Arkadaslar ben 7 Mayis tarihinde 2011 tarihinde ilk asilamami yaptirdim. Doktorum 15 gun bekleyim kanda HCG testi yaptir dedi ben 23 Mayis 2011 de kanda hcg testi yaptirdim ve sonuc pozitif cikti. Suanda hamileyim ve hepinize ayni mutlulugu tatmanizi dilerim. Insallah Mayis 2011 hepimize ugur getirir.:81:
çok iyisin cnm ya inan yazdıkların ilaç gibi geldi bana.bizde evlendik 2 sene çocuk istemedik 3 senedir de o bizi istemiyor.dediğin gibi stres çok önemliama elden ne gelir.gebeliğimiz hakkında konuştuğumuz günlerde gelecek inşallah..iyki varsınız da kendimi anlattığım beni anlayan birileri var.ben 30 yaşındayım sen kaç yaşındasın?bizde sorun bende. pko var.hiçbirzaman düzenli adet olmadım.bir aydır hayıt içiyorum da o işe yaradı bu ay zamanında oldum.inşallah bu aşılamamda tutar.ben hep dua ediyorum hepinize.siz de edin..dualarımız kabul olur umarım..bende seni çok çok öptüm.
arkadaslar ben 7 mayis tarihinde 2011 tarihinde ilk asilamami yaptirdim. Doktorum 15 gun bekleyim kanda hcg testi yaptir dedi ben 23 mayis 2011 de kanda hcg testi yaptirdim ve sonuc pozitif cikti. Suanda hamileyim ve hepinize ayni mutlulugu tatmanizi dilerim. ınsallah mayis 2011 hepimize ugur getirir.:81:
Arkadaslar ben 7 Mayis tarihinde 2011 tarihinde ilk asilamami yaptirdim. Doktorum 15 gun bekleyim kanda HCG testi yaptir dedi ben 23 Mayis 2011 de kanda hcg testi yaptirdim ve sonuc pozitif cikti. Suanda hamileyim ve hepinize ayni mutlulugu tatmanizi dilerim. Insallah Mayis 2011 hepimize ugur getirir.:81:
yaşasın artık listemizde bir pozitif var umarım liste hep pozitif olsun.. Tebriklerarkadaslar ben 7 mayis tarihinde 2011 tarihinde ilk asilamami yaptirdim. Doktorum 15 gun bekleyim kanda hcg testi yaptir dedi ben 23 mayis 2011 de kanda hcg testi yaptirdim ve sonuc pozitif cikti. Suanda hamileyim ve hepinize ayni mutlulugu tatmanizi dilerim. ınsallah mayis 2011 hepimize ugur getirir.:81:
cnm çok sevindim hayırlı olsun.umarım mayıs ayı uğurludur.nerde yaptırmıştın aşılamanı.bide neler hissettin anlayabildinmi öncesinde hamileliğini?aşılamadan sonra ne gibi belirtiler oldu?lütfen hepsini anlat:)tekrar tebrikler..
oleyyyyyyyyyyyyyyy
ılk hamısımızzzz
tebrik ederim canımm
buketler arkadasımızın yazdıgı gıbı bıze bekleme surende neler hissettigini belirtilerini yazarmısın???
Cok tesekkur ederim! Bende anti sperm antikor var. Biz doktor tavsiyesi uzerine uc ay korunduk ve uc ayin sonunda asilama oldu. Asilamada rahim agzi cok dar oldugu icin cok canim yandi bu nedenle ilk gun neredeyse tum gun yattim. Sonraki gunlerde adet sancisi gibi agrilarim oldu bence hamileligin adet gecikmesinden once pek bir belirtisi yok. Benim doktorum spermleri rahmimin icine birakti bazen doktorlar kanala birakiyorlarmis bu sanirim sansi azaltiyor. Ben Kibris'ta yasadigim icin asilamayi burda yaptirdim. Insallah en kisa surede sende pozitif haberini bizlere verirsin.
Pazartesi gebelik testi yaptırmam lazım.ama üzülürüm diye yaptırmak istemiyorum. 16 Mayısta oldum ilk aşılamamı. hem de görümcemin kocası kadın doğum uzmanı özel hastanesi var o yaptı aşılama işlemini. dikkat ettim, dinlendim falan ama nolur bilmiyorum. aşılamadan itibaren yaşadıklarımı yazayım sırayla sonra unutmamak için:)
-aşılamanın ilk günü arabada yatarak geldim eve ve tuvalet ve yemek yemek dışında ayağa hiç kalkmadım.progestana başladım 200'lük sabah öğlen akşam
-sonraki 2 gün aşılamadan kaynaklı pembemsi akıntı oldu.
