Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet evet sorucam hepsini sanada yazarım neler olup bittiğini valla bu forum iyiki var bi çok konuda bilgi sahibi oluyoruz :46::46:ayyyy 24 saat kaldııııııııııı:26::26::26::26::26::26:

selam kızlar
ne var yok bakalım burda?
ben bildiginiz gibi 2. aşılamama başladım cumartesi ilk ignemi yapmıstım yine
ignemin 5. günü yani dün kontrola gitmiştim yumoslarım bu sefer cok cabuk ve iyi gelişiyorlarmış yumoşun biri 13 mm olmuş :nazar::nazar::nazar:
ben ancak 17 haziran gibi aşılama yapılır diye tahmin ediyordum fakat doktor önümüzdeki pazartesi yani 13 haziran aşılama yaparız dedi cumartesi tekrar kontrola gidecegim ve buyuk olasılıkla o gün catlatma ignemi yaptıracam
ilk aşılamamda bukadar cabuk gelişmemişti o yüzden daha sürer diye tahmin ediyordum doktorum bunu normal oldugunu her ay yumosun gelişiminin degişe bilecegini söyledi
mutluyum bukadar cabuk olacagına 4 gün daha az igne yapacam ve 1 temmuz sonuc alacam derken 27 haziran alacam.
inşallah bu kez tutar kızlar yoksa gercekten cok yıkılırım, ailemde bizde artık bir kurban adadık hayırlısıyla bir saglıklı bebek dünyaya getiririz inşallah diye

2. aşılama ve yine hayal kırıklığı :(
Kızlar birşey sorucam size, ben 2 aşılama oldum,
1.sinde klomen kullandım , sonuç negatif
2.sinde ilaçsız yani kendiliğinden oluşan yumurtam ile yapıldı, sonuç negatif.

Doktorum 3. bir aşılama daha yapmak istiyor, bu sefer iğneli tedavi olacakmış ?

Sizce 3. aşılamayı olsammı, yoksa artık tüp bebeğemi geçsem ? gerçekten artık gücüm kalmadı
bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen ...

Allahım sen dualarımızı kabul et Yarabbim şu mübarek Regaip Kandilinde ..
Bence tüpbebeğe geç ben direk tüp bebek yaptım şimdi mecburen aşılama olucak çünkü çapadan rapor çıkarmıştım ikinci raporu aşılama yapılcak tutmazsa dediler bende adetimi bekliyorum.

selam kızlar
ignemin 5. günü yani dün kontrola gitmiştim yumoslarım bu sefer cok cabuk ve iyi gelişiyorlarmış yumoşun biri 13 mm olmuş :nazar::nazar::nazar:
ben ancak 17 haziran gibi aşılama yapılır diye tahmin ediyordum fakat doktor önümüzdeki pazartesi yani 13 haziran aşılama yaparız dedi cumartesi tekrar kontrola gidecegim ve buyuk olasılıkla o gün catlatma ignemi yaptıracam
ilk aşılamamda bukadar cabuk gelişmemişti o yüzden daha sürer diye tahmin ediyordum doktorum bunu normal oldugunu her ay yumosun gelişiminin degişe bilecegini söyledi
mutluyum bukadar cabuk olacagına 4 gün daha az igne yapacam ve 1 temmuz sonuc alacam derken 27 haziran alacam.
inşallah bu kez tutar kızlar yoksa gercekten cok yıkılırım, ailemde bizde artık bir kurban adadık hayırlısıyla bir saglıklı bebek dünyaya getiririz inşallah diye
Canım yazılarınızı heyecanla tek tek okudum herşey kısmet tabii okuduktan sonra ümidim iyice azadı benim eşimin sayıları düşüktü çapadan ilk tüpbebek raporunu kolaylıkla aldım denedim maalesef negatif oldu daha sonra tekrar yapılan testlerde spermler yükselmiş onun için iğneli aşılama verdiler eğer tutmazsa tüp raporu vericekler keşke direk verselerdi benim yaşım 35 11 yıllık evliyim artık canıma tak etti artık herşeyin hayırlısı inşallah herkesin bebişi en kısa zamanda gelir

Bu arada arkadaşlar neden rapor çıkartmıyorsunuz çapada inanın kolay hele eşlerinizin sayıları 5 milyonsa çok çabuk eğer değilse 3 aşılama yapıyolar hemde hiç para almıyolar ilaçlar içinde rapor veriyolar en fazla ilaçlarla oda iğneliyse 200 falan tutuyor ilgilewnirseniz daha detaylı anlatırım.

