Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ ???

ahuddu, 2. aşılama, aşılama öncesi ilaçlarımı kullanıyorum, 27 mayıs yumurta takibine gidicem.

Lukretia, 2. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC ???

beyaz papatyam, 1. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC???

berru_bugra, 1. asilama, 27 mayis asilama yapildi, 10 haziran test gunu. SONUC???

antalya2011, 1. asilama, 19 mayis asilama yapildi, 31 mayis test gunu. SONUC???

venema, 1. asilama, 16 mayis asilama yapildi, mayis sonu test gunu. SONUC???

nlgnmt, 1. asilama, 27 mayis asilama yapilacak

cndns, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???

buketler, 1. asilama, 25 mayis asilama yapildi

landarch, 4. asilama, 17 mayis asilama yapildi, 31 mayis test gunu. SONUC???

zmym, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???

nercin, 7 mayis asilama yapildi. 23 mayis test gunu, SONUC hamile!!!

berrucugum canim o jel bebegin daha iyi tutunmasi icin , progestan iceren bir jel, bazi doktorlarda bunu vajinal fitil olarak veya yutman gereken hap olarak veriyor, sana nasil boyle bisi vermedi anlamadim??

acelya30 hosgeldin aramiza canim, allah kolaylik versin ve insallah tutar canim.
gelismeleri burdan yaz, asilama tarihin belli olursa senide listeye ekleyelim

cnm bana da jel veya hap vermedi.aslında vermemesi bi yandan ii oldu.çünkü daha önceki aşılamasız diğer tedavilerimde bi doktorum o jelden vermişti.ve o adetimi geciktirip hamileymişim gibi belirtiler olmasına neden olmuştu.bende çok heveslenmiştim hamileyim die.sonra olmayınca daha çok üzülmüştüm.yani belli olmuyo her dr un tarzı farklı oluyo..

kızlaaar nasılsınız?neler yapıyorsunuz?
benim bugün tam bir hafta oldu aşılama yaptıralı ama belirti yok hiç,sadece arada bi kasıklarım da batmalar oluyor,siz hiç belirti yaşıyor musunuz acaba?

merhaba kızlar, beni listeden silebilirsiniz. aşilamanın 12.günü adet oldum, hayırlısı olsun. hepiniz bol şans..

aynı günde aynı doktora mı giiyoruz merak etmeye başladım bende sadece 5 dakika yattım gez dolaş norml hayatına devam et dedi doktorum geri akmasıda mümkün değil dedii

aynı günde aynı doktora mı giiyoruz merak etmeye başladım bende sadece 5 dakika yattım gez dolaş norml hayatına devam et dedi doktorum geri akmasıda mümkün değil dedii

canım benım öylemı oldu yoksa hangı sehir hangi hastanede yaptirdin sen..sana jel yazdımı doktorun bana hic bisey vermedi..

Son düzenleme:
acelya30 hosgeldin aramiza canim, allah kolaylik versin ve insallah tutar canim.
gelismeleri burdan yaz, asilama tarihin belli olursa senide listeye ekleyelim

slm..1 haziranda yumurta takibim var,tahminen 3-4 haziran gibi aşılamam yapılacak nasip olursa.. inşallah sonu hüsran olmaz

Son düzenleme:

canım ben de 15 dakika yattım.doktorum bir iki gün kanlı akıntı olabilir normal dedi

sen ne yapiyosun canım beklemedemisin test günün ne zaman belirtilerin varmi..

test günüm çarşamba günü yaptırıcam.kesin olsun diye.
benim iki gündür belim felaket agrıyor .gögüslerimde aynı el degmiyor.sanki regl olucam ama olamıyorum.tek fark akıntımın fazla olmaması.

benim iki gündür belim felaket agrıyor .gögüslerimde aynı el degmiyor.sanki regl olucam ama olamıyorum.tek fark akıntımın fazla olmaması.

Allah sevdigi kullarının dertlerine dermani hemen vermezmiski sevdiklerinin seslerini daha cok duyabilmek icin,diye duymustum biyerde o kadar hosuma gitmistiki o ayda gene adet olmustum üzülmiyecek kadar sende üzülme tatlım insallah yerlesmıstır yavrun günler gecmek bilmiyodur demi..

canim benimde belim son 2-3 gundur agriyor, goguslerimin agrisi okadar kalmadi azaldi, dun bendede sanki adet gorcem gibi belirtiler vardi.

ben dayanamadim bugun kendim bi idrar testi yaptim, 2. cizgi cooooooooooooooook silik cikti.
daha henuz erken oldugu icin pek fazla uzerinde durmuyorum, persembe gunu kan testi yaptirmam gerek....:18::18::18:

merhaba kızlar, beni listeden silebilirsiniz. aşilamanın 12.günü adet oldum, hayırlısı olsun. hepiniz bol şans..

canim cok uzuldum, hayirlisi olsun sakin uzulme canim, insallah tekrardan listeye alabiliriz seni

Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ ???

ahuddu, 2. aşılama, aşılama öncesi ilaçlarımı kullanıyorum, 27 mayıs yumurta takibine gidicem.

Lukretia, 2. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC ???

beyaz papatyam, 1. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC???

berru_bugra, 1. asilama, 27 mayis asilama yapildi, 10 haziran test gunu. SONUC???

antalya2011, 1. asilama, 19 mayis asilama yapildi, 31 mayis test gunu. SONUC???

venema, 1. asilama, 16 mayis asilama yapildi, mayis sonu test gunu. SONUC???

nlgnmt, 1. asilama, 27 mayis asilama yapilacak

cndns, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???

buketler, 1. asilama, 25 mayis asilama yapildi

zmym, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???

nercin, 7 mayis asilama yapildi. 23 mayis test gunu, SONUC hamile!!!

inşallh hamilesindir canım.çatlatma ignesinin etkisi geçmiş olmalı.
benden ümit yok bir iki güne olurum heralde.ama test yaptırmak istemiyorum.negatifi görmek istemiyorum.saglık olsun ne diyim.

sabah gebelik testi için kan verdim öğleden sonra 3 gibi belli olur dediler. çok heyecanlıyım. umutlanmak istemiyorum ama içimde bi yer var orayı bastıramıyorum ben umutlanma dedikçe o inadına umutlanıyor hayaller kuruyor. çığlık atmak istiyorum, ağlamak istiyorum, kahkahalar atmak istiyorum, dengesiz davranışlarım var. Allahım nolur pozitif çıksın diye yalvarıyor içimdeki o yer, diğer tafarta hayırlısı olsun negatif çıkarsa üzülme diyor. çok karmaşığım anlatamıyorum.bugün vakit nasıl geçer ki............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…