Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ ???
ahuddu, 2. aşılama, aşılama öncesi ilaçlarımı kullanıyorum, 27 mayıs yumurta takibine gidicem.
Lukretia, 2. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC ???
beyaz papatyam, 1. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC???
berru_bugra, 1. asilama, 27 mayis asilama yapildi, 10 haziran test gunu. SONUC???
antalya2011, 1. asilama, 19 mayis asilama yapildi, 31 mayis test gunu. SONUC???
venema, 1. asilama, 16 mayis asilama yapildi, mayis sonu test gunu. SONUC???
nlgnmt, 1. asilama, 27 mayis asilama yapilacak
cndns, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???
buketler, 1. asilama, 25 mayis asilama yapildi
landarch, 4. asilama, 17 mayis asilama yapildi, 31 mayis test gunu. SONUC???
zmym, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???
nercin, 7 mayis asilama yapildi. 23 mayis test gunu, SONUC hamile!!!
berrucugum canim o jel bebegin daha iyi tutunmasi icin , progestan iceren bir jel, bazi doktorlarda bunu vajinal fitil olarak veya yutman gereken hap olarak veriyor, sana nasil boyle bisi vermedi anlamadim??
acelya30 hosgeldin aramiza canim, allah kolaylik versin ve insallah tutar canim.
gelismeleri burdan yaz, asilama tarihin belli olursa senide listeye ekleyelim
aynı günde aynı doktora mı giiyoruz merak etmeye başladım bende sadece 5 dakika yattım gez dolaş norml hayatına devam et dedi doktorum geri akmasıda mümkün değil dediikizlarrrr asilamamı bugün yaptirdim,cok mutlu ve heycanlıyım,bisey cok merak ediyorum,simdi asilama olduktan sonra sadece 5 dakıka yatırdı doktorum ve bu saate kadar hep ayak üzerindeydim yeni uzandım bisey olmusmusdur bıde bu durum nasıl oluyo sperm gönderıldıkten sonra geri akma gıbı söz konusu degıl demi..bide bizim 20.000 %93 hareketliydi sizde nasıldı?
aynı günde aynı doktora mı giiyoruz merak etmeye başladım bende sadece 5 dakika yattım gez dolaş norml hayatına devam et dedi doktorum geri akmasıda mümkün değil dedii
nlgmt icerdemisin canim özelden yazamiyorum..nasilsin..
acelya30 hosgeldin aramiza canim, allah kolaylik versin ve insallah tutar canim.
gelismeleri burdan yaz, asilama tarihin belli olursa senide listeye ekleyelim
slm..1 haziranda yumurta takibim var,tahminen 3-4 haziran gibi aşılamam yapılacak nasip olursa.. inşallah sonu hüsran olmaz
kizlarrrr asilamamı bugün yaptirdim,cok mutlu ve heycanlıyım,bisey cok merak ediyorum,simdi asilama olduktan sonra sadece 5 dakıka yatırdı doktorum ve bu saate kadar hep ayak üzerindeydim yeni uzandım bisey olmusmusdur bıde bu durum nasıl oluyo sperm gönderıldıkten sonra geri akma gıbı söz konusu degıl demi..bide bizim 20.000 %93 hareketliydi sizde nasıldı?
canım ben de 15 dakika yattım.doktorum bir iki gün kanlı akıntı olabilir normal dedi
ben hrs'dee oldumbende ankaradayim,hangi hastanede oldun canım..
sen ne yapiyosun canım beklemedemisin test günün ne zaman belirtilerin varmi..
test günüm çarşamba günü yaptırıcam.kesin olsun diye.
benim iki gündür belim felaket agrıyor .gögüslerimde aynı el degmiyor.sanki regl olucam ama olamıyorum.tek fark akıntımın fazla olmaması.
test günüm çarşamba günü yaptırıcam.kesin olsun diye.
benim iki gündür belim felaket agrıyor .gögüslerimde aynı el degmiyor.sanki regl olucam ama olamıyorum.tek fark akıntımın fazla olmaması.
merhaba kızlar, beni listeden silebilirsiniz. aşilamanın 12.günü adet oldum, hayırlısı olsun. hepiniz bol şans..
canim benimde belim son 2-3 gundur agriyor, goguslerimin agrisi okadar kalmadi azaldi, dun bendede sanki adet gorcem gibi belirtiler vardi.
ben dayanamadim bugun kendim bi idrar testi yaptim, 2. cizgi cooooooooooooooook silik cikti.
daha henuz erken oldugu icin pek fazla uzerinde durmuyorum, persembe gunu kan testi yaptirmam gerek....:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?