Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

canım tebrik ederim hamileliğin hayırlı olsun
transfer günün ne zamandı değerin benimkine göre yüksek
acaba ikiz olabilir mi seninki

canım tebrik ederim hamileliğin hayırlı olsun
transfer günün ne zamandı değerin benimkine göre yüksek
acaba ikiz olabilir mi seninki

transfer 5 Mayıstı. 12. Gün bugun 448. Tek transfer oldu ama. Doktor birşey demedi ikiz konusunda yeniden teste gerek yok dedi. hamilesin hayırlı olsun dedi okadar bide fitillere ve coraspirine devam 2 hafta daha dedi okadar. Sana Ne dedi.

Kızlar şimdiiii;
kimin tahlil tarihi ne zaman?
Paylaşsak iyi olmaz mı? Destek ve moral olur bence. ne dersiniz?
Mesela benim, 21 mayıs cumartesi. ama cumartesi uygun olamıyorum o yüzden cuma günü yaptırıcam. yani: 20 mayıs!:18:

canım benim test günüm 11.gündü ve değerim 202 çıktı
doktorum değerin çok iyi dedi ancak çarşamba testi tekrarlayalım dedi
aynı şekilde fitil asprin ve birde estrofem kullanıyordum devam dedi
ayrıca vitamin verdi
yarın tekrar kan vericem inşallah artmıştır

Gazi hastanesine gidiyorum...Nuray Bozkurta...benim lucrin 10 a devam ve 225 de gonal f...siz nereye gidiyorsunuz...doktorunuz?

canım benim yumurta üretimim fazlaymıs.o yüzden düşürdü.gonal f 225 ama.aynı.Biz ankara tıp'a gidiyoruz.Cem Atabekoğlu'na.inşallh ikimizin de hersy yolunda gider.benimle aynı aşamalrda olan birini görünce çok heyecanlandım.çünkü birçok seyi merak edip sormak istiyorsun ama cevap alamıyorsun.doktorlardan da çok kapsamlı yanıt alamıyorum.

bende çok sevindim..kaçgün lucrin kullandıktan sonra gonalf ye geçtiniz. ben 21 nisanda başlamıştım..16 mayısta gonala başladım 25 gün kullandım ve son 1 haftada 20 ünite olarak aldım lucrini. e2 değerim düşmemiş sen hormon değerlerini biliyormusun? birde benden siyah bir leke geliyor sende öyle bir durum varmı?

Canim çok sIkIlIyor kizlar ya...
Nasilsin napiyonuz ignezleriniz nasil gidiyoooo...
Transfer olanlarin transfer sürecleri nasil geciyooo..???
Beklemeden çok sIkIlIyorum ya keske bilseydimde sadece transfer gününden itibaren rapor alsaydim böyle evde transferi beklemek transfer sonrasini beklemek kadar heycanli...

siz hangi aşamadaydınız....bende gonal f ye başladım... baş ağrısı yapıyor ve aşırı duygusallaştım sizdedei böyle etkiler oldumu

Ah güzelim, senin mi benim mi? Günler geçmiyor abartısız. Her vakit kendimi dinlemeyle, vücudumda bi değişiklik var mı diye kontrol etmeyle geçiyor. nasıl bunaldım artık var ya... eve tıkılıp kalmak evet, daha sıkıcı. ama napalım, az daha sabır. güzel sonucu alınca hepsini unutucaz inşallah

Cnm. hayırlsı ile inş. alırsın güzel haberi, Cuma günü mubarek gün Allah yüzünü güldürür inş.bu arada hangi hastane ve doktora gittin şu an hangi hapları kullanıyosun ve ağrın kanaman vs.bir durumun varmı, kendimi çok dinliyorum sanırım kafayı yedim evde :) kanamam yok çok şükür ama sadece progynex 200 mg kullanıyorum günde3 defa bana vitamin folik asit hiçbişey vermedi doktor çok gerekli değil dedi ilginç başkaları da çok önemli diyor kafam karışık ama doktora güvenip onu dinliyorum şimdilik böyle görüşürüz inş.güzel sonuçlarla inş. burda beraber seviniriz

doktor doğru söylemiş çok gerekli değil vitamin falan ama kullanmanında sakıncası yok ben 2 yıldır bebek istiyorum ve o zamandan beri folic asit kullanıyorum olması gereken gebelik düşünmeye başlamadan 3 ay önce kullanmaya başlamak ama bir çok insan gebe olduğunu öğrendikten sonra başlıyor şart değil yani ilk denememde bende sadece folicle prognex kullanmıştım extra bişey kullanmamıştım.

mrb kızlar beni yarın test günüm büyük gün yaklaştı bugün dayanamadım evde test yaptım silikte olsa incecik bir çizgi çıktı sizce tutmuşşmudur benim gibi olan varmı birde birşey sorcam ilk test gününde alttan muayene ediyorlarmı

merhaba silikte olsaçizgi çıktıysa hamilesindemektir benim bildiğim..umarım yarında kan değerin çok iyi çıkarr...ve hamilesindirrrr

siz hangi aşamadaydınız....bende gonal f ye başladım... baş ağrısı yapıyor ve aşırı duygusallaştım sizdedei böyle etkiler oldumu

Canim ben ilk transferimi 7 hafta önce oldum ve negatif sonuclandi simdi ikinci transferimi bekliyorum.
Igneler benide çok hassaslastirmisti durduk yere agladigim bile oluyordu ve bende siskinlik ve kasiklarda agri çok oldu. Ama bas agrisi cekmedim bide benim uzun protokoldü.
Sen kisa prrotokolemi tedavi görüyorsun canim??
Uzun protokol baya yorucu oluyor ve ister istemez etkileniyoruz.
Gonalf basladiysan az kalmis demektir hadi hayirlisi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…