Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gulem hoşgeldin.aşılaman hayırlı olsun. bende seninle aynı durumdayım. bende aşılamanınretesi günü çok yoğun bir tempo içine girdim bilmiyorum sonucu örünce anlıyacağız istirahatn ne kadar önemi olduğunu.

hoşbulduk:))açıkçası ben çok önemli olduğunu sanmıyorum..belki ilk 30 dk.önemlidir..bahtımda varsa olur dedim ve kalktım ayağa..bekleyip göreceğiz ama benim kendimden umudum yok orası ayrı..

KIZLAR TOPİĞİMİZİN TOP 8 İ AŞAĞIDA. HREKESE BOL ŞANS BAKALIM KAÇTANE HAMİLEMİZ OLUCAK. HERKES MUTLAKA GELİŞMELERİNİ BİLDİRSİN LÜTFEN...

MELDİ .............4 MAYISTA İLK AŞILAMA SONUÇ BEKLİYORUM
AREN ............. 5 MAYIS SONUÇ BEKLİYOR
SFYCTNR..........3 NEGATİF AŞILAMA, TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLIYACAK
BUBUŞ.............8 MAYIS İLK AŞILAMA SONUÇ BEKLİYOR
BATU061...........8 MAYIS SONUÇ BEKLİYOR
KONURAA.........1 MAYIS İLK AŞILAMA SONUÇ BEKLİYOR
HAYALBAZ.........7 MAYIS SONUÇ BEKLİYOR
GULEM..............10 MAYIS SONUÇ BEKLİYOR...

HADİ BAKALIM MUTLU HABERLER BEKLİYORUZ....

HA BİTANEDE UMUDUMUZ VAR ANİRA01 HAMİLEYMİŞ KENDİSİNDEN BİLGİ BEKLİYORUZ......

merhabalar , benim aşılamamda 6 mayısta oldu.. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş.:Saruboceq:

Selam ben de 5 Mayıs'ta 2.aşılamamı oldum merakla bekliyorum beklemek çok zor ama...

Listeye eklenenler

allahım hayırlı uğurlu etsin listemizi inşallah.
birbirimizin desteği cok önemli çevremizdeki yakınlarımız aynı durumda olmadıkları için anlamıyorlar. ve gerektiği gibi destek olmuyorlar.
ama burada hepimiz aynı şeyleri yasıyoruz halimizden de anlıyoruz.
herkes vucudundaki değişiklikleri günlük yazarsa bizden sonraki asılama yapılan arkadaslara fikir olur. sonucu öğrendiğimizdede belirtilerin doğru oluıp olmadığı ortaya cıkar.
inş. hepimiizn pozitif olur. a.s.

amin inşallah.ya benim 2 gün oldu gerçi ama bi hassasiyetim bile yok.olacağınıda sanmıyorum.bu işlemi yapıldığımı bile unutuyorum..çarşı pazar geziyorum..bi tuhaflık var bu işte:))

amin inşallah.ya benim 2 gün oldu gerçi ama bi hassasiyetim bile yok.olacağınıda sanmıyorum.bu işlemi yapıldığımı bile unutuyorum..çarşı pazar geziyorum..bi tuhaflık var bu işte:))

daha cok yeni cnm. dur bakalım birde herkesin farklı seyler olabiliyor. unutman cok iyi ama yinede dikkatli ol tabi. cok ayakta kalma. ağır yük tasıma. rahat olman güzel allah abanada biraz rahatlık verir inşallah.
gerçi gün geçtikçe bende daha rahatladım heran onu düşünmüyorum.

benimde ilk gün kasıklarım cok ağrıdı. son günlerdede ara ara batmalar oluyor. bazende belim ağrıyor. hayırlısı bakalım bekliyoruz..

