Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

arkadaslar bebegimi kaybettim malesef bugün dr gittim yasamıyomus bebgim kese bozulmaya baslamıs kürtaj olucam nasip degilmiş bu seferde olmadı

arkadaslar bebegimi kaybettim malesef bugün dr gittim yasamıyomus bebgim kese bozulmaya baslamıs kürtaj olucam nasip degilmiş bu seferde olmadı

Ah canim ya kiyamam ben sana Allahim sabirlar versin inan ne diyecegimi bilmiyorum çok üzüldüm inan

ahh çok üzüldüm yaaa,niye böyle oldu şimdiii,çook geçmiş olsun ((

saol canım bilemiyoruma ama drların dedigine göre benden kaynaklanan bi sorun degil genetiklerimizde kromozomlarda sorun yok ama bebekte olabiliyomus.büyük ihtimal o yüzden..nasip degilmiş..sen neler yapıosun canım

saol canım bilemiyoruma ama drların dedigine göre benden kaynaklanan bi sorun degil genetiklerimizde kromozomlarda sorun yok ama bebekte olabiliyomus.büyük ihtimal o yüzden..nasip degilmiş..sen neler yapıosun canım

Ah bitanem çok üzüldüm umarım en kısa zamanda senin uğur böcüğün normal yolla gelir.
Başka dondurulmuşun var mı ?

Ah bitanem çok üzüldüm umarım en kısa zamanda senin uğur böcüğün normal yolla gelir.
Başka dondurulmuşun var mı ?

inşş canım normal yolla olsun cok istiyorum...daha 21 tane dondurulmusum var 15 i 1.kalite digerleri blastosist ama güvenim kalmadı onlarada.. iki hamileligimde blastosistti ama yasamıyolar.sanırım kromozomlarında sorun var..artık bisüre psikolojikman toparlanmam lazım hayırlısı..sen neler yapıosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…