merhaba benim de ilk aşılamam 16 mayısta yapıldı. mayıs sonu kanda çıkar dedi doktorum. aha önce klomen kullandım 4 ay olmadı. puregon kullandım aşılama olmadan normal yolla denedik olmadı. bu defa gonl f ve ovitrelle kullandım. yumurtam 10. günü 19mm oldu. çatlatma iğnesini yapıp ertesi gün aşılama yapıldı. çok hızlı gelişti yani yumurta. 2 tane de 14-15mm yumurta vardı. şimdi aşılamda sonraki 9. gün kasıklarımda batmalar oluyor sık sık. bu arada progestan kullanıyorum. siz de aşılamadan sonra yaşadığınız değişiklikleri ağrılarınızı belirtilerinizi yazarsanız sevinirim. kasıklarımda şiddetli batmalar var adet sancısından farklı. bilmiyorum. ümitlenmek istemiyorum çok üzülüyorum sonra
Selam arkadaşlar
Başlıkta yazdıgım gibi Mayıs ta aşılamam yapılacak, daha dogrusu adetimi beklemekteyim bu günlerde olmam gerek.
Yani hesabıma göre Mayısta yapılacak ilk aşılamam olacak ve cok heycanlıyım beni neler bekliyor bilmiyorum
varmı baska arkadaslar Mayısta aşılama yaptıracak??
berru_bugra
cok mutluyum gene gelismisler 16,5mm olmuslar cuma gün asilamam var insallah tutunur yavrum..senin durumun ne canım beklemedesın demi..
canım bu benim 2. aşılamam olucak inşallah. aşılama sonrası kasıklarda ağrı oluyor kendini dinleme bence sakince test yaptıracağın zamanı bekle.inşallah bebişin tutunur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.venema
merhaba benim de ilk aşılamam 16 mayısta yapıldı. mayıs sonu kanda çıkar dedi doktorum. aha önce klomen kullandım 4 ay olmadı. puregon kullandım aşılama olmadan normal yolla denedik olmadı. bu defa gonl f ve ovitrelle kullandım. yumurtam 10. günü 19mm oldu. çatlatma iğnesini yapıp ertesi gün aşılama yapıldı. çok hızlı gelişti yani yumurta. 2 tane de 14-15mm yumurta vardı. şimdi aşılamda sonraki 9. gün kasıklarımda batmalar oluyor sık sık. bu arada progestan kullanıyorum. siz de aşılamadan sonra yaşadığınız değişiklikleri ağrılarınızı belirtilerinizi yazarsanız sevinirim. kasıklarımda şiddetli batmalar var adet sancısından farklı. bilmiyorum. ümitlenmek istemiyorum çok üzülüyorum sonra
Selamlar, tam sekiz aydir cocugumuz olmasini umuyoruz ama henuz sonuc alamadik, once esimin sperm kalitesi dusuk cikti antibiyotik kullandi yaramadi, doktorun yorumu direk micro yaptirin oldu, ne yapsak diye dusunurken keciboynuzu yemege basladi zira pekmezini icemedi , E vitamini ve Selenyum+cinko tabletlerinden icti hergun, 3 ay kadar sonra tup bebek merkezine gittik bu sefer de spermler iyi cikti, neyse ki micro'dan vazgecildi ilk asamada asilama denenecek, gecen ay sadece klomen kuru kullandim kendimiz denedik, olmadi bir de asiri hormon yuklemesi oldu adet gecikmesi cabasi.simdi gene takip ediyoruz ama ard arda iki ay klomen alamayacagim icin ilacsiz yumurta olusursa onunla asilama deneyecek doktorum, iz hic duydunuz mu boyle bi uygulama? bugun 16. gun hala yumurtlama yok,iki gun once 9 mm deydi en buyugu. Klomen sonrasi yumurtanin gec gelistigi dogru mu acaba. ben bir de madem ilac alamiyorum diye bal,tarcin,corek otu,polen karisimi yiyorum, gunde 3-4 tane de incir. Iyi mi yapiyorum sizce, kendi haline biraksak belki de olacak ama olmuyor birakamiyorum.
