bismillaahirrahmanirrahim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
[berkal.......ilk deneme..........izmir kent hastanesi.....lucrin başaldı.........inşallah:CüvCüv:
N83 .......ilk deneme..........konya selçuklu ....lucrin başladı........inşallah:CüvCüv:
dilserserin.....ilk deneme.....ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo...inşallah:CüvCüv:
alihan76.......3. deneme.......hacettepe......transfer oldu sonuç bekliyo......inşallah:CüvCüv:
bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nazar:
berkal.......ilk deneme..........izmir kent hastanesi.....lucrin başaldı.........inşallah:CüvCüv:
N83 .......ilk deneme..........konya selçuklu ....lucrin başladı........inşallah:CüvCüv:
dilserserin.....ilk deneme.....ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo...inşallah:CüvCüv:
alihan76.......3. deneme.......hacettepe......transfer oldu sonuç bekliyo......inşallah:CüvCüv:
sudenur........ilk deneme........maya tüp............lucrin başladı...........inşallah:CüvCüv:
hele şükür buluştuk sen de konyadansın
profilinde gördüm ve bebek istiyorsun sanırım
hele şükür buluştuk sen de konyadansın
profilinde gördüm ve bebek istiyorsun sanırım
Selamcanım ben de Allahın izniyle mayıs 12 lucrine başlayacağım bu 4. denemem olacak Mayada yaptıracağım. Sen Konyada oturuyorsun galiba ben de Konyadayım ama Ankara Mayayı tercih ettim... Konyanın ilçesinde mi oturuyorsun? Ben Karapınardayım....
bismillaahirrahmanirrahim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
[berkal.......ilk deneme..........izmir kent hastanesi.....lucrin başaldı.........inşallah:CüvCüv:
Merhaba arkadasim, benide listeye ekleyibilirsin Mayis ayi icin. Topik cok guzel, burdan neler yasadigimizi, yasacaklarimiz paylasmamiz cok iyi gelcene inaniyorum morel olarak Benim 3 deneme, adet oldum gibi basliycam bu ay. Ilk iki deneme Turkiye International Hospital daydi ama bu sefer Canada'da deniycem
]bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal......ilk denem..........izmir kent hastanesi.........lucrin başaldı..........inşallah:CüvCüv:
N83 .........ilk deneme..........konya selçuklu ........lucrin başladı.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......inşallah:CüvCüv:
sudenur......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.........4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........adet bekliyor..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?