Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

çok teşekkürler sağol. dün hormon tahlillerimi aldım. sırf o ortam bile beni kastı ağlamaktan gözlerim şişti. haftaya rahim filmi çektireceğim. sonra aşılama yapacaklarmış. artık hayırlısı. isteyen herkese allahım bebek nasip etsin.

Merhaba,

bende temmuz ayında tüp bebek tedavisi yapti,racagim. Yumurtalarin nakli sirasinda da anestezi yapiyorlar mi? Ben cok korkuyorum. Aslinda bebek de cok istiyorum yani herseye katlanirim ama ben muayene olurken bile kendimi cok kasiyorum ve ani hareketler yapabiliyorum. Yani yumurtalari iyi transfer edemezler diye cok korkuyorum benim hareketlerimden dolayi. Bi,rsey daha sormak istiyorum artik sadece tek biğr embriyo mu koyuyorlar?

Merhaba,

bende temmuz ayında tüp bebek tedavisi yapti,racagim. Yumurtalarin nakli sirasinda da anestezi yapiyorlar mi? Ben cok korkuyorum. Aslinda bebek de cok istiyorum yani herseye katlanirim ama ben muayene olurken bile kendimi cok kasiyorum ve ani hareketler yapabiliyorum. Yani yumurtalari iyi transfer edemezler diye cok korkuyorum benim hareketlerimden dolayi. Bi,rsey daha sormak istiyorum artik sadece tek biğr embriyo mu koyuyorlar?

Canim herseyden önce tedavin hayirli olsun bu kadar kasma kendini hic birsey korktugun gibi degil.
Anestezi sadece yumurta toplama asamasinda yapiliyor genel anestezi yapiyorlar.
Embriyo transferide normal kontrolden farki olmuyor rahim agzini acip çok ince ve uzun ve ucunda kamera olan bi kateterle yapiyorlar islemi sen seyredebiliyorsun rahimin en derin kösesine gelince yavasca birakiyorlar hic birsey hissetmiyorsun.
Bukadar sykma kendini rahatlamaya bak cünkü stres sonuclari cook etkiliyor canim.
Yeni yasaya göre tek embriyo ama doktorun karariylada iki emriyo yerlestirilebiyomus yani öyle duydum ben.
Ben yurt disinda oldugum icin ilk transferimde direk iki embriyo transfer edildi yarinda ikinci transferim var ondada ikitane transfer edecekler.

Canim baya yumurta toplanmis 49tane bizim burda 20yi gecince otomatik olarak iptal oluyor tedavi.
hiperstimulasyon sendromu (OHSS) gelişebilliyor.
Hiperstimulasyon sendromu (OHSS) hayati tehdit oluşturacak boyutlara gelebilen bir tablodur ve tüp bebek tedavisinin en ciddi komplikasyonudur. Hafif, orta ya da ağır şiddette olabilmektedir. Şiddetli OHSS görülme sıklığı %1-2'dir. Yumurtalıkları ilaçlara aşırı cevap veren, çok sayıda yumurtanın toplandığı hastalarda görülmektedir.

Allahtan basina böyle birsey gelmemis Allah korumus seni..

canm rahat olmak zorundayız.aksi takdirde olumlu sonuc almamız çok zor.sen beni br görsen iki tane iğne kullanıyorum şu an günde ama sanki soguk allgınlıgı ilacı alıyor gibiyim.hatta bu tedaviyi de grip tedavisi gibi görüyorum.ne yapayım kendi kendimi telkin etmek zorundayım yoksa bunu benden baska kimse yapamaz...