-3,4,5. günler göğüslerime dokunamıyordum acısından ve ilk günden beri kasıklarımda ani batmalar ve gerginlik vardı
-6,7,8.günlerde göğüslerimin acısı geçti sadece bastırınca acıyor biraz
-9,10,11.günler adet sancısı gibi arada sırada ağrım oluyor ve çok üzülüyorum ama dün 2ay önce tüp bebekle doğum yapan bir arkadaşım aradı. tüp bebek yaptığında adet sancısı gibi ağrıları olmuş ve oturup tutmadı diye ağlamış meğer hamileymiş. bana da heveslenme de üzülme de bekle belki öyle bir ağrıdır dedi. kafam karıştı
-12.gün yani bugün daha bişey yok bugün olursa yazarım
15. günü yani pazartesi kanda gebelik testi yaptırıcam eğer negatif çıkarsa progestana devam et çarşamba bidaha yaptır dedi eniştem.
beklenen adet günüm de 2 haziran tabi ben beklemiyorum ama gelirse de gelene gelme denmez işte yapıcak bişey yook:))
canim hemen hemen aynisini yasadim bende
asilamanin ilk gunu bi kac saat yattim, evde yanliz oldugum icin kendim icin icecek bisiler vs aldim ama yemek felan yapmadim
pembemsi akinti oldumu olmadimi emin degilim, yani fark etmedim daha dogrusu, kasiklarda arada bi ufak batmalar oldu goguslerimde felaket agriyordu ve dahada buyuduler sanki, sutyenlerim dogru durust olmuyor artikgogus uclarimda cok kotu kasiniyordu, goguslerimin acisi azaldi ama dun aksam esimle kanepede uzanirken esim kafasini koydu gogsume ve felaket acidi seninde yazdigin gibi bastirinca aciyor artik.
adet sancisi var ama fazla yok suan bende arada bi hasta olacakmissim gibi sanci oluyo ve akintim cok geliyor sendede oldumu bu??
ve sen asilama gununude sayaraktanmi hesapliyorsun gunlerini?
ben bugun 8. gunumdeyim asilama gununu saymiyorum ama sayarsam 9. gunumdeyim ve test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum!!!! :18:
birde progestani tablet olarakmi aldin sen? bana jel verdiler... her aksam gunde 1 kere uyguluyorum bunu
senin akıntının sebebi jel olarak kullanman. bana da demişti eniştem jel de verebiliriz ama çok akıntın diye. ben de hap dah kolay diye istemedim. aşılama gününü de sayıyorum tabi yani eniştem de sayarken dahil ediyor aşılama gününü.
ben gonalf kullanmıştım ve yumurtamın biri çok hızlı gelişti 10.gün aşılama yapıldı 9. gün çatlatma iğnesi yapıldı 10. gün akşam üzeri aşılama. büyük yumurta 20mm küçükler 14-15mm'ydi. aşılamadan sonra yani 3. gün ilişki önerdi hergün. diğer yumurtalar büyümeye devam eder ve sonra çatlayabilir diye. ben de şunu merak ediyorum erken aşılama olduğunda adet gününde bir değişme olur mu sonuçta normal akışı bozup yumurta erken çatlatılıyor.
saol canim verdigin bilgi icin, ozaman ben bugun 9. gunumdeyim... bende GONAL f 450 kullandim gunluk 75 unit ile , yetmedi sonrada 1x 75 unit ve 2x 50 unit daha eklendi, yumoslarin boyutunu bilmiyorum....en son kontola gittigimde 16mm idi ve o gun yine igne yapmami ve 1 gun bekleyip 17 mayisin gecesinde 2x 5000 pregnyl yazdi
birde Pregnyl ignesi vucudundan 10 gun cikiyormus bi kac yerde okudum, ben o igneyi 17 mayista yaptirdim ozaman yarindan itibaren pregnylin etkisi kalmicak.
idrar testi yaptiginda pregnyl in etkisinden pozitif cika biliyomus, dogrumudur bunlar bilginiz varmi?
kizlarrrr asilamamı bugün yaptirdim,cok mutlu ve heycanlıyım,bisey cok merak ediyorum,simdi asilama olduktan sonra sadece 5 dakıka yatırdı doktorum ve bu saate kadar hep ayak üzerindeydim yeni uzandım bisey olmusmusdur bıde bu durum nasıl oluyo sperm gönderıldıkten sonra geri akma gıbı söz konusu degıl demi..bide bizim 20.000 %93 hareketliydi sizde nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?