• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

bende polikistik over var canım oyuzden yumurtalık rezervim oldukca iyi ama ohss riskide bi okadar fazlaydı cok yumurta toplandı ama cok sıkı takip yapıldı.sıkı takip sayesinde şükürler olsun öle bi sıkıntı yasamadım.hafif atlattım ama ne olur ne olmaz diye transferim bir ay sonra yapılmıstı.

Simdi ne asamadasin??? Merak ettim?

bende son gün ordaydım oysa ılk gunden berı hep pozıtıf bakmıstım
hatta son gece hıc uyumadım
kan tahlılını verıp geldım sureklı aklımdan ''ya olmazsa'' gecıyordu
ama çok şükür oldu
yaşadıkların çok normal inşallah güzel haber alacaksın :52:

ilk günler ben de olumluydum ama, yaklaştıkça artan korku çok feci...
Çok sağol canım. inşallah...

Ah ne güzel daha ne istiyorsun ışte,işin en heyecanlı kısmına gelmişsin,mutlu haberi öğreneceksin işlem tamamlanacak,yarında tebrik edicez hep birlikte,daha benim yumurtalarım toplanacak sonra transfer olacakta senin safhana gelebilelim.çok uzun cook:)ne mutlu sana:)

evet, sonuna geldim... inşallah süper bi final olur...
Teşekkürler desteğin için. umuyorum senin de bütün süreç sıkıntısız geçer ve sonucunda yüzün güler...

canım yapma böyle,kendi kendinin psikologu olmalısın.bizim de hiç kimse bilmiyor anneler bile.böylesi hem zor hem kolay oluyor.insanlara dert anlatıp durmuyorsun en azından.haberlerini almak için sabırsızlanıyoruz di mi kızlar?iyi haberlerle gel!!!:49:

haklısın güzelim. ama inan paylaşmamak çok iyi bi yandan ama diğer yandan da çok zor...
inşallah güzel sonuçlanır da, hepsi geçer gider.
Çok sağol canım ya. inşallah yazmak nasip olur o kelimeyi; "hamileyim"....

canım benm uzun protokoldü.adetin 21.günü başlayarak 12 gün lucrin kullandım.adetin 2.günü lucrin e gonal f eklendi.şimdi ona devam ediyorumlucrinle birlikte sanırım o da br 10 gün kadar sürecek.aslında bundan sonrasını bende bilimiyorum

canım teşekkür ederim. seninde tedavin hayırlı olsun. İnşallah Allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza alalım..:49::49::49::49::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlar
Yarın tahlil günüm ve ben ciddi ciddi depresyona girmiş haldeyim. ne iştahım var ne de bişiyden keyif alıyorum. yüzüm hep asık ve çok gerginim... nolur dua edin bana. öyle bunaldım ki... özellikle de bu süreçte yalnız olmak çok zor. sadece sizinle paylaşıyorum. başka kimse bilmiyor ve eşimi en son yumurta toplama günü gördüm. yanımda değil malesef. inşallah yarın güzel sonuç alırım da, hepsi geçer. korkuyorum!:43::58::18:

cnm yazını görünce gözyaşlarımı tutamadım senle aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse benimde 2 gün kaldı ve yüreğim yerinen çıkacak gibi, Allahım inş. yüzümüzü güldürür ve bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder hayırlısı ile senin için dua ediyorum...:nazar::emir_bebek:

canim sonucun neoldu merak ettim seni aklim sendeydi hep...
bende simdi geldim transferim gercelesti biri 4 hucreli biriside 2 hucreli minik bebeislerim artik benîmle insallah bana symsyky tutunur bebislerim
habersiz birakma canim...

canim sonucun neoldu merak ettim seni aklim sendeydi hep...
bende simdi geldim transferim gercelesti biri 4 hucreli biriside 2 hucreli minik bebeislerim artik benîmle insallah bana symsyky tutunur bebislerim
habersiz birakma canim...

Allah ,İnş. hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip eder cnm.bol bol dinlen ve film izle müzk dinle kitap oku ama dinlenmeyi ihmal etme. İnş. iyi haberlerinle tekrar görüşürüz.:9:

Kızlar Hamileyim :49: :52::52::52:
Beta hcg seviyem 400 çıkmış.
Çok mutluyum :nazar:
Darısı tedavi gören hepinizin başına inşallah.

merhaba hayırlı olsun okurken tanımasamda hemen yazmak istedim.allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsın darısı benım gıbı beklıyenlerın basına benımde bugun transferımın 2. günü bu arada :1:

Allah ,İnş. hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip eder cnm.bol bol dinlen ve film izle müzk dinle kitap oku ama dinlenmeyi ihmal etme. İnş. iyi haberlerinle tekrar görüşürüz.:9:

çok sagol canim insallah meleklerim bana bu sefer symsyky tutunur birakmazlar annelerini dua okuya okuya girdim transfere öncesi baya bir stresliydim ama transferden sonra rahatladim raporumuda uzatirdim tahlil gününden bir gun once basliycam ise hakkimda hayirlisi artik elimden geleni yapacagim ben gerisi allaha kalmis dua edin benim icin neolur.

Back
X