bende 6 mayısta aşılama oldum ilk denememiz ama ben 20 günden fazla iğne kullandım geç büyüdü yumurttalar 2 tane yumurttam oldu.ara sıra kasıklarımda ağrı noluyor her zaman olmasada göğüs uçlarımda açı ve dikleşme var.21 mayısta test yaptıracağım hayırlısı inşallah. inşallah rabbim isteyen herkeze hayırlı ve sağlıklı bebişler versin
:ecrin_bebek:

arka arkaya yaptırmışız yani:)) doktor 1-2 gün ağrın olabilir dedi o bile yok.rahat olmak iyide ben paldır küldür davranıveriyorum,sonra aklıma geliyo..benim tutacağına hiç inancım yok açıkçası,bu yüzden böyleyim galiba.yapcak bişey yok. göğüs uçlarım iğne gibi benimde.ama hormonlardan oluyo bu..

selam kızlar...

aşılama yaptırıp bekleyenlere baktığımıda hemen hemen hepimiz hiç umudum yok diyoruz.bu psikolojik bir şey heralde hemde kendimizi negatife hazırlayıp pzitif olursa sevinelim istiyoruz. ben böyle düşünüyorum bilmiyorum ynılyormuyum ama şu bir gerçekki birbirimizi yıllardır tanıdığımız dostlarimiz ve en yakınlarımızdan bile daha iyi anlıyoruz. lütfen herkes bubuşun dediği gibi bir süreliğine girip neler hissettiğimizi ve fiziksel olrak neler yaşadığımızı anlatalım bu hepimizi motive eder.

kızlarrr bugü bende bir tuhaflık var, hsabahtn beri hafif hafif midem bulanıyo sanki başım dönüyo.ayağımın altında boşluk var gibi sanki ama boynumda bir ağrı var tansiyon yükseldiğinde olur ya onun gibi. grçi tansiyon yükselincede bu belirtiler olur. ama iki gündür regli olucakmışım gibi karnımda şişlik ve ağrı var. bilmiyorum kafam karıştı.karmında ki belirtilrt olmasa diğer elirtilerden biraz umutlanıcam ama regli belirtilerde var.

zaten ben başlaıngıçtan sona 25 günde bir regli oluyorum, 22 nisanda regli olmuştum bu durumda pazar pazartesi ye kadar benim durumum az çok netleşir.

sevgiler

canım öncelikle hayırlı olsun bende 4 mayısta 2ci aşılamı yaptrdm.benim yumurtalar geç gelişti 26 gün sürdü tam çatlatma iğnesi olacağım gün kontrolde yumurtamın çatladığını gördü dr ve ogün saat 14 civarı yapıldı aşılamam.şimdi malum bekliyorum.ilkinde hiç bişey hissetmedim hatta hemen kalkıp saatlerce dolaştm.ağrı sancı vs hiçbişey yoktu ve içime doğmuştu tutmadığı zatenbu kez ise içim bir garip yine öyle bir belirti yok hafifi göğüs ucum sızlıyo o kadar o da çok yoğun değil birde malum 1 hafta ilişki diyor dr o haftayıda yeni geçtik.yani aşılamada olmadıysa belki kendi denememizle tutmuştur ve o yüzdende belirtim yoktur diye düşünüyorum.normalde 16 mayıs gibi test yapmam lazım ancak en son ilişkiden 10 gün sonra test yapmamız lazım.Bakalım hayırlısı

canım ınsallah hayırlı sonuc alırsın
mesajını okumak bıraz olsun buruklugumu aldı
ben de su anda asılama tedavısındeyım
muhtemel asılama tarıhım cumaydı
bugun son kontrolum ve catlatma ıgnemı alma umuduyla gıttım
ancak en sonkı kontrolden berı buyume yok denecek kadar az olmus
ki basta gayet ıyı gıdıyordu buyume gelısme durumu yumosların
cok moralm bozuldu cok uzuldm
tam olarak da bılmıyorum ne nedır benim de ilk
sankı tedavım baltalanmıs bozulmus gıbı hıssettım bı an
tekrar ıgne verıldı bana da su an reglın 12.günü benm de
15.gün tekrar kontrole gidicem artık ne olacağı belli olur umarım
demek ki uzun da sürebiliyor bu süreç
bunu çok da olumsuz bir durum olarak algılamayım diymi
acıkcası cıdden cok uzuldum bugun ben:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…