Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

ah canım ya, inşallah sağlıkla kavuşursun meleğine
Biz de tadarız inşallah o sevinci. sen şimdi dua et bize bol bol

evet canım tek döllenmiş yumurta. benim tedavim 5000 tl olarak anlaştık. ama kişiye göre değişebilir sanırım.sen nezaman gideceksin.ve ne aşamadasın şu an

Son düzenleme:
Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm

hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah

canım inan o kadar çok sevindimki Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allahım bize de nasip etsin inşallahhhhhh....

evet canım tek döllenmiş yumurta. benim tedavim 5000 tl olarak anlaştık. ama kişiye göre değişebilir sanırım.sen nezaman gideceksin.ve ne aşamadasın şu an

ben ne aşamadayım daha benim çarşamba günü hormon testlerim olacak sonra funda hanım bize tedavi ile ilgili bilgi verecekmiş. buna görede fiyat vereceklermiş. 5000 tl ilaçlar dahil mi yoksa hariç mi? sen ne aşamadasın. bebiş ne aşamada aaaaaaaaaay inşallah tutar bebişlerimiz. ben çok duydum smyrnayı çok methediliyor.

Gözlerim doldu. Allahım bizede nasip et bu mutluluğu

Kizlar telefon geldi transferim cuma gün saat 11.30 yapilacak kafam karmakarisik transferden 10Gün sonra adet olmam gerekiyor normalde çok gec gibi geliyor bana ya.Neden bukadar gec dedigimde ise LH hormunun daha yeni yükselmeye basladigini söyleedi bana ben bu isten birsey anlamadim yumuta takibi ile transfer yapiyorlar ne alakadir ya.
Hakkimda hayirlisi kizlar insallah tuttar. Bu arada ben bosu bosuna bu hafatyi evde gecirmis olacagim bugün transferim olur umidiyle rapor almistim gelecek hafta mecbur calisacagim offffffff...

rahat ol güzelim, bildikleri bişiy var demek ki... inşallah hayırlısıyla sen de kavuşursun meleğine.
her doktorun yöntemi farklı oluyo. hangi hastanede tedavi görüyorsun?

rahat ol güzelim, bildikleri bişiy var demek ki... inşallah hayırlısıyla sen de kavuşursun meleğine.
her doktorun yöntemi farklı oluyo. hangi hastanede tedavi görüyorsun?

Canim ben yurt disindayim isvicrede.:18:
Sizin yazdiklarinizla yöntemler simdiye kadar örtüsüyordu ama su dondurulmuslarla olan transfer bölümüyle yakindan uzktan alakasi yok.
7hafta önce ilk transferim oldu ve hüsranla sonuclandi.
Bi yandanda o yüzdenmi rahim kalinlasmakta gecikti diyorum kendi kendime. Anlamlandiramiyorum.
Neyse canim ya insallah tutarda bildikleri birsey varmis derim su son iki yilda yasadiklarim benim okadar yorduki kendimi bitmis tükkenmis hissediyorum.
Hani derler ya derdini veren Allah sabrinida verirmis diye Allah bu süreçte bize bol bol sabir versin...
:18:

ah canım ya, inşallah sağlıkla kavuşursun meleğine
Biz de tadarız inşallah o sevinci. sen şimdi dua et bize bol bol

kızlar bende bu sabah test ıcın merkeze gıttım.meger hemsıre benım test gunumu karıstırmıs.normalde bu carsambaydı.6 mayısda transfer olmusdum.bende normalde 19 mayıs dıe hesaplıyodum.gecen cuma cagırdılar benı bugun ıcın.alla alla nıe erken dıe gıttım merkeze.neyse bı karısıklıkolmus.hazır gıtmıskende kan vereyım dedım.az once aradılar beta cıkmıs 2.6.carsamba bı daha gelın ılaclara devam bu arada dedıler.bu deger burda yazılanlar gıbıyse cok dusuk.yanı negatıf.guya degısebılırmıs.ama benım hıc umıdım kalmadı.2 gunde ne kadar degısebılır kı: buarada senın adına cok sevındım pulpy...allah kucagınada almak nasıp etsın.tum ısteyenlerın darısı basınaa....

canımmmmmmmm,
öncelikle tsk ederim sevincimi paylaştığın için,
sonucun 0 veya 0,1 falan değil o yüzden üzülme test gününe daha 3 gün var
ve bhcg kanda 10.ve 11.günlerde yükselmeye baslıyormuş
o yüzden umudunu bosuna kaybetme rabbime sığın,

Son düzenleme:

anladım tatlım. çok yorucu oluyo insan çok yıpranıyo ama dediğin gibi inşallah güzel sonuçlanır da, hepsini unutursun.
üzme kendini nolur

güzelim ya hemen koyverme. kızların da dediği gibi, daha varmış normal gününe. artar o zamana kadar. üzme kendini. tamamen 0 çıkmamış ya. var orda bişiii annesi moralini yüksek tut

canım ben doğum kontrol hapı kullandım ve yanında lucrin verdiler. regl oldum bugün merkezle görüştüm yarın iğnelere başlamak için çağırdılar. Allahın izniyle kavuşucaz inşallah bebişlerimize

Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm

hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah

sırf senin sonucunu görmek için nete girdim inanki, çook sevindim canım seni tanımasamda inan dua ettim senin için inş.allah sizi sağ salim kavuşturur, darısı başıma yarabbim...

cnm Ege Ünv.seçersen zaten rapora ihtiyacın olmayacak ayrıca Tüp Bebek artık devlet hastaneleri için başarı oranı önem kazandığından çok ilgileniyorlar, ben de Cerrahpaşa Tıp fakültesinde yaptırdım ve inan çok ilgileniyorlar para kaygısı olmadığı için anastezi için bile birsürü tahlil isteniyor, akciğer filmi kalp ritmi için rapor bütün hormon tahlilleri ki birtanesi dışarda 400 tl iken ben 30 tl orda yaptırdım, bende ohss gelişme riski olduğu için ilaçlar bile çok kontrollü verildi ve hergün e2 hormonum kontrol edilerek bu güne ulaştım çok şükür gayet iyi gidiyor, yumurta toplama işlemi için anstezi yapılıyor hastanede ekip süper çok pozitif ve tüm doktorlar prof yani yumurta toplama ve transferler prof.tarafından yapılıyor ki daha iyisini düşünemiyorum.Bu arada ulaşımı ilacı transfere kadar herşey bana 2000 tl mal oldu.İnş.herşey gönlünce olur, kendine iyi bak stres yapma ve soru sormaktan asla çekinme herşeyi sonuna kadar sor unutursan tel.açıp sor sakın çekinme...inş.güzel haberleri burda beraber paylaşıcaz cnm..

kızlar bu arada ikinizide pozitif sonuç almış olarak kabul ediyorum ve size bir sorum olacak hiç kanama geçirdinizmi veya sıradışı bişey ve son güne kadar hep yattınızmı yoksa normal hayatınıza mı döndünüz, eğer yaşadğınız olumsuz bir süreç olduysa transferin hangi günüydü ? şimdiden ilginiz için çook teşk.

sırf senin sonucunu görmek için nete girdim inanki, çook sevindim canım seni tanımasamda inan dua ettim senin için inş.allah sizi sağ salim kavuşturur, darısı başıma yarabbim...

merhaba bende o kadar merak ettimki hatta eşime bile söyledim bugün kızlardan birinin tahlil günü diye çok şükür allah gönlüne göre verdi mevlam kucağına alıp koklamayı onunla gece uyanmayı ona sarılmayı gezmeyide nasip etsin inş. allaha emanet olun:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…