selam kızlar

olur olur bu sefer olurr. benim yakın bir arkadaşım seninle aynı durumda hamile kaldı..
bende regl olmayı bekliyorum hala olamadım aşılamaya başlıycam senin iğnenden kullanıcağım sanırım rapor nası çıkardın bu kadar çabukk.

olur olur bu sefer olurr. benim yakın bir arkadaşım seninle aynı durumda hamile kaldı..
bende regl olmayı bekliyorum hala olamadım aşılamaya başlıycam senin iğnenden kullanıcağım sanırım rapor nası çıkardın bu kadar çabukk.

insallah canım ya agzından bal damlıyor :54:
canım ben raporlu degilim biz özel tüp bebek merkezinde tedavi görüyoruz
kac gün olduki sana test yapalı ne zaman regl olman gerekiyordu?

insallah canım ya agzından bal damlıyor :54:
canım ben raporlu degilim biz özel tüp bebek merkezinde tedavi görüyoruz
kac gün olduki sana test yapalı ne zaman regl olman gerekiyordu?
21. gün progesterona bakıldı düşük çıktı yumurtaa çatlamamış. çatladığını idda eden tek kişi aşılamayı yapan doktorum bekle dedi. bir aile dostumuz doktor sonuca netten de baktım pek mümkün değil gibi gözüküyor. O kadar komikki birde hamile olurmusum. yarın bi kanda gebelik testi yaptırsam iyi olucak bi sürü yazı okudum iki doktor pek mümkün değil dedi hala regl olmadığım için bi yandan acaba diorum..

selam kızlar

bacım benimde ilk aşılamam malesef negatif.burda okudğum kadarıyla aşılama ile beraber progestan veriyormuş doktorlar.benim doktorum sonuç negatif çıktıktan sonra progestan verdi.hemen birgün sonra adet oldum.adetinin 5.günü gel dedi.aysbh bundan sonra hangi aşama bekliyor beni.

birde 2.aşılamayı senmi istedin doktorunmu tavsiye etti?ben de düşünmelimiyim?
2.aşılama yaptırırsam eğer nelere dikkat edip doktoruma neler sormalıyım.anladığım kadarıyla asybh bacım sen bu konularda daha tecrübelisin.lütfen paylaşırmısın bildiklerinive bilgilerini.

bacım benimde ilk aşılamam malesef negatif.burda okudğum kadarıyla aşılama ile beraber progestan veriyormuş doktorlar.benim doktorum sonuç negatif çıktıktan sonra progestan verdi.hemen birgün sonra adet oldum.adetinin 5.günü gel dedi.aysbh bundan sonra hangi aşama bekliyor beni.

2.aşılama yaptırırsam eğer nelere dikkat edip doktoruma neler sormalıyım.anladığım kadarıyla asybh bacım sen bu konularda daha tecrübelisin.lütfen paylaşırmısın bildiklerinive bilgilerini.

soru bana gelmedi ama aşılama sayısı giderek artan biri olarak cevaplamak istedim :1::1:
eğer rahim filmi çektirdiyseniz ve kanallarınızda bir tıkanıklık görülmediyse aşılamaları ara vermeden arka arkaya yaptırmak daha iyi demişti doktorum.. inşallah 3.ye gerek kalmaz ama 3 aşılamaya kadar arka arkaya yaptırmanız şansınızı artıracaktır..
ben aralıkta ve şubatta olmak üzere 2 aşılama yaptırmıştım.. tabi 2. negatif beni yıkmıştı.. sonra rahim filmi çektirdim ve tüpler tıkalıymış açtılar.. sonrasında kist oluştuğundan ara vermek zorunda kaldım.bir hafta önce 3. aşılamayı oldum.bu negatif olursa önümüzdeki ay 4. yü yaptırmak istiyorum.. çünkü aşılamada şans az olabilir ama ücret olarak çok sarsmıyor... bence 4. aşılama denenmeli,olmazsa o zaman tüp bebeğe geçilmeli...

