Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

konuyu açan arkadaştan cevap gelmedi listeyi yapalım diyee
neyse ben lisyeyi oluşturayım allah hepimizin yardımcısı olsun arkdşlar

COLOR="Red"]bismillaahirrahmanirrahim[/COLOR]:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

berkal.......ilk deneme..........izmir kent hastanesi.....lucrin başaldı.........inşallah:CüvCüv:
N83 .......ilk deneme..........konya selçuklu ....lucrin başladı........inşallah:CüvCüv:
dilserserin.....ilk deneme.....ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo...inşallah:CüvCüv:
alihan76.......3. deneme.......hacettepe......transfer oldu sonuç bekliyo......inşallah:CüvCüvs
sudenur........ilk deneme........maya tüp............lucrin başladı...........inşallah:CüvCüv:

bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nazar:

berkal.......ilk deneme..........izmir kent hastanesi.....lucrin başaldı.........inşallah:CüvCüv:

N83 .......ilk deneme..........konya selçuklu ....lucrin başladı........inşallah:CüvCüv:

dilserserin.....ilk deneme.....ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo...inşallah:CüvCüv

alihan76.......3. deneme.......hacettepe......transfer oldu sonuç bekliyo......inşallah:CüvCüvs

sudenur........ilk deneme........maya tüp............lucrin başladı...........inşallah:CüvCüv

hele şükür buluştuk sen de konyadansın
profilinde gördüm ve bebek istiyorsun sanırım

bizde sebepsiz infertilite 7 senelik evliyiz aşılama yaptırdım bir kez
şimdi de tüp bebeğe başladık 4 gündür iğneleri vurunuyorum bakalım

hele şükür buluştuk sen de konyadansın
profilinde gördüm ve bebek istiyorsun sanırım

Selamcanım ben de Allahın izniyle mayıs 12 lucrine başlayacağım bu 4. denemem olacak Mayada yaptıracağım. Sen Konyada oturuyorsun galiba ben de Konyadayım ama Ankara Mayayı tercih ettim... Konyanın ilçesinde mi oturuyorsun? Ben Karapınardayım....

slm canım ben merkezdeyim selçukluda başladım ahyırlısıyla sen diğerlerii nerede yaptırmıştın inşallah bu sefer olur emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim senide ekleyelim listeye o zaman

]bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

berkal..........ilk deneme..........izmir kent hastanesi.........lucrin başaldı......................inşallah:CüvCüv:

N83 .........ilk deneme..........konya selçuklu ............lucrin başladı.......................inşallah:CüvCüv:

dilserserin....ilk deneme..........ist.tup bebek merk..........adet olmayı bekliyo................inşallah:CüvCüv:

alihan76......3. deneme............hacettepe......................transfer oldu sonuç bekliyo......inşallah:CüvCüv:

sudenur......ilk deneme...........maya tüp........................lucrin başladı..........................inşallah:CüvCüv

xbettyx.........4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…