Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

kızlaaarrr selam.. Dün transferim gerçekleşti 1. kalite 2 embriyo transfer ettiler en zor olana yani bekleme aşamasına geçtim.... şimdilik dünden beri hiç birşey yapmadan dinleniyorum ama 3. günden itibaren yavaş yavaş günlük hayatıma döneceğim....

N83 ve ezo çok tebrik ediyorum Allah kucağınıza almayı da nasip etsin darısı da bizim başımıza

canım çok germişsin kendini rahat ol biraz yoksa kendine zarar verirsin.. benim ilk gebeliğimde 2. ayda çok şiddetli bir kanamam olmuştu bir gece hastanede yattım buna rağmen bebeklerimin üçüde yaşıyordu.....daha sonra redüksiyonla kaybettim yani beterin beteri var kendini biraz daha şanslı hissetmen için paylaştım inşallah seni biraz rahatlatır korkma bence...herşeyin başı stress..rahatlamaya çalış....herşeyin hayırlısı o lekeler tutunma lekesi benimki 1 ay devam etti dr sadece bacaklarını dik yat dedi....işallah bebişlerimize kavuşuruz hepimiz...:ecrin_bebek:

Atcam, namazi kacirmaya baslayinca boyle oldu, simdi tekrar bes vakit kilmaya baliycam insallah sikintilarim gider, bende pozitif olcam o gun morleim cok bozuktu ondan simdi daha iyiym, hangi dua canim tam anlamadim yazarsan ebnde okurum, allah yardimcin olsun seninde, tesekkur ederim canimm

sevindim iyi olduğuna canımm büyükcevşen var dua kitabı peygamber efendimize uhut savaşında allah tarafından indirilen koruyucu bir dua efendimize alllahuteala bizzat zırhını çıkartıp çıkartıp bu duayı okumasını söylemiş işte bu duanın içinde sekine kısmı var okumanı tavsiye ederimmm bende okurum sana 19 kez okunuyor

kaydirigubbakcemile3benide listeye ekleyinnnnnnn.......benim 3. denemem dondurulmuş emriyolarımla oldu.memorial şu an 5. haftada görünüyoruz 4. haftada tek kese göründü.

Canim cok tessekurler allah dualirimizi kabul etsin, bende dnette dedigin sureyi arastircam bulursam okurum bende arkadasim, senin hersey yolunda masallahh allah bozmasin, hersey gonlunce olcun...

arkadaşlar pazartesi keseyi göreceğiz inşallahh..çok heyecanlıyım..dualarınızı eksik etmeyin..Allah herkese nasip etsin inşallahh......

sizlerin telkinleri olmasa ben ne yapardım..hepiniz hakkınızı helal edin..çok teşekkür ederim..

daha tam bir hafta var hcg testine zaman geçmiyoor rahatım,artık tecrübeliyim diyorum ama yinede aklımdan çıkmıyor eşim şimdiden karnımı sevmeye başladı onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum iyiki burası var dertleşebileceğim sizleri seviyorum arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Bende semle aynı durumdayım 4.günüm ve zaman geçmiyor sanki benim eşimde elini karnıma koyup konuşuyor bu benim 4. denemem ve bu kez de onu hayal kırıklığına uğratmak isemiyorum Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…