Mayis ayinda asilamasi yapilacaklardan hatta hamile kalip kutlayacaklardan olmak istiyorum, herkes icin dua ediyorum. :)
merhaba aşılamanız hayırlı olsun.benimde aşılamam 19 mayısda yapıldı.ben vitaleden ali fuat beye yaptırdım.sonuç için 13 gün sonra test yaptır dedi.31 hazirana denk geliyor. :79:
belirtiniz var mı.
merhaba canim sende hosgeldin
gordugum kadariyla sende antalyadansin?
bende oyle cunku :)
bende 19 mayis yaptirdim asilamami ama doktor bana 14 gun sonra test yap dedi buda 2 hazirana geliyor.
Sanirim sende mayis yazacagina haziran yazmissin :)
bende fazla belirti yok, arada bir batma gibi bisiler oluyor ama cok kisa.
fazla dusunmemeye calisiyorum, kendimi ise verdim ve normal hayatima devam ediyorum.
yoksa kafayi yerim ben beklemekten !!!
ay evet ya.31 mayıs diycektim.bugün 6.günüm demişsin ama bugün 7.gün olmuyor mu.
yapılan günüde sayarsak.ben özellikle doktora sordum.
bugünü 1. gün sayıyoruz degilmi diye o da evet dedi.
benim biraz ümidim gidiyor gibi gögüs agrım başladı.
valla okadarini sormadim ben canim ama 19 mayis persembeydi ve yarin tam 1 hafta oluyor yani 7 gun...
benim ilk gebeligimdede goguslerim agriyordu suanda oyle, ve nedense gogus uclarimda kasintida var....
sen antalyanin neresindensin? ve yasin kac ?
canım ben sana özelden yazdım topikde söylemek istemedigim için.
SELAM KIZLARRRRR listemizi guncelleme zamani geldi yine...
Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ ???
ahuddu, 2. aşılama, aşılama öncesi ilaçlarımı kullanıyorum, 27 mayıs yumurta takibine gidicem.
Lukretia, 2. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC ???
beyaz papatyam, 1. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC???
berru_bugra, 1. asilama, 27 mayis asilama yapilacak
antalya2011, 1. asilama, 19 mayis asilama yapildi, 31 mayis test gunu. SONUC???
venema, 1. asilama, 16 mayis asilama yapildi, mayis sonu test gunu. SONUC???
canım inşallah sonucuda iyi olur.
benim durumuma gelirsek.ilaçlarımı kullandım cuma günü yumurta takibine gidicem.sonra da çatlatma iğnesi ve aşılama olur herhalde hayırlısı. senin aşılaman ne zaman???
canim simdi ben merakımdan soruyorum ilk asilaman nasıl gectı hersey güzel gelisip yolundamıydı esınde sorun varmi genede tutmadimi? benım cuma günü olucak insallah..
SELAM KIZLARRRRR listemizi guncelleme zamani geldi yine...
Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ ???
ahuddu, 2. aşılama, aşılama öncesi ilaçlarımı kullanıyorum, 27 mayıs yumurta takibine gidicem.
Lukretia, 2. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC ???
beyaz papatyam, 1. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC???
berru_bugra, 1. asilama, 27 mayis asilama yapilacak
antalya2011, 1. asilama, 19 mayis asilama yapildi, 31 mayis test gunu. SONUC???
venema, 1. asilama, 16 mayis asilama yapildi, mayis sonu test gunu. SONUC???
berru_bugra
canim simdi ben merakımdan soruyorum ilk asilaman nasıl gectı hersey güzel gelisip yolundamıydı esınde sorun varmi genede tutmadimi? benım cuma günü olucak insallah..
ginger_curls
Benim Mayis ayi asilama hayallerim suya dustu kizlar, ilacsiz olusmaya calisan yumurta adaylarim yok olmus. Bu ay yumurtlama yok, asilama da yok .
Adetin bir an once gelmesini ve ilac almaya baslamayi umuyorum.
Sizlere bol sans, insallah herkes saglikla bebegine kavusur.
hayırlısı olsun canım.inşallah bebişin tutunur :)nlgnmt
uzun bir iğne sürecinden sonra küçük yumurtalarımla listeye girebilimiyimm 27 mayıss bende bendee bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?