canım bana doktor asılamadan hemen sonra progestan içeren jel verdi test gunune kadar kullan dedi
sana nedensonuc çıktıktan sonra verdi anlamadım bunu bence sor bir doktoruna cünkü benim doktorumtest negatif çıkınca jeli kullanmama gerek kalmadıgını söyledi
testen 1 gun sonra hastalandım ve 2. günü doktorla yüz yüze konusmaya ve kontrole gittim önce baktı kist felan varmı diye cok sükür yokmuş. doktor bize tüp bebek tavsiye etti şansımız daha yüksek olur diye ama biz tekrar aşılama denemek istedik, doktorumuz istediginiz zaman yaptıra bilirsiniz dedi ve biz hemen başlamak istedik aynı gün ignelere tekrar başladım.
bugun ignemin 7. günü yarın tekrar kontrola gidecegim ve sanırım yarın catlama ignesini yaptıracam
bence sende 2. aşılamayı dene doktorunada progestanı aşılamadan sonra vermesini iste cünkü benim bildigim kadarıyla o olursa bebegin daha iyi tutunması icin veriliyor.

kuzum benim çok sağol umarım sende pozitif sonuçlar alırsın ilk ve hiç bişey bilmiyodum o yüzden yardımcı olmak mutlu etti beni dün gece 3de çatlatma iğnesi oldum umarım çatlar yumurtalarım hipotiroid var bende :2:
ben yumurtalar gelişsin diye iğne kullandım puregon adı klomenle tedavide şans %5 dedi dr um doktor çok önemli canım ben puregon iğne için 190 verdim eczanelerde daha pahalıymış bana doktorum kendi verdi bide pregnl çatlatma iğnesinide kendi verdi 2 kutuya 20 lira verdim muayene ücreti falan almadı aşılama tüp bebek merkezinde yapılacak oraya ne kadar öderim onu bilmiyorum :19::18::18::18:zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum eşimde yok yanımda sabah gelecek :2:

canım ne yaptın? seni merak ettim nerelerdesin?Anladığım kadarıyla yatıyorsun.İnşallah herşey istediğin gibi geçmiştir.

hamilemisin???????

şaka gibi dimi beta hcg cumartesi 450 cıktı küstüğü doktorumu aradım hayırlı olsun dedi.. pazartesi öğlen gel dedi hala inanamıyorum. 1 ay önce tüp bebekten başka şansın yok dediler aşılama yaptıktan sonra progesteron dipdeydi. inanamıyorum yarında gidimm anca inanıcam

şaka gibi dimi beta hcg cumartesi 450 cıktı küstüğü doktorumu aradım hayırlı olsun dedi.. pazartesi öğlen gel dedi hala inanamıyorum. 1 ay önce tüp bebekten başka şansın yok dediler aşılama yaptıktan sonra progesteron dipdeydi. inanamıyorum yarında gidimm anca inanıcam

nasil sasirdim inan cok sevindimmm doktoruma selam söyle:)) banada tuttursun ayni sekilde:)) darisi bize.. hadi gözün aydin ..

soru bana gelmedi ama aşılama sayısı giderek artan biri olarak cevaplamak istedim :1::1:
eğer rahim filmi çektirdiyseniz ve kanallarınızda bir tıkanıklık görülmediyse aşılamaları ara vermeden arka arkaya yaptırmak daha iyi demişti doktorum.. inşallah 3.ye gerek kalmaz ama 3 aşılamaya kadar arka arkaya yaptırmanız şansınızı artıracaktır..
ben aralıkta ve şubatta olmak üzere 2 aşılama yaptırmıştım.. tabi 2. negatif beni yıkmıştı.. sonra rahim filmi çektirdim ve tüpler tıkalıymış açtılar.. sonrasında kist oluştuğundan ara vermek zorunda kaldım.bir hafta önce 3. aşılamayı oldum.bu negatif olursa önümüzdeki ay 4. yü yaptırmak istiyorum.. çünkü aşılamada şans az olabilir ama ücret olarak çok sarsmıyor... bence 4. aşılama denenmeli,olmazsa o zaman tüp bebeğe geçilmeli...

canım teşekkür ederim ilgilenip bilgilendirdiğin için.aşılama öncesi doktor kanalları kontrol ettibir sorun olmadığını açık olduğunu söylemişti.verdiğin bilgileri değerlendireceğim.burda yazılanları gerçekten ciddiye alıyorum ve konuyla ilgili detaylı bilgileri ancak burayı okuyarak öğreniyorum.bu bakımdan doktor öncesi ön bilgi almış oluyorum teşekkür ederim acelya30.Rabbim 4.aşılamaya gerek kalmadan bebeğine sağlıklı bir şekilde en hayırlı zamanda kavuşmayı nasip etsin.:emir_bebek:

