canım ben doğum kontrol hapı kullandım ve yanında lucrin verdiler. regl oldum bugün merkezle görüştüm yarın iğnelere başlamak için çağırdılar. Allahın izniyle kavuşucaz inşallah bebişlerimize
sırf senin sonucunu görmek için nete girdim inanki, çook sevindim canım seni tanımasamda inan dua ettim senin için inş.allah sizi sağ salim kavuşturur, darısı başıma yarabbim...
merhaba bende o kadar merak ettimki hatta eşime bile söyledim bugün kızlardan birinin tahlil günü diye çok şükür allah gönlüne göre verdi mevlam kucağına alıp koklamayı onunla gece uyanmayı ona sarılmayı gezmeyide nasip etsin inş. allaha emanet olun:90:
kızlar bu arada ikinizide pozitif sonuç almış olarak kabul ediyorum ve size bir sorum olacak hiç kanama geçirdinizmi veya sıradışı bişey ve son güne kadar hep yattınızmı yoksa normal hayatınıza mı döndünüz, eğer yaşadğınız olumsuz bir süreç olduysa transferin hangi günüydü ? şimdiden ilginiz için çook teşk.
benimde bugün 2.aşamaya geçildi. Gonal f kullanacağım cuma günü tekrar gitcem...umarım herşey yolunda gider...
Arkadaşlar Gonal F ne kadar kullanıyor kişiden kişiye değişiyor mu? ben bugün kullanacağım cuma gideceğim..ayrıca yumurta toplarken bayıltıyorlar değil mi? bugün merkezde bir arkadaş çok acı çektiğini tam olarak bayılmadıklarını anlattı. birde rapor konusu toplandıktan sonra gerek var mı?
o süreç transfer sonrasını etkiliyor mu?
benimde bugün 2.aşamaya geçildi. Gonal f kullanacağım cuma günü tekrar gitcem...umarım herşey yolunda gider...
Arkadaşlar Gonal F ne kadar kullanıyor kişiden kişiye değişiyor mu? ben bugün kullanacağım cuma gideceğim..ayrıca yumurta toplarken bayıltıyorlar değil mi? bugün merkezde bir arkadaş çok acı çektiğini tam olarak bayılmadıklarını anlattı. birde rapor konusu toplandıktan sonra gerek var mı?
o süreç transfer sonrasını etkiliyor mu?
kızlar yazdıklarınıza göz attım:44: bu süreci iyi bilirimmm :26:sıkıntılı zor bir süreçtirrabbim yardımcınız olsun çıkıtığınız bu yolda bebişlerinizle buluşmayı nasip etsinnnn hiç kimseyi umutsuz bebişsiz bırakmasın rabbimmmm önce göbüşleriniz sonra kucaklarınız dolsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimizeeeeeeeeeeeee
slm nurr...ılk denememde hamıle kaldım dedın..transferden sora agrıs sızı oldumu sendede?
inşallah bu kez yüzün güler canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm
benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
Canım sanırım sürecimiz aynı gidiyor.Benim de bugün 2.aşamaya geçildi.Gonal f başladı.Lucrine de devam aynı zamanda. sadece 10dan 5 e düşürdüler.Bu arada hangi hastaneye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?