Hayırlısı inş. cnm hepimizin duaları kabul olsun inş. ve aslında bununda bir hayırı var, bebeklerimizin kıymetini çok iyi bilip onlara sıkı sıkı sarılıcaz ve onları çok çok daha fazla sevicez .
onlar bizim hayat boyu tükenmeyecek aşklarımız olacaklar....

canım lucrinden bahsetmiştim gonal f ye 16 mayısta başladım işte 20 mayısta da kontrol var bakalım yani yarın...işte aynıyız 16 sın da 10 ünite lucrin + 225 gonal f... seninde yarın kontrol galiba...inş.gelişmeler iyi olur yumurtalar kaliteli olur...doktor sağda 6 solda 6 dan fazla folikül var dedi ama yarın belli olur baaklım kaç tane olduğu heralde... hayırlısı giderek heyecanlanıyorum... birde kararsız kaldım ilk denemem 2 tane emriyo konulsa daha mı iyi olur diye

merhaba kızlar
Yarın tahlil günüm ve ben ciddi ciddi depresyona girmiş haldeyim. ne iştahım var ne de bişiyden keyif alıyorum. yüzüm hep asık ve çok gerginim... nolur dua edin bana. öyle bunaldım ki... özellikle de bu süreçte yalnız olmak çok zor. sadece sizinle paylaşıyorum. başka kimse bilmiyor ve eşimi en son yumurta toplama günü gördüm. yanımda değil malesef. inşallah yarın güzel sonuç alırım da, hepsi geçer. korkuyorum!:18:

yarın burda seni tebrik edeceğiz...dua ediyorum senin için...azıcık kaldı inş. koca bir ohhhhh çekeceksin...yarında sevinçten ne yapacağını bilmeyeceksin :)

bende son gün ordaydım oysa ılk gunden berı hep pozıtıf bakmıstım
hatta son gece hıc uyumadım
kan tahlılını verıp geldım sureklı aklımdan ''ya olmazsa'' gecıyordu
ama çok şükür oldu
yaşadıkların çok normal inşallah güzel haber alacaksın

Ah ne güzel daha ne istiyorsun ışte,işin en heyecanlı kısmına gelmişsin,mutlu haberi öğreneceksin işlem tamamlanacak,yarında tebrik edicez hep birlikte,daha benim yumurtalarım toplanacak sonra transfer olacakta senin safhana gelebilelim.çok uzun cook:)ne mutlu sana:)

kızlar merhaba birşey sorucam size iğneleri kaç gün kullandınız.yumurtalarınız ne zaman toplandı.bilgi verirseniz sevinirim.

Ah ne güzel daha ne istiyorsun ışte,işin en heyecanlı kısmına gelmişsin,mutlu haberi öğreneceksin işlem tamamlanacak,yarında tebrik edicez hep birlikte,daha benim yumurtalarım toplanacak sonra transfer olacakta senin safhana gelebilelim.çok uzun cook:)ne mutlu sana:)

kızlar merhaba birşey sorucam size iğneleri kaç gün kullandınız.yumurtalarınız ne zaman toplandı.bilgi verirseniz sevinirim.

canım benm uzun protokoldü.adetin 21.günü başlayarak 12 gün lucrin kullandım.adetin 2.günü lucrin e gonal f eklendi.şimdi ona devam ediyorumlucrinle birlikte sanırım o da br 10 gün kadar sürecek.aslında bundan sonrasını bende bilimiyorum

evt benmde yarın kontrolüm.bana sayı söylemedi ama çok yumurta var dedi.2 konulma konusunda ise bazı şartlar var sanıyorum.yaş,basarısız denemeler vs gibi.bilmiyorum ama yine de .öyle bir ihtimal varsa güzel olur tabii.ikiz olur bir defa da kurtuluruz bu dertlerden :) inşallah hersey yolunda gider.yarın akşam yazmaya çalısırım gelişmeleri.heyecanla bekliyorum

canım yapma böyle,kendi kendinin psikologu olmalısın.bizim de hiç kimse bilmiyor anneler bile.böylesi hem zor hem kolay oluyor.insanlara dert anlatıp durmuyorsun en azından.haberlerini almak için sabırsızlanıyoruz di mi kızlar?iyi haberlerle gel!!!

bende polikistik over var canım oyuzden yumurtalık rezervim oldukca iyi ama ohss riskide bi okadar fazlaydı cok yumurta toplandı ama cok sıkı takip yapıldı.sıkı takip sayesinde şükürler olsun öle bi sıkıntı yasamadım.hafif atlattım ama ne olur ne olmaz diye transferim bir ay sonra yapılmıstı.

senin tahlil benim ise transfer günüm insallah hayirli haberlerini alacagiz buradan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…