Gunaydin kizlar nasilsiniz??? gerci ogle oldu amaben daha yeni uyandim...Acaip bir huzur ve mutluluk vardi icimde bu sabah bilmem neden...
ganol f kullnaıyorum...sağ tarafta 6 tane 9 mm lik solda çokça küçük folikül var dedi doktor.. büyüklük kaç mm olunca topluyorlar...bu arada gazi de kiminle karşılaştıysam toplarken tam bayılmadıklarını çok acı çektiklerini söylüyorlar...
günaydıııınnn
çok sevindim. ne güzel işte, tadını çıkardaim olsun mutluluğun inşallah:93:
mrb kızlar bende dün aldım sonucumu bende hamileyim sonucum 171 çıkmış nasıl iyimi sizce allahım isteyen herkese versin
seni yakalamisken sorayim canim hic belirtin oldumu bir anne adayi olarak bilgilendir bizi :) bastan sona anlat ben dinlerim zamanim cook ,
:) ben de hiç belirti olmadı canım. demiştim grip oldum diye. öksürükle falan meşguldüm anca. sadece son 2 gün dinlemeye fırsatım oldu kendimi :) onda da ne bi ağrı ne bi leke... sadece pregestanın yaptığı yan etki, şişkinlik ve gaz problemim oldu. hatta bi ara gaz sancılarını kasıklarımda olan bi ağrı sanıp üzülüyodum. ama sonra farkettim ki sadece gazmış :)
geçen seferki denememizde ben çok kilo almıştım. hatta kilodan öte, müthiş bi şişkinlik vardı bende. iğne batırsan havam çıkıcak gibiydi :) doktoruma demiştim korkuyorum kilodan diye. bana şişmiceksin, sana söz veriyorum dedi. ve ben sahiden geçen sefere göre daha çok ilaç kullanmama rağmen yarım kilo dahi kilo almadım. bundan dolayı da çok mutluyum :)
Senin nasıl gidiyo heycanlı bekleyiş?
:) ben de hiç belirti olmadı canım. demiştim grip oldum diye. öksürükle falan meşguldüm anca. sadece son 2 gün dinlemeye fırsatım oldu kendimi :) onda da ne bi ağrı ne bi leke... sadece pregestanın yaptığı yan etki, şişkinlik ve gaz problemim oldu. hatta bi ara gaz sancılarını kasıklarımda olan bi ağrı sanıp üzülüyodum. ama sonra farkettim ki sadece gazmış :)
geçen seferki denememizde ben çok kilo almıştım. hatta kilodan öte, müthiş bi şişkinlik vardı bende. iğne batırsan havam çıkıcak gibiydi :) doktoruma demiştim korkuyorum kilodan diye. bana şişmiceksin, sana söz veriyorum dedi. ve ben sahiden geçen sefere göre daha çok ilaç kullanmama rağmen yarım kilo dahi kilo almadım. bundan dolayı da çok mutluyum :)
Senin nasıl gidiyo heycanlı bekleyiş?
cnm ya doktorun geçekten iyiymiş adı nedir doktorunun aklımda olsun..ve eğer çok özel olmazsa nekadara maloldu bu son tüp bebek işlemi yani ilacı ve transfere kadarki aşamaların hepsi ?
Ilk denemem yumurta toplamadan iki gün sonra oldagi icin agrilar bi yandan kabiz bi yanda pek umutlu degildim.
Ama bu sefer baya umutluyum:98: mutluyum dün transferden önce cok heycanliydim stresliydim ama simdi cok rahatim bide esimde tatilde ya oda etki ediyor saniyorum simartilmak hosuma gidiyor :) gitmis dün annanas kabak cekirdegi falah almis gelmis sizlerden okuyup sunun yarari oluyormus bunun yarari oluyormus diyodum hep kaydetmis resmen insallah rabim mutlulugumu sürdürür cok istiyorum.
Allahim senin bebisini korusun benide bebisime kavustursun insallah... aminnnnn...
evet çok iyi sağolsun. canım doktorum adı: Muhterem Akdeniz. medical park ta tedavi gördüm. ilaçlar dahil toplam 3.600 a maloldu. ben çok memnun kaldım. hemşirelerden doktorumdan. her an ulaşabilmekte insanı çok rahatlatıyo tabi. aradığım her an cevap veriyolardı telefonuma. hala öyle...
cnm çok sağol bilgiler için bende bekliyorum pazartesi inş. sonuçları için hastaneye gidilecek akşam dayanamadım test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm ama topraladım biraz inş. kan testinde pozitifi görürüm..kendine ve bebişine iyi bak
transferimin 3.günü beklemedeyim inşallah tutar allah yar ve yardımcımız olsun...
mrb kızlar bende dün aldım sonucumu bende hamileyim sonucum 171 çıkmış nasıl iyimi sizce allahım isteyen herkese versin
Kızlar Hamileyim
Beta hcg seviyem 400 çıkmış.
Çok mutluyum
Darısı tedavi gören hepinizin başına inşallah.
hayırlı olsun güzelcim.inşallah tutar tabi. kendine dikkat et. dinlen güzelce ve pozitif düşün.
kızlar gözünüz aydın. çoookkkk sevindin vallah. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiz. İnşallah bizde bu duygu yaşarız. Allahım isteyen herkeze nasip etsin...:emir
teşekkür ederim canımcımdarısı tüm isteyenlere allahkimsenin kucağını boş bırakmasın
Kızlar Hamileyim
Beta hcg seviyem 400 çıkmış.
Çok mutluyum
Darısı tedavi gören hepinizin başına inşallah.
benim transferim dondurulmuşlarla 3.deneme 26 mayısda olacak biran önce olsa hayırlısıyla bende yazsam inş.etrafıma bakıyorumda uğraşmadan hamile kalanlar ne kadar şanslı bide konuşmazlarmı üzme kendini nasılsa olur bizim başımız göğemi erdi olursa görürsün diye bilmiyorlarki biz neler neler görüyoruz iki kişilik üzülüyoruz hem kendimiz hem eşimiz. .offff offf allahım bu mubarek cuma günü bizlere yardım et hayırlısıyla kucaklarımızı doldur huzurlu mutlu yuvalarımız olsun
ganol f kullnaıyorum...sağ tarafta 6 tane 9 mm lik solda çokça küçük folikül var dedi doktor.. büyüklük kaç mm olunca topluyorlar...bu arada gazi de kiminle karşılaştıysam toplarken tam bayılmadıklarını çok acı çektiklerini söylüyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?