cnm Ege Ünv.seçersen zaten rapora ihtiyacın olmayacak ayrıca Tüp Bebek artık devlet hastaneleri için başarı oranı önem kazandığından çok ilgileniyorlar, ben de Cerrahpaşa Tıp fakültesinde yaptırdım ve inan çok ilgileniyorlar para kaygısı olmadığı için anastezi için bile birsürü tahlil isteniyor, akciğer filmi kalp ritmi için rapor bütün hormon tahlilleri ki birtanesi dışarda 400 tl iken ben 30 tl orda yaptırdım, bende ohss gelişme riski olduğu için ilaçlar bile çok kontrollü verildi ve hergün e2 hormonum kontrol edilerek bu güne ulaştım çok şükür gayet iyi gidiyor, yumurta toplama işlemi için anstezi yapılıyor hastanede ekip süper çok pozitif ve tüm doktorlar prof yani yumurta toplama ve transferler prof.tarafından yapılıyor ki daha iyisini düşünemiyorum.Bu arada ulaşımı ilacı transfere kadar herşey bana 2000 tl mal oldu.İnş.herşey gönlünce olur, kendine iyi bak stres yapma ve soru sormaktan asla çekinme herşeyi sonuna kadar sor unutursan tel.açıp sor sakın çekinme...inş.güzel haberleri burda beraber paylaşıcaz cnm..![]()
çok teşekkürler sağol. dün hormon tahlillerimi aldım. sırf o ortam bile beni kastı ağlamaktan gözlerim şişti. haftaya rahim filmi çektireceğim. sonra aşılama yapacaklarmış. artık hayırlısı. isteyen herkese allahım bebek nasip etsin.