cnm Ege Ünv.seçersen zaten rapora ihtiyacın olmayacak ayrıca Tüp Bebek artık devlet hastaneleri için başarı oranı önem kazandığından çok ilgileniyorlar, ben de Cerrahpaşa Tıp fakültesinde yaptırdım ve inan çok ilgileniyorlar para kaygısı olmadığı için anastezi için bile birsürü tahlil isteniyor, akciğer filmi kalp ritmi için rapor bütün hormon tahlilleri ki birtanesi dışarda 400 tl iken ben 30 tl orda yaptırdım, bende ohss gelişme riski olduğu için ilaçlar bile çok kontrollü verildi ve hergün e2 hormonum kontrol edilerek bu güne ulaştım çok şükür gayet iyi gidiyor, yumurta toplama işlemi için anstezi yapılıyor hastanede ekip süper çok pozitif ve tüm doktorlar prof yani yumurta toplama ve transferler prof.tarafından yapılıyor ki daha iyisini düşünemiyorum.Bu arada ulaşımı ilacı transfere kadar herşey bana 2000 tl mal oldu.İnş.herşey gönlünce olur, kendine iyi bak stres yapma ve soru sormaktan asla çekinme herşeyi sonuna kadar sor unutursan tel.açıp sor sakın çekinme...inş.güzel haberleri burda beraber paylaşıcaz cnm..
Merhaba,
bende temmuz ayında tüp bebek tedavisi yapti,racagim. Yumurtalarin nakli sirasinda da anestezi yapiyorlar mi? Ben cok korkuyorum. Aslinda bebek de cok istiyorum yani herseye katlanirim ama ben muayene olurken bile kendimi cok kasiyorum ve ani hareketler yapabiliyorum. Yani yumurtalari iyi transfer edemezler diye cok korkuyorum benim hareketlerimden dolayi. Bi,rsey daha sormak istiyorum artik sadece tek biğr embriyo mu koyuyorlar?
rahat ol canım neye göre belirlediklerini bende tam olarak bilmiyorum ama sana sunu söliyim benim yumurtalık rezervim oldukca fazla zaman konusundada sıkıntım yoktu ama kısa protokol uygulandı 49 yumurta toplandı benden.bosuna kafanı takma yani sonucta kısada olsa uzun protokolde olsa amac aynı
çok teşekkürler sağol. dün hormon tahlillerimi aldım. sırf o ortam bile beni kastı ağlamaktan gözlerim şişti. haftaya rahim filmi çektireceğim. sonra aşılama yapacaklarmış. artık hayırlısı. isteyen herkese allahım bebek nasip etsin.
çok teşekkürler sağol. dün hormon tahlillerimi aldım. sırf o ortam bile beni kastı ağlamaktan gözlerim şişti. haftaya rahim filmi çektireceğim. sonra aşılama yapacaklarmış. artık hayırlısı. isteyen herkese allahım bebek nasip etsin.
canım ben 4 mayısta ilk lucrine başladım yani adetin 21.günü.10 ünite kullanıyordum.16 mayısta ise gonal f başladı 225.aynı zamnada da 5 ünite lucrin.siyah leke falan da yok.hormonlarım cuma ölçülecek.16 sında ultrasona girdim sadece.yumurta üretimim çokmus öyle dedi doktor.başka da bir bilgim yok. şunu anlamadım 16 mayısta gonal f e başladım demişsin 25 gün nasıl kullanmıs oldun daha üzerinden bir hafta bile geçmedi
merhaba kızlar
Yarın tahlil günüm ve ben ciddi ciddi depresyona girmiş haldeyim. ne iştahım var ne de bişiyden keyif alıyorum. yüzüm hep asık ve çok gerginim... nolur dua edin bana. öyle bunaldım ki... özellikle de bu süreçte yalnız olmak çok zor. sadece sizinle paylaşıyorum. başka kimse bilmiyor ve eşimi en son yumurta toplama günü gördüm. yanımda değil malesef. inşallah yarın güzel sonuç alırım da, hepsi geçer. korkuyorum!:18:
yarın burda seni tebrik edeceğiz...dua ediyorum senin için...azıcık kaldı inş. koca bir ohhhhh çekeceksin...yarında sevinçten ne yapacağını bilmeyeceksin :)
merhaba kızlar
Yarın tahlil günüm ve ben ciddi ciddi depresyona girmiş haldeyim. ne iştahım var ne de bişiyden keyif alıyorum. yüzüm hep asık ve çok gerginim... nolur dua edin bana. öyle bunaldım ki... özellikle de bu süreçte yalnız olmak çok zor. sadece sizinle paylaşıyorum. başka kimse bilmiyor ve eşimi en son yumurta toplama günü gördüm. yanımda değil malesef. inşallah yarın güzel sonuç alırım da, hepsi geçer. korkuyorum!:18:
merhaba kızlar
merhaba kızlar
kızlar merhaba birşey sorucam size iğneleri kaç gün kullandınız.yumurtalarınız ne zaman toplandı.bilgi verirseniz sevinirim.
canım lucrinden bahsetmiştim gonal f ye 16 mayısta başladım işte 20 mayısta da kontrol var bakalım yani yarın...işte aynıyız 16 sın da 10 ünite lucrin + 225 gonal f... seninde yarın kontrol galiba...inş.gelişmeler iyi olur yumurtalar kaliteli olur...doktor sağda 6 solda 6 dan fazla folikül var dedi ama yarın belli olur baaklım kaç tane olduğu heralde... hayırlısı giderek heyecanlanıyorum... birde kararsız kaldım ilk denemem 2 tane emriyo konulsa daha mı iyi olur diye
merhaba kızlar
Canim baya yumurta toplanmis 49tane bizim burda 20yi gecince otomatik olarak iptal oluyor tedavi.
hiperstimulasyon sendromu (OHSS) gelişebilliyor.
Hiperstimulasyon sendromu (OHSS) hayati tehdit oluşturacak boyutlara gelebilen bir tablodur ve tüp bebek tedavisinin en ciddi komplikasyonudur. Hafif, orta ya da ağır şiddette olabilmektedir. Şiddetli OHSS görülme sıklığı %1-2'dir. Yumurtalıkları ilaçlara aşırı cevap veren, çok sayıda yumurtanın toplandığı hastalarda görülmektedir.
Allahtan basina böyle birsey gelmemis Allah korumus seni..
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?