BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMMM[/COLOR]::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal........ilk denem......izmir kent hastanesi......sonuç bekliyor....BİR GÜN MUTLAKA(
N83 .........ilk deneme......... selçuklu ........11 hzran sonuç.........HAMİŞŞŞŞ::CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo........................
alihan76.....3. deneme....hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......BİRGÜN MUTLAKA((
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı.......................................
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak........................
silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı.......................
semoş20......?.deneme.......mayatüp.....10 mayıs.sonuç bekliyor....BİRGÜNMUTLAKA((
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ TEDAVİ İPTAL
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer..............................
kadelen198792...........ilaçla tedavi........................................................................
durudoruk..ilk deneme.....31 mayıs sonuç bekliyor...adana başkent ..BİR GÜN MUTLAKA
dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.................................
ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?............................................
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast...............................
melekköse....ilk deneme.......lucrin başladııı.......kadıköyşifa................................
sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp....................................
margaritha......3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....HAMİŞŞŞ:CüvCüv:
konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?.................................
meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........HAMİŞŞŞŞ:CüvCüv:
endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......BİRGÜN MUTLAKA((
sinem8484.....?deneme............24 mayıs sonuç bkliyor...?...BİR GÜN MUTLAKA(
yağmurum1....?deneme........yumoş büyüyr..............?......................................
ezo32.............?deneme................................................HAMİŞŞŞŞ:CüvCüv:
o kadar morelim bozuk ki... bu sabah tekrar pembemsi bir kanama geldi..artık gücüm kalmadı..olacaksa olsun olmayacaksa da bileyim..bu ince ince işkenceler öldürüyor beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........gözlerim şişti ağlamaktan..yukarıda yazdığım uzun bir mesajım vardı..orada yazmıştım ve herkese tavsiyelerde bulunmuştum...evet testi alana kadar rahattım.ama madem pozitif sonuç aldım şimdi bunlar da neyin nesi....................................gidip bhcg yaptırmak istemiyorum çünkü oda ayrı işkence..eşimle tartıştık dün gece ondan sonra böyle oldu..galiba bebeğim tutunursa bu hayattaki yoluma sadece bebeğimle devam edeceğim..herşey üstüme gellyor....
canımmmm çok saooğl inşallah sizlerinde olacak inan sıla ben olcağına çok inandım çok dua ettim rabbimde kabul etti şükür kii karamsarlığa yer yok bu yolda unutma canım bak senin için sekine duası var cevşenden bir kısım onu bugün senin için okuycam tamam mıııı çok faydası olduğğuna inanıyorum ben ama sende at şu karamsarlığı üstünden olumlu düşün tamam arkadaşım
kızlar bugun 13 uncu gunum degerım 10 gun 40.48 dı bugun 260 olmuşşşşşş
kızlar bugun 13 uncu gunum degerım 10 gun 40.48 dı bugun 260 olmuşşşşşş
Atcam, namazi kacirmaya baslayinca boyle oldu, simdi tekrar bes vakit kilmaya baliycam insallah sikintilarim gider, bende pozitif olcam o gun morleim cok bozuktu ondan simdi daha iyiym, hangi dua canim tam anlamadim yazarsan ebnde okurum, allah yardimcin olsun seninde, tesekkur ederim canimm
canım sagolla.s.MASALLAH, kat kat katlanip artar INSALLAH canim
ohhhhh sefamızzz olsun arkadasım kat kat artar inşallahhhh :dance::dance:maşşşşşşşşşşşşşalaaahhhhhh arkadaşım aynı gidiyoruz seninle benimde 14. gün 296 oldu
sevindim iyi olduğuna canımm büyükcevşen var dua kitabı peygamber efendimize uhut savaşında allah tarafından indirilen koruyucu bir dua efendimize alllahuteala bizzat zırhını çıkartıp çıkartıp bu duayı okumasını söylemiş işte bu duanın içinde sekine kısmı var okumanı tavsiye ederimmm bende okurum sana 19 kez okunuyor
Canim cok tessekurler allah dualirimizi kabul etsin, bende dnette dedigin sureyi arastircam bulursam okurum bende arkadasim, senin hersey yolunda masallahh allah bozmasin, hersey gonlunce olcun...
kaydirigubbakcemile3benide listeye ekleyinnnnnnn.......benim 3. denemem dondurulmuş emriyolarımla oldu.memorial şu an 5. haftada görünüyoruz 4. haftada tek kese göründü.[/Q
tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin .bizler içinde bolca dua et
daha tam bir hafta var hcg testine zaman geçmiyoor rahatım,artık tecrübeliyim diyorum ama yinede aklımdan çıkmıyor eşim şimdiden karnımı sevmeye başladı onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum iyiki burası var dertleşebileceğim sizleri seviyorum arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?