inşallh hamilesindir canım.çatlatma ignesinin etkisi geçmiş olmalı.
benden ümit yok bir iki güne olurum heralde.ama test yaptırmak istemiyorum.negatifi görmek istemiyorum.saglık olsun ne diyim.
sabah gebelik testi için kan verdim öğleden sonra 3 gibi belli olur dediler. çok heyecanlıyım. umutlanmak istemiyorum ama içimde bi yer var orayı bastıramıyorum ben umutlanma dedikçe o inadına umutlanıyor hayaller kuruyor. çığlık atmak istiyorum, ağlamak istiyorum, kahkahalar atmak istiyorum, dengesiz davranışlarım var. Allahım nolur pozitif çıksın diye yalvarıyor içimdeki o yer, diğer tafarta hayırlısı olsun negatif çıkarsa üzülme diyor. çok karmaşığım anlatamıyorum.bugün vakit nasıl geçer ki............
inşallah güzel bir haber daha alırız bugün.bizde heyecanla haber bekliyoruz canım.sabah gebelik testi için kan verdim öğleden sonra 3 gibi belli olur dediler. çok heyecanlıyım. umutlanmak istemiyorum ama içimde bi yer var orayı bastıramıyorum ben umutlanma dedikçe o inadına umutlanıyor hayaller kuruyor. çığlık atmak istiyorum, ağlamak istiyorum, kahkahalar atmak istiyorum, dengesiz davranışlarım var. Allahım nolur pozitif çıksın diye yalvarıyor içimdeki o yer, diğer tafarta hayırlısı olsun negatif çıkarsa üzülme diyor. çok karmaşığım anlatamıyorum.bugün vakit nasıl geçer ki............
catlatma ignesini 17 mayis yaptirmistim, o kesin cikmistir.
ya testim hala tam pozitif degil 2. cizgiyi testi burnuna dayadiginda ancak gore bilirsin.
ama yinede umutluyum ve pozitif dusunmeye devam ediyorum, sende oyle yap canim
hem sende 19 mayis asilamani yaptirdin benim gibi doktor sana nasil 31 mayis test gunun dedi anlamis degilim?
asilamanin gunuyle beraber 15 gun gecmesi lazim, ve bugun 12. gun olmus oluyor, doktorum bana 2 haziran test gunun dedi.
Sen nerde yaptirdin bu arada asilamani??
Bence hemen umudunu yitirme canim, olumlu dusunelimki olumlu seyler ciksin :80:
çatlatma ignesinin etkisi 10 gün sürüyor diye biliyorum.
canım normalde doktorlar 14 gün derler.banada 13 gün sonra yaptır demişti o da salı ya denk geliyordu.ama ben kesin olsun diye 1 haziran çarşamba günü yaptırıcam.
vitalede ali fua beye yaptırdım.
canım şu an bile belim kırılıyor.büyük ihtimal ben adet olucam.belli.
kiz oraya ilk kez duyuyorum :))
belinin agrimasi bebegin yerlesme sureside olabilir canim
asilama yaptiripta adet olacam diye bekleyen hamis olduklarini ogreneneler cok canim
yumurtaya can veren rabbimiz buyuktur ve umut kesilmez.
Ozaman benim doktorum 1 gun gecikme suresindemi test yaptirmami istiyor simdi?
canım ali fuat beyi duymayan yokki.çevre illerden ilçelerden hep ona geliyor.yalnız gidince saatlerce beklemyi göze alıcaksın.çünkü çok kalabalık.ama beklemeye deger.
öyle düşünücek hiç bir ipucu yokki.bütün belirtiler adet olucagımı gösteriyor.
tabiki Allah tan ümit kesilmez.mucizeleri bitmez ama zamanıda gelmemişse omaz.
doktordan doktora farkediyor.15 gün diyende varmış ama genellikle 14 gün diye biliyorum.tüp yaptırdıgımdada 14 gün sonra test yaptırmıştım.
peki orda asilama ne kadar tuttu>?
aaaa cok uygunmus!!!
biz 500 verdik, ilaclarla beraber toplam 1100 tuttu....
sabah gebelik testi için kan verdim öğleden sonra 3 gibi belli olur dediler. çok heyecanlıyım. umutlanmak istemiyorum ama içimde bi yer var orayı bastıramıyorum ben umutlanma dedikçe o inadına umutlanıyor hayaller kuruyor. çığlık atmak istiyorum, ağlamak istiyorum, kahkahalar atmak istiyorum, dengesiz davranışlarım var. Allahım nolur pozitif çıksın diye yalvarıyor içimdeki o yer, diğer tafarta hayırlısı olsun negatif çıkarsa üzülme diyor. çok karmaşığım anlatamıyorum.bugün vakit nasıl geçer ki............
1,26 çıktı yani negatif ama 2 gün sonra tekrar yaptırcakmışım. bizim bir problem yok sebepsiz infertilite dendi. aşılamanın 15.günü değer 1,20 acaba yükselir mi, yükselen oldu mu hiç acaba???moraller bozuk yani... hooop bütün umutlar hayaller çöpe. beyin kendini kitliyor mu ne yapıyor anlamıyorum. en kötüsü de sonucu yakınlarına söylemek. bana üzülme diyenler benden çok üzülürken bunu seslerinden anlarken nasıl üzülmeyeyim ben şimdi....
aysbah belirtin var mı nasılsın
1,26 çıktı yani negatif ama 2 gün sonra tekrar yaptırcakmışım. bizim bir problem yok sebepsiz infertilite dendi. aşılamanın 15.günü değer 1,20 acaba yükselir mi, yükselen oldu mu hiç acaba???moraller bozuk yani... hooop bütün umutlar hayaller çöpe. beyin kendini kitliyor mu ne yapıyor anlamıyorum. en kötüsü de sonucu yakınlarına söylemek. bana üzülme diyenler benden çok üzülürken bunu seslerinden anlarken nasıl üzülmeyeyim ben şimdi....
Benim ikinci aşılamam cumartesi günü odu.
Pazar günü hafif lekelenmem oldu ve kasık ağrım var.
İlk aşılamamda lekelenme ya da ağrı olmamıştı.
Yarın doktor kontrolüm var,bakalım neler diyecek.
canim kasiklarimda felaket batmalar var, belimde arada bi oluyo
yarim saat once wc gittim, jel kullaniyorum aksamdan aksama, ve gun icerisinde o jel cokelege benzer bem beyaz putur putur idrarimi yaptigimda cikiyor. kagitla sildim, sanki o puturcukte pembemsi gibiydi
simdi tekrar gittim bisi yoktu...
anlamadim neler oluyor bana
sende varmi bisiler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?