serophene klomen sitrat ama farklı markası içerik aynı klomen kullanmıstım daha önce bakalım laparoskopi sonrası ilaç desteği falan umudum var bilmiyorumki neler olacak. hem rahatım hem paniğim. dr 4-5 ay sonra olmazsa da geleceksin tekrar dedi. rabbim ne olur hamileyim diyerek gitmeyi nasip et. benimde umudum ameliyatdan dolayı arttı.cnm sende tekrar testlerini yaptırıp tekrar hareketlensen diyorum.
bubuşcum inş. senden güzel haberler alacağız senden umutluyum. çünkü problemin teşhis edildi. ve ben şunu anladım hiç birimiz sebepesiz infertil değilmişiz. hepimizin bazı sorunları varmış. ama sorunu tespit etmek ve çözmek çok önemli bir adım.inş. dediğin gibi hamileyim diye yazarsın en kısa zamanda.
kızlar ben böylee beklemekten acayyippp sıkıldım..sanki içimde heryer yapışıyo,tekrarlayacak dedilerya geç kalacakmışım gibi bi hisse kapılıyorum..bu arada benim bu ay ovülasyon olayı 13-14.günlerde oldu(akıntı)..bugünlere iki kasığımda da bi noktada sancı oluyo..kistmi oldu acaba..ama akıntıdan eminim.sizce muayene olayımmı? birde troidlerim için kan verecektim bu ay,adetimin 21.günü gidip progesteronda baktıracağım..
gulemcim kafanı karıştırmak istemiyorum ama ne zamandır söyleyeceğim söylemiyorum. sende artık bir ucundan bir şekilde başlasan bitanem. şu an hani şehirdesin bilmiyorum . şartları ne aa tedavinin bir ucundan başlamalısın. ben artık biraz korkar oldum.eskisi gibi rahat değilim..
kızlar bu arada yeni bir topik açalım. bu topiği kapatayım diyorum sizde isterseniz tabi. hep birlikte karar vericez. biz as sekiz kızız. ben, dew, aren, gulem, bubuş, kekcb, landarch. tabi herkes gelebilir ama bize özel umut vaad eden bir topik. bir düşünün isterseniz yapabilriz. güzel isimlerde düşünelim. hep beraber karar vereceğiz. istemezseniz kapatmayız ama bir uğursuzluk var mı diye korkuyorum. neyse daha konuşuruz.
topiğimizde inanılmaz bir frekans yakaladık çok samimi çok seviyeli. bu bozulmasın istiyorum.
sevgiler.