafif başlamıştı..benim için güzel bi rüyaydı..inşallah senin sonucun güzel olur..

kızlar hayırlı cumalar..
nerelerdesiniz.. konumuz kaymış aşağılara..

ben şöyle bir isim düşündüm ama sizlerde yazın en içimizi ısıtan ismi seçelim.

"baharla birlikte yeni sayfamızda zafere yaklaşıyoruz.."

Son düzenleme:
canlar merhaba

hepinize hayırlı cumalar

bende düşünüyorum isim ama ilk aklıma gelen ;

YİNE, YENİ ,YENİDEN SONUNA KADAR , UMUTLA

Neler yaşarsak yaşayalım hiç peşini bırakmadığımız için , inançı anne adaylarıyız biz

aaaa bakın bitane daha İNATÇI ANNE ADAYLARI mesela

aklıma geldikçe yazarım

ya bide ben son zamanlarda o kadar çok bebek rüyası görümki , en son dün akşam gördüm bebişim esmer zeytin gözlü bir kız çocuğu idi , allahım tez zamanda nasip et inşallah , amin , tüm isteyenlere inşallah , öncelikle bizlere inşallah ( bencilce oldu ama )

Kizlar selam hepinize dun yazamadim iyi dilkeriniz icin cok tesekkur ederim...bugun yine kan verdim bakalim bugun ne ile karsilacagiz...hayirlisiyla...
ya topic ismi icin bende surekli umutla ilgili birsey yazmak istiyorum ama kafamda netlestiremiyorum...
hepinizi opuyorum aksam uzeri sonucumu alinca yazarim size sekerler...

AREN senin ne guzelmsi degerlerin yaaa simdi kendime donup bakiyorumda hepten umutsuzluga kapildim bu sayialrla bir yere varmak zor bence benim acimdan hayirlisi tabi....peki birsey sorcam belki bugun degerim dustu diyelim herhangi bri mudahalae ediyorlarmi yoksa vucut atiyormu onu?beni en cok dusunduren bu hani kurtaj filan yapmazlar dimi?

canım korkma öyle bir durumda kürtaj yapmazlar, bende kese görünmüştü o nedenle yapılmışt. kendi kendine atar vücut gerek kalmaz kürtaja hiç korkma.

korkutma kendini bence. areninki biraz dha ileri aşamaydı o yüzden öyle oldu. senin en kötü ihtimalle kanamanla birlikte vücut atar. inş. öyle olmazda hayırlısı artık beklemekten baska caremiz yok.
hemen yaz aksam bakıcam evden cok merak ediyorum.

merhaba kızlar..nasılsınız...ben iyiyim.eşimleyim dew sonucunu bekliyoruz canım..senin eçin en hayırlısı olsun inşallah..

Kizlar sonucum geldi 36ya cikmis ....eminim hepiniz sevindiniz ama ben hala sevinemiyorum cunku 1-2 olasilik saydiki bu beni cok gerdi.
1.Evet gebelik olabilir ama kalp atisini duymadna rahat edemeyiz dedi,pazartesi tekrar kan testi var.
2.Pilesanta bazen buyume yaparmis o da hamilelik havasi yaratirmis
3.dis gebelik olabilirmis o da tuplerden birine yerlesmis olabilirmis karin agrisi gibi bir sikayetim olursa eger hemen hastaneye gitmemi istediler.
Tabi bu ucuncu olasilik beni mahvetti kizlar inanilmaz moralimi bozdu oylemi sizce?

canım 2 katını geçmiş ama 2 günde bak normal devam etmeye başladı. inşallah ilk olasılıktır. dualarımız bunun için. ve benim içimde bi umut oldu. merakla sonucunu bekliyordum.

canım tüm dualramız 1. şık yönünde,inşallah yolunda gider..benide kese görünmeyince dış gebeliktir diye çok korkuttular,çünkü acayip sol kasığım ağrıyordu..onun sebebide o ay soldan ovülasyon olmuş olmasıymış.ama dış gebelik olması için normal ovülasyonla gebe kalınmalıki,tüpte döllenme olmalı ve orda kalmalı,sende direk rahim içine embriyo kondu sonuçta,ordan tüpe niye gitsinki..bana mantıksız geldi,doktorun bilecek tabii..korkma bence o yönden..ama hormonun 1000 li rakamlarda olması gerektiğini okudum hep..seni üzmek istemem asla,sadece aren ve benim yaşadığımıza yakın bişey olabilir gibi geliyo canım..ama inşallah yanılıyorumdur..

canım 2 katını geçmiş ama 2 günde bak normal devam etmeye başladı. inşallah ilk olasılıktır. dualarımız bunun için. ve benim içimde bi umut oldu. merakla sonucunu bekliyordum.

tesekkur ederim tek korkum dis gebelik olmasi

Gulemcim yok hic uzmedin icimi rahatlattin bile inan su asamadan sonra zaten dis gebelik olmasinda ne olursa olsun durumundayim diger olasiliga ben zaten kendimi alistirmistim biliyorsun....evet tup bebekte dis gebelik olasiligi normalden daha dusuk ama yinede var bit ihtimal...hayirlisi demekten baska birsey diyemiyorum...sagol cnm

dew insallah normal bir hamileliktir dualarimiz seninle egerki tutunursa bir mucize olur bizler icinde peki kanaman devam ediyormu halen?

dew insallah normal bir hamileliktir dualarimiz seninle egerki tutunursa bir mucize olur bizler icinde peki kanaman devam ediyormu halen?

reglim bitti canim 2 gun one kesildi hatta....sagolun kizlar iyi dilekeriniz icin ne olur dua edin aklima gelen o olasilik olmasin....opuyorum cok sizleri

reglim bitti canim 2 gun one kesildi hatta....sagolun kizlar iyi dilekeriniz icin ne olur dua edin aklima gelen o olasilik olmasin....opuyorum cok sizleri

bu iyi haber iste demekki normal regli gibi uzun sürmedi hamilelikde regli olanlar varya seninkide ondandir insallahh.. tabiki dualrimiz senin her hamile bizler icin bir umut...

dewcim reglinin kesilmesi beni biraz umutlandırdı açıkcası, hamile iken regli olanlar genelde normal regliden daha kısa sürüyor. inş mucizen olsun, dış gebelik ihtimali konusunda gulemin söyledikleri bana çok mantıklı geldi.
kürtaj konusuna gelince en kötü ihtimal düşecekse bu aşamada vücut kendisi atar. onu düşünüp kendini germe boşuna.
şimdi pazartesiyi bekliyoruz dört gözle. hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…