Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

evet canım; 18-25 arası. her gittiğinde şu kadar olmuş daha şu kadar var diye düşünüp yıpratma kendini. sonuç olarak hızlı gelişmesi yahut çok sayıda fazla büyümeleri de sorun. sen rahat ol. vaki olanda hayır vardır derler
Anestezistle kendin görüşme fırsatı bulamadın mı? hani konuşsan ferahlardın. ben hiç acı duymadım. genel anesteziydi ve çok rahat geçti. sıkma canını. acıycak diye düşünme.

seni yakalamisken sorayim canim hic belirtin oldumu bir anne adayi olarak bilgilendir bizi :) bastan sona anlat ben dinlerim zamanim cook ,

:) ben de hiç belirti olmadı canım. demiştim grip oldum diye. öksürükle falan meşguldüm anca. sadece son 2 gün dinlemeye fırsatım oldu kendimi :) onda da ne bi ağrı ne bi leke... sadece pregestanın yaptığı yan etki, şişkinlik ve gaz problemim oldu. hatta bi ara gaz sancılarını kasıklarımda olan bi ağrı sanıp üzülüyodum. ama sonra farkettim ki sadece gazmış :)
geçen seferki denememizde ben çok kilo almıştım. hatta kilodan öte, müthiş bi şişkinlik vardı bende. iğne batırsan havam çıkıcak gibiydi :) doktoruma demiştim korkuyorum kilodan diye. bana şişmiceksin, sana söz veriyorum dedi. ve ben sahiden geçen sefere göre daha çok ilaç kullanmama rağmen yarım kilo dahi kilo almadım. bundan dolayı da çok mutluyum :)
Senin nasıl gidiyo heycanlı bekleyiş?

cnm ya doktorun geçekten iyiymiş adı nedir doktorunun aklımda olsun..ve eğer çok özel olmazsa nekadara maloldu bu son tüp bebek işlemi yani ilacı ve transfere kadarki aşamaların hepsi ?

Ilk denemem yumurta toplamadan iki gün sonra oldagi icin agrilar bi yandan kabiz bi yanda pek umutlu degildim.
Ama bu sefer baya umutluyum:98: mutluyum dün transferden önce cok heycanliydim stresliydim ama simdi cok rahatim bide esimde tatilde ya oda etki ediyor saniyorum simartilmak hosuma gidiyor :) gitmis dün annanas kabak cekirdegi falah almis gelmis sizlerden okuyup sunun yarari oluyormus bunun yarari oluyormus diyodum hep kaydetmis resmen insallah rabim mutlulugumu sürdürür cok istiyorum.
Allahim senin bebisini korusun benide bebisime kavustursun insallah... aminnnnn...

cnm ya doktorun geçekten iyiymiş adı nedir doktorunun aklımda olsun..ve eğer çok özel olmazsa nekadara maloldu bu son tüp bebek işlemi yani ilacı ve transfere kadarki aşamaların hepsi ?

evet çok iyi sağolsun. canım doktorum adı: Muhterem Akdeniz. medical park ta tedavi gördüm. ilaçlar dahil toplam 3.600 a maloldu. ben çok memnun kaldım. hemşirelerden doktorumdan. her an ulaşabilmekte insanı çok rahatlatıyo tabi. aradığım her an cevap veriyolardı telefonuma. hala öyle...

inşallah canım ya. Sen de kavuşursun meleğine. inan hep dua ediyorum.
oh ne güzelmiş, tadını çıkar. nazlanıcak kocan var yanında:)) ben kocamı görmeyeli 2 haftadan fazla oluyor ve taaa haftaya kavuşucaz
hepimiz hamiş olsak, bağlantıyı hiç koparmadan hep görüşsek...

cnm çok sağol bilgiler için bende bekliyorum pazartesi inş. sonuçları için hastaneye gidilecek akşam dayanamadım test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm ama topraladım biraz inş. kan testinde pozitifi görürüm..kendine ve bebişine iyi bak

ne demek canım...
Ah canım benim, inşallah pozitif sonuç alırsın. iyi dileklerim, dualarım seninle. gerilme rahat ol. demek kolay, yaşayan biliyor tabi ki ama...
Kan da görcen pozitif inan bana
Çok sağol tatlım, haberdar et gelişmelerden...

transferimin 3.günü beklemedeyim inşallah tutar allah yar ve yardımcımız olsun...

mrb kızlar bende dün aldım sonucumu bende hamileyim sonucum 171 çıkmış nasıl iyimi sizce allahım isteyen herkese versin

Kızlar Hamileyim
Beta hcg seviyem 400 çıkmış.
Çok mutluyum
Darısı tedavi gören hepinizin başına inşallah.

kızlar gözünüz aydın. çoookkkk sevindin vallah. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiz. İnşallah bizde bu duygu yaşarız. Allahım isteyen herkeze nasip etsin...:emir

kızlar gözünüz aydın. çoookkkk sevindin vallah. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiz. İnşallah bizde bu duygu yaşarız. Allahım isteyen herkeze nasip etsin...:emir

çok sağool canım, teşekkürler. Amiiiin inşallah sen de yaşarsın bu mutluluğu ve tabi, bekleyen bütün arkadaşlarımız

işte canım ben de tam da bu yüzden hiç kimseyle paylaşmadım.insanların bilmelerine hiç gerek yok çünkü durumu anlayamıyorlar sırf laf etmiş olmak için konusuyorlar.bana bebek yapmıyormusun artık diye soranlara hayır daha istemiyorum diyorum.böylesi daha rahat.öyle değil mi?bu arada bu güzel dualarına amin dememek mümkün mü?

canım benim de dün kontrol vardı biliