Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canim bizi haberdar et durumundan,ben daha olmadim bilmiyorum neler bekliyo beni insallah vaktin gelmistir tutmustur..

merhaba aşılamanız hayırlı olsun.benimde aşılamam 19 mayısda yapıldı.ben vitaleden ali fuat beye yaptırdım.sonuç için 13 gün sonra test yaptır dedi.31 hazirana denk geliyor. :79:
belirtiniz var mı.

berru_bugra
cok mutluyum gene gelismisler 16,5mm olmuslar cuma gün asilamam var insallah tutunur yavrum..senin durumun ne canım beklemedesın demi..

canım inşallah sonucuda iyi olur.
benim durumuma gelirsek.ilaçlarımı kullandım cuma günü yumurta takibine gidicem.sonra da çatlatma iğnesi ve aşılama olur herhalde hayırlısı. senin aşılaman ne zaman???

canım bu benim 2. aşılamam olucak inşallah. aşılama sonrası kasıklarda ağrı oluyor kendini dinleme bence sakince test yaptıracağın zamanı bekle.inşallah bebişin tutunur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

SELAM KIZLARRRRR listemizi guncelleme zamani geldi yine...

Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ ???

ahuddu, 2. aşılama, aşılama öncesi ilaçlarımı kullanıyorum, 27 mayıs yumurta takibine gidicem.

Lukretia, 2. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC ???

beyaz papatyam, 1. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC???

berru_bugra, 1. asilama, 27 mayis asilama yapilacak

antalya2011, 1. asilama, 19 mayis asilama yapildi, 31 mayis test gunu. SONUC???

venema, 1. asilama, 16 mayis asilama yapildi, mayis sonu test gunu. SONUC???

SELAM CANIM HOSGELDIN ARAMIZA...
seni cok iyi anliyorum, insan ister istemez kafasina takiyor ve haline birakamiyor.
ilacsiz yumurta olusumuyla asilamayi daha once duydum ben eve, ama bildigim kadariyla ozaman sadece catlama ignesi veriyorlar ve 36 saat sonra asilama gerceklesiyor.
suan siz 8 aydir ugrasiyormussunuz, bize 2,5 yil oldu yani sen daha yolun cok basindasin, hersey yoluna girer canim yeterki stress yapma..

merhaba canim, sende hosgeldin aramiza
16 mayista yapildiysa sonucu 30 mayis belli olur, elbette cok zordur ama ozaman kadar test yapma cunku progestan kullanimindan dolayi yanlis sonuc vere bilir.
bugun bendedeasilamadan sonraki 6. gun cok syk syk batmalar olmuyor ama bisiler oldugunu hissediyorum kasiklarimda rahmimde ve insallah bebis geliyordur

merhaba canim sende hosgeldin
gordugum kadariyla sende antalyadansin?
bende oyle cunku :)
bende 19 mayis yaptirdim asilamami ama doktor bana 14 gun sonra test yap dedi buda 2 hazirana geliyor.
Sanirim sende mayis yazacagina haziran yazmissin :)
bende fazla belirti yok, arada bir batma gibi bisiler oluyor ama cok kisa.
fazla dusunmemeye calisiyorum, kendimi ise verdim ve normal hayatima devam ediyorum.
yoksa kafayi yerim ben beklemekten !!!

ay evet ya.31 mayıs diycektim.bugün 6.günüm demişsin ama bugün 7.gün olmuyor mu.
yapılan günüde sayarsak.ben özellikle doktora sordum.
bugünü 1. gün sayıyoruz degilmi diye o da evet dedi.
benim biraz ümidim gidiyor gibi gögüs agrım başladı.

valla okadarini sormadim ben canim ama 19 mayis persembeydi ve yarin tam 1 hafta oluyor yani 7 gun...
benim ilk gebeligimdede goguslerim agriyordu suanda oyle, ve nedense gogus uclarimda kasintida var....
sen antalyanin neresindensin? ve yasin kac ?

canım ben sana özelden yazdım topikde söylemek istemedigim için.

coook güzel olmus canim sagol Allah razi olsun..:86:

Benim Mayis ayi asilama hayallerim suya dustu kizlar, ilacsiz olusmaya calisan yumurta adaylarim yok olmus. Bu ay yumurtlama yok, asilama da yok .

Adetin bir an once gelmesini ve ilac almaya baslamayi umuyorum.
Sizlere bol sans, insallah herkes saglikla bebegine kavusur.

uzun bir iğne sürecinden sonra küçük yumurtalarımla listeye girebilimiyimm 27 mayıss bende bendee bendee

berru_bugra

canim simdi ben merakımdan soruyorum ilk asilaman nasıl gectı hersey güzel gelisip yolundamıydı esınde sorun varmi genede tutmadimi? benım cuma günü olucak insallah..

ilk aşılamamda herşey çok yolundaydı hatta adet olmadan doktora gittim ve ultrasonla baktı çok beyendi ve bir daha gebelik testi istedi ama sonuç negatif.doktorda yumurta oluşmuş çatlamış, endometrim çok iyi (eşiimde de sorun yok) hormonların iyi ama bundan sonrası kısmet dedi.
yani işin aslı kısmet değilmiş.
inşallah aşılamanda iyi geçer ve sonucuda iyi olur.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım sakın üzülme adetten sonra başlarsın ilaçlarını kullanmaya.moralini yüksek tut herşey çok daha güzel olur.Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin canım.

bende mayısın 23 de aşılama yaptırdım 9 aylık evlıyım esımde ve bende hıc bır sorun yok fakat daha olmadı dıye yaptıralım dedık ıns rabbım ısteyen herkeze verır bebeklerı hayırlısı ıle koay bır yontem acı falan da yok :78:

yazınızı olkudum bende 23 mayısda yaptırdım aşıyı 7 hazırn benım sonucumda ıln herkezın gonlune gore versın rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…