canım bana doktor asılamadan hemen sonra progestan içeren jel verdi test gunune kadar kullan dedi
sana nedensonuc çıktıktan sonra verdi anlamadım bunu bence sor bir doktoruna cünkü benim doktorumtest negatif çıkınca jeli kullanmama gerek kalmadıgını söyledi
testen 1 gun sonra hastalandım ve 2. günü doktorla yüz yüze konusmaya ve kontrole gittim önce baktı kist felan varmı diye cok sükür yokmuş. doktor bize tüp bebek tavsiye etti şansımız daha yüksek olur diye ama biz tekrar aşılama denemek istedik, doktorumuz istediginiz zaman yaptıra bilirsiniz dedi ve biz hemen başlamak istedik aynı gün ignelere tekrar başladım.
bugun ignemin 7. günü yarın tekrar kontrola gidecegim ve sanırım yarın catlama ignesini yaptıracam
bence sende 2. aşılamayı dene doktorunada progestanı aşılamadan sonra vermesini iste cünkü benim bildigim kadarıyla o olursa bebegin daha iyi tutunması icin veriliyor.

aysbah öğrencinin öğretmenini pür dikkat dinlediği misali bendealdım elime kağıt kalem notlarımı aldım canım.yarın yani 13 haziran pazartesi doktora gideceğim inş.daha iyi olacak diye düşünüyorum.çok teşekkür ederim Allah razı olsun ilgilendiğiniz bilgi verdiğiniz için.yeni sorularımla rahatsız ederim :)senin yeniden deneyeceğin aşılama inşaallah bu defa hayırlı evlatla sonuçlanır.bir sonrakine gerek kalmaz inşaallah.Allah yardımcımız olsun mahcup etmesin.:emir_bebek:

canım ne yaptın? seni merak ettim nerelerdesin?Anladığım kadarıyla yatıyorsun.İnşallah herşey istediğin gibi geçmiştir.

canım sağol cuma günü yaptırdık aşılamayı 3 gündür yatıyodum evde nete giremedim bugün işe geldim yapıştım hemen nete :1: 22 sinde gebelik testi yaptır dedi dr çok heyecanlıyım bakalım ne olacak zaman geçmiyo sanki bugün baş ağrım ve kasık ağrım ve göğüslerimde ağrı var adet olacak gibi tabi adetime daha çok var hayra yormak istiyorum bu ağrıları:) sen ne yaptın canım

canım süper bir haberrrrrrrrrr
cok sevindim adına allah sonunda yüzüne güldü
herseyin başı sabır , bak yüce rabbimiz sabrını mukafatlandırdı darısı bizim basımıza

bende bugun daha dogrusu daha yeni 2. asılamamı yaptırdım
biraz kanadı korktum ama doktoroum korkacak bişi yok ola bilir dedi cünkü ilk aşılamamda kanamamıştı
testimi 27 haziran yapacagım bakalım bu sefer nasıl sonuclanacak inş hatırlısıyla tutar

canım süper bir haberrrrrrrrrr
cok sevindim adına allah sonunda yüzüne güldü
herseyin başı sabır , bak yüce rabbimiz sabrını mukafatlandırdı darısı bizim basımıza

bende bugun daha dogrusu daha yeni 2. asılamamı yaptırdım
biraz kanadı korktum ama doktoroum korkacak bişi yok ola bilir dedi cünkü ilk aşılamamda kanamamıştı
testimi 27 haziran yapacagım bakalım bu sefer nasıl sonuclanacak inş hatırlısıyla tutar

Kanamadan kormana gerek yok bende de kanama olmuştuu ben hamile değilim diye hopladım zıpladım denize girdim nerden bilim o kadar eminim ki olmadığından bu beta hcg azcık yüksekmiş ikiz olabilirmiş kan verdim gene yarın belli olcak ben hala inanamıyorum. Ya bana olmaz dedi doktorlarr hep o kadar ümitsizdim ki.. nası oldu hala aklım almıyo cuma günü keseye bakmaya gidicem görmeden inanmamm.

Kanamadan kormana gerek yok bende de kanama olmuştuu ben hamile değilim diye hopladım zıpladım denize girdim nerden bilim o kadar eminim ki olmadığından bu beta hcg azcık yüksekmiş ikiz olabilirmiş kan verdim gene yarın belli olcak ben hala inanamıyorum. Ya bana olmaz dedi doktorlarr hep o kadar ümitsizdim ki.. nası oldu hala aklım almıyo cuma günü keseye bakmaya gidicem görmeden inanmamm.

hayırlı olsun canım tekrar cok sevındım adına darısı bize
kendine bundan sonra bari biraz dıkkat et
doktorum bana ilk asılamamda demıstı denize girmende bir sorun yok sonucu etkılemez demişti bende girmiştim

Back
X