selam kızlar
merhabalar..bende dün ilk aşılamamı oldum.endometriozis ve polip vardı,geçen ay ameliyat oldum hemen aşılamaya geçtik..24 ünde tahlile gideceğim adet olmazsam.işlemden sonra 30 dk.yatırdılar ve eve git yat dediler.ama ben alışverişe çıktım.hiç umudum yok bu yüzden belkide eve gelmek istemedim.bu arada bende işlemden dolayı bile olsun bi ağrı,sızı yok.kasıklarında ağrı olabilir dediler,ama bende hiç bişey yok..niyeki? hepinize bol şans..
selam kızlar
gulem hoşgeldin.aşılaman hayırlı olsun. bende seninle aynı durumdayım. bende aşılamanınretesi günü çok yoğun bir tempo içine girdim bilmiyorum sonucu örünce anlıyacağız istirahatn ne kadar önemi olduğunu.
hoşbulduk:))açıkçası ben çok önemli olduğunu sanmıyorum..belki ilk 30 dk.önemlidir..bahtımda varsa olur dedim ve kalktım ayağa..bekleyip göreceğiz ama benim kendimden umudum yok orası ayrı..
hayırlı olsun aşılaman. nisanda aşılama yaptıracaklar topiğinde çoğumuz aşağı yukarı seninle aynı haftada aşılamamızı olduk ve sonuç bekliyoruz. benimde 5 mayısda oldu benimle aynıgün alfkaya oldu. ve yine aynı hafta 3 arkadaşımız daha aşılama oldu.
kızlar topiğimizin top 10'u aşağıda. Hrekese bol şans bakalım kaçtane hamilemiz olucak. Herkes mutlaka gelişmelerini bildirsin lütfen...
Meldi .............4 mayısta ilk aşılama sonuç bekliyorum
aren ............. 5 mayıs sonuç bekliyor
sfyctnr..........3 negatif aşılama, tüp bebek tedavisine başlıyacak
bubuş.............8 mayıs ilk aşılama sonuç bekliyor
batu061...........8 mayıs sonuç bekliyor
konuraa.........1 mayıs ilk aşılama sonuç bekliyor
hayalbaz.........7 mayıs sonuç bekliyor
gulem..............10 mayıs sonuç bekliyor...
Manolya 83.....5 mayıs ilk aşılama sonuç bekliyor
özlenen2010....6 mayıs sonuç bekliyor
hadi bakalım mutlu haberler bekliyoruz....
Ha bitanede umudumuz var anira01 hamileymiş kendisinden bilgi bekliyoruz......
KIZLAR TOPİĞİMİZİN TOP 8 İ AŞAĞIDA. HREKESE BOL ŞANS BAKALIM KAÇTANE HAMİLEMİZ OLUCAK. HERKES MUTLAKA GELİŞMELERİNİ BİLDİRSİN LÜTFEN...
MELDİ .............4 MAYISTA İLK AŞILAMA SONUÇ BEKLİYORUM
AREN ............. 5 MAYIS SONUÇ BEKLİYOR
SFYCTNR..........3 NEGATİF AŞILAMA, TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLIYACAK
BUBUŞ.............8 MAYIS İLK AŞILAMA SONUÇ BEKLİYOR
BATU061...........8 MAYIS SONUÇ BEKLİYOR
KONURAA.........1 MAYIS İLK AŞILAMA SONUÇ BEKLİYOR
HAYALBAZ.........7 MAYIS SONUÇ BEKLİYOR
GULEM..............10 MAYIS SONUÇ BEKLİYOR...
HADİ BAKALIM MUTLU HABERLER BEKLİYORUZ....
HA BİTANEDE UMUDUMUZ VAR ANİRA01 HAMİLEYMİŞ KENDİSİNDEN BİLGİ BEKLİYORUZ......
gülem kaç yaşındasın
allahım hayırlı uğurlu etsin listemizi inşallah.
birbirimizin desteği cok önemli çevremizdeki yakınlarımız aynı durumda olmadıkları için anlamıyorlar. ve gerektiği gibi destek olmuyorlar.
ama burada hepimiz aynı şeyleri yasıyoruz halimizden de anlıyoruz.
herkes vucudundaki değişiklikleri günlük yazarsa bizden sonraki asılama yapılan arkadaslara fikir olur. sonucu öğrendiğimizdede belirtilerin doğru oluıp olmadığı ortaya cıkar.
inş. hepimiizn pozitif olur. a.s.
amin inşallah.ya benim 2 gün oldu gerçi ama bi hassasiyetim bile yok.olacağınıda sanmıyorum.bu işlemi yapıldığımı bile unutuyorum..çarşı pazar geziyorum..bi tuhaflık var bu işte:))
merhabalar ben 22 nisan 2010 da reglimin 2. günü dr ye gittim. daha önce tedvi olmadım.sadece hsg çektirmiştim.33 yaşındayım reglimin 5. günü serephone 50 mg ilaç kullandım 5 gün 2 gün sonra dr ye gittim ve yumurtalrın olgunlaştığını2 tane olduğunu söyledi hemen oviterlle çatlatma iğnesi vurdu saat 18.00 de ertesi gün 4 mayıs 2010 da aşılamam ypıldı. 4 saat hiç kaldırmadan yatırdı.bugün 4. günüm.ilk aşılamam çok meraktayı. karnımda şişkinlik bazen hafif ksık ağrısı ve bel ağrısı oluyor. bu süreci beraber yaşadıklarımız burada buluşalım. belirtilerimizi sizin uygulamalarınızı paylaşalı.milk aşılamad hamile kalanlarda yazarlarsa bize umut olurlar. bekliyorum
bende 6 mayısta aşılama oldum ilk denememiz ama ben 20 günden fazla iğne kullandım geç büyüdü yumurttalar 2 tane yumurttam oldu.ara sıra kasıklarımda ağrı noluyor her zaman olmasada göğüs uçlarımda açı ve dikleşme var.21 mayısta test yaptıracağım hayırlısı inşallah.inşallah rabbim isteyen herkeze hayırlı ve sağlıklı bebişler versin
:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?