Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallh hamilesindir canım.çatlatma ignesinin etkisi geçmiş olmalı.
benden ümit yok bir iki güne olurum heralde.ama test yaptırmak istemiyorum.negatifi görmek istemiyorum.saglık olsun ne diyim.

catlatma ignesini 17 mayis yaptirmistim, o kesin cikmistir.
ya testim hala tam pozitif degil 2. cizgiyi testi burnuna dayadiginda ancak gore bilirsin.
ama yinede umutluyum ve pozitif dusunmeye devam ediyorum, sende oyle yap canim
hem sende 19 mayis asilamani yaptirdin benim gibi doktor sana nasil 31 mayis test gunun dedi anlamis degilim?
asilamanin gunuyle beraber 15 gun gecmesi lazim, ve bugun 12. gun olmus oluyor, doktorum bana 2 haziran test gunun dedi.
Sen nerde yaptirdin bu arada asilamani??
Bence hemen umudunu yitirme canim, olumlu dusunelimki olumlu seyler ciksin :80:

ayyyy bak bende heycanlandim simdiii
hayirlisi olsun canim ve insallah pozitif cikar!!!!
okadar bekledin ama testin sonucunu beklemek butun sureden daha uzun geliyor demi :)
az kaldi canim, sende belirtiler varmi>??

inşallah güzel bir haber daha alırız bugün.bizde heyecanla haber bekliyoruz canım.

çatlatma ignesinin etkisi 10 gün sürüyor diye biliyorum.
canım normalde doktorlar 14 gün derler.banada 13 gün sonra yaptır demişti o da salı ya denk geliyordu.ama ben kesin olsun diye 1 haziran çarşamba günü yaptırıcam.
vitalede ali fua beye yaptırdım.
canım şu an bile belim kırılıyor.büyük ihtimal ben adet olucam.belli.

kiz oraya ilk kez duyuyorum :))
belinin agrimasi bebegin yerlesme sureside olabilir canim
asilama yaptiripta adet olacam diye bekleyen hamis olduklarini ogreneneler cok canim
yumurtaya can veren rabbimiz buyuktur ve umut kesilmez.
Ozaman benim doktorum 1 gun gecikme suresindemi test yaptirmami istiyor simdi?

canım ali fuat beyi duymayan yokki.çevre illerden ilçelerden hep ona geliyor.yalnız gidince saatlerce beklemyi göze alıcaksın.çünkü çok kalabalık.ama beklemeye deger.
öyle düşünücek hiç bir ipucu yokki.bütün belirtiler adet olucagımı gösteriyor.
tabiki Allah tan ümit kesilmez.mucizeleri bitmez ama zamanıda gelmemişse omaz.
doktordan doktora farkediyor.15 gün diyende varmış ama genellikle 14 gün diye biliyorum.tüp yaptırdıgımdada 14 gün sonra test yaptırmıştım.

peki orda asilama ne kadar tuttu>?

aaaa cok uygunmus!!!
biz 500 verdik, ilaclarla beraber toplam 1100 tuttu....

evet bak o olabilir, biz ozel tup bebek merkezine gittik doktor olsun hemsiler olsun cok iyiler ve cok guzel ilgileniyorlar.
randevuyla calisiyorlar yani bekletmiyorlarda, bu benim icin onemli cunku calisiyorum ancak sabahlari vaktim oluyor.

ayy bende heycanlandim simdi,canim senin yerinde olmak isterdim kan veripte sonucumu beklemek isterdim benim daha 4.günüm..bizi KESİNLİKLE haberdar ett saat ücü beklicem

1,26 çıktı yani negatif ama 2 gün sonra tekrar yaptırcakmışım. bizim bir problem yok sebepsiz infertilite dendi. aşılamanın 15.günü değer 1,20 acaba yükselir mi, yükselen oldu mu hiç acaba???moraller bozuk yani... hooop bütün umutlar hayaller çöpe. beyin kendini kitliyor mu ne yapıyor anlamıyorum. en kötüsü de sonucu yakınlarına söylemek. bana üzülme diyenler benden çok üzülürken bunu seslerinden anlarken nasıl üzülmeyeyim ben şimdi....

canım üzülme demiycem .
keşke kimseye söylemeseydin.ben söylemedim.
seni iyi anlıyorum şimdi bende aynı durumdayım.bende test bile yaptırmak istemiyorum.
ama canım herşeyden önce saglık olsun.geriside zamanı gelince olucak inşallah.

aysbah belirtin var mı nasılsın

canim kasiklarimda felaket batmalar var, belimde arada bi oluyo
yarim saat once wc gittim, jel kullaniyorum aksamdan aksama, ve gun icerisinde o jel cokelege benzer bem beyaz putur putur idrarimi yaptigimda cikiyor. kagitla sildim, sanki o puturcukte pembemsi gibiydi
simdi tekrar gittim bisi yoktu...
anlamadim neler oluyor bana

sende varmi bisiler??

canim benim, Allah herseyin hayirlisini verir ne kadar uzulme desekte uzulursun tabi seni cok iyi anliyorum ama ne olursa olsun umudunu yitirme, zamani geldiginde yuce rabbimiz kucagini dolduracak buna yeterki inanmaya devam et.
acik konusayim bugun 15. gununse ve degerin 1.20 ise yukselecegini zannetmiyorum ama tabiki Allahtan umit kesilmez. Kim bilir belki 2 gun sonra cikmis olur...
baskalarinida dusunme sen simdi, hic kimse senin kadar uzulemez bu konuda, ama dayanmalisin guclu olmalisin canim.

Benim ikinci aşılamam cumartesi günü odu.

Pazar günü hafif lekelenmem oldu ve kasık ağrım var.

İlk aşılamamda lekelenme ya da ağrı olmamıştı.

Yarın doktor kontrolüm var,bakalım neler diyecek.

hayirli olsun canim senide listeye ekleyelim.
test gunun ne zaman senin?
lekelenme normal bence, bende olmadi ama cogu kiside oluyor.

benimde bir 10. gün çok çok şiddetli bir bel agrım oldu.karnımda agrımıştı.
bugünde sabahtan beri bel agrısından öldüm.oldu olacak gibiyim.
arada bir kasıklarımda agrıyor.
ama hamilelik olsa bu kadar agrımaz.
galiba kullandıgım hap engelliyor adet olmayı.sen jelini kullanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…