Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

benimde bugün 2.aşamaya geçildi. Gonal f kullanacağım cuma günü tekrar gitcem...umarım herşey yolunda gider...

sırf senin sonucunu görmek için nete girdim inanki, çook sevindim canım seni tanımasamda inan dua ettim senin için inş.allah sizi sağ salim kavuşturur, darısı başıma yarabbim...

canım benim çok tsk ederim
duaların gücüne her zaman çok inanırım, hayatta herşey duayla binlerce kez tskler dualerğn için
Rabbim bu mutluluğu sana da yaşatsın inşallah
sana ve isteyen evlat hasreti çeken herkese

allah razı olsun,
amin amin amin inşallah
en kısa zamanda hayırlısıyla size de versin inşallah
burdan gelip sonucunuzu yazmayı kısmet etsin

benim kanamam olmadı çok şükür,
inşallah olmaz da...
sıradışı birşey hiç olmadı,
ilk birkaç gün sürekli yattım onun dışında evden hiç çıkmamak şartıyla kalkıp oturdum
dolaştım, kendimi yormadım ama.
inşallah seninki de sorunsuz bir dönem olur
ara kanama denilen bir kanam olabiliyormus 7. 8 gün falan normal diyorlar
ama ben yaşamadım hatta buna yerleşme kanaması da diyorlar
ama ne kadar doğru bilemiyorum

Arkadaşlar Gonal F ne kadar kullanıyor kişiden kişiye değişiyor mu? ben bugün kullanacağım cuma gideceğim..ayrıca yumurta toplarken bayıltıyorlar değil mi? bugün merkezde bir arkadaş çok acı çektiğini tam olarak bayılmadıklarını anlattı. birde rapor konusu toplandıktan sonra gerek var mı?
o süreç transfer sonrasını etkiliyor mu?

Arkadaşlar Gonal f kullanmaya başlamadan önce hormonların olması gereken değerlerini bilen varmı? benimki aşağıdaki gibi geçen hafta doktor ESTRADİOL değerin düşmesi gerek 50 in altına düşerse iyi dedi. yoksa sonuç barışırız olur dedi... bugün yapılan tahlilde 95 çıkmış ama başladı tedaviye anlamadım...bu konuda bilgisi olan varmı?

LH 1.76
ESTRADİOL 95.6
PROGESTERON 0.466

Canim o kisiden kisiye degisiyor benim yumurtalarim gec cevap verdigi icin 11gün boyunca kulandim ama dr genelde her iki günde bir kontrol etti bakti gelismelerine sonra destek olarak merional verdi.
Yani kisiden kisiye degisiyor. Yumurta toplamasida genel anestezi altinda yapiliyor hic aci falan hissetmiyorsun sadece asiri siskinlik oldu bende okadar!!!

maonyaaaaaaaaaa kız buldum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım yumurtalarının gelişimine göre. herkesin farklı malum.
ben genel anestezi aldım ve hiç hissetmedim. rahat geçti işlem. takma kafana. genel istiyorum de sen. sadece uyanırken ağrıyı çok yoğun hissettim. onda da hemen ağrı kesici yaptılar geçti. kolay değil, işlemden geçiyosun çünkü

kızlar yazdıklarınıza göz attım:44: bu süreci iyi bilirimmm :26:sıkıntılı zor bir süreçtir rabbim yardımcınız olsun çıkıtığınız bu yolda bebişlerinizle buluşmayı nasip etsinnnn hiç kimseyi umutsuz bebişsiz bırakmasın rabbimmmm önce göbüşleriniz sonra kucaklarınız dolsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimizeeeeeeeeeeeee

AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CüMLEMIZE NASIP ETSIN ISTEYEN HERKEZE VERSIN!!!!

benimde bugün 2.aşamaya geçildi. Gonal f kullanacağım cuma günü tekrar gitcem...umarım herşey yolunda gider...

Canım sanırım sürecimiz aynı gidiyor.Benim de bugün 2.aşamaya geçildi.Gonal f başladı.Lucrine de devam aynı zamanda. sadece 10dan 5 e düşürdüler.Bu arada hangi hastaneye gidiyorsun?

benimde tedavim mayıss sonunda başlıcak ama transferim hazirana sarkar büyük ihtimalle...sizin ilaçlardan kaç gün sonra transfer oluyor_

Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm

hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah

gözün aydın canım cok sevindim Allah sagsalim kucagına alıp kokusunu içine cekebilcegin günüde göstersin inşşşşşşdarısı bizlerin basına inşş

Canım sanırım sürecimiz aynı gidiyor.Benim de bugün 2.aşamaya geçildi.Gonal f başladı.Lucrine de devam aynı zamanda. sadece 10dan 5 e düşürdüler.Bu arada hangi hastaneye gidiyorsun?

Gazi hastanesine gidiyorum...Nuray Bozkurta...benim lucrin 10 a devam ve 225 de gonal f...siz nereye gidiyorsunuz...doktorunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…