Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aysbah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
328
16
118
Selam arkadaşlar

Başlıkta yazdıgım gibi Mayıs ta aşılamam yapılacak, daha dogrusu adetimi beklemekteyim bu günlerde olmam gerek.
Yani hesabıma göre Mayısta yapılacak ilk aşılamam olacak ve cok heycanlıyım beni neler bekliyor bilmiyorum

varmı baska arkadaslar Mayısta aşılama yaptıracak??

meraba benim de ilk aşılamam mayısta olacak Allah izin verirse...

yokmu başka mayısta asılama yaptıracak olanlarrrr?????????????

anladım canm insallah tutar asılaman
bizdede sorun sekil bozuklugu
doktor dogal yonden hamile kalırsınız ama şanşınız % 1 dedi
aşılamayla bunu % 20 e cıkaracagız
adet olmamı bekliyorum hala olmadımmmm 24 nisan olmam gerekiyordu
hamilede degilim cünkü dün test yaptım
bisi anlamıyorum artık ben kendimden

Son düzenleme:

anlıyorum canım seni,sıkma canını ama herkes aşılama için moralin çok önemli olduğunu söylüyo,benimde pek umudum yok açıkcası ama düşünmemeye çalışıyorum,düşünmeden de olmuyo tabi.Nerde yaptıracaksın aşılamanı ben İstanbul Anadolu Yakasında yaptıracağım,7 nisanı bekliyorum o tarihte adet olmam lazım.

herkese mrb, benim nisan ayı için negatif aşılamam oldu, hala adet olmadım, mayıs ayında eğer kist oluşmamışsa aşılama yaptıracağım sanırım,

Merhaba kızlar bende mayıs ayında aşılama yaptıracagım ama ankarada aşılama yaptırmak ıcın merkez arıyorum bana tavsıyelerınız varmı acaba?

haklısın canım moralin yuksek olması lazım ya aslında umudum var ve icimde iyi bir his var insallah dogru cıkar...
Bende Antalyada yaptıracam cnm gelecek tüp bebek merkezinde
bende yanlıs hesaplamısım 5 en gec 6 mayıs adet olmam lazım ve 2. gunu doktora gidecegim muayeneye

yardımcı olacak arkadaslar yokmu acaba?aşılama yaptıran ne kadar azmıs ankarada..?

hakkaten baska kimse yokmu asılıma yaptıracak olan bu ay???
sanırım ben yarın hasta olacam henuz belırtıler yok ama hesaplamama gore olmam lazım
bi an once olsaydımda baslasaydım
artık ruyalarıma girmeye basladı yaa
istemedigin hemencik olursun istedigindede bi turlu olmazsIn

kıyamamsana diyorum ama benim de canım cok sıkkın moralim bozuk,ümitlenmek istemiyorum ama her düşündüğüm de gözlerim doluyoryarın ya da ondan sonraki gün ben de hasta olucam gibi,sanırım senle aynı zamanlarda aşılamamız olacak aysbahcııım

yardımcı olacak arkadaslar yokmu acaba?aşılama yaptıran ne kadar azmıs ankarada..?

merhaba, ben bugün ankara da başkent hastanesinde ilk aşılamamı yaptırdım. 23 nisan adet tarihimdi, 5 mayıs ilk aşılamam oldu. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.

bende mayısta aşılama yaptırcam 1 kez yaptırmıştım ama hapla uyarılmıştı tutmadı bu sefer iğneyle yapacak doktor aşılamayı inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız allah herkese hayırlı evlat versin inşallah... iğneyle uyarılınca farklı oluyormuş diyorlar yani daha fazla başarılı oluyormuş..inşallah öyladir kendinize iyi bakın:2::2::2::2::2::2::2::2:

merhaba, ben bugün ankara da başkent hastanesinde ilk aşılamamı yaptırdım. 23 nisan adet tarihimdi, 5 mayıs ilk aşılamam oldu. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşım inş.aşılaman hyırlı olur.sizdeki sorun neydi acaba?Cevaplarsan memnun olurum.

selam herkesee

bayadır yazmıyorum
bu arada 7 gun oldu ignelere baslayalı doktor bana GONAL F 450 yazdı, pazartesi gittim yumosum 7 mm idi ve bugun gittim 3 tane yumosum olusmus ve birinin boyutu 12 mm idi
cumartesi tekrar gitmem lazım ve buyuk olasılıkla ozaman asilama tarihi soylicek. bu arada birde hap yazdi ELEVİT PRONATAL adında gunde 1 tane almam gerekiyor
catlama ignesinş yazdı ama daha almamızı tavsiye etmedi sanırım cumartesi almamiz gerekecek
ve birde progestan iceren jel yazdı bunuda asılamadan sonra kullanacakmısım
anlayacagınız pazartesi gibi asilamam gerceklesecek

beyaz papatyam sende durumlar nasıl?

Ben de 7 Mayis ta asilama yaptirdim ama ne cok umutluyum ne de umutsuz simdi gunleri sayiyorum doktor 15 gun sonra kanda hcg tahlili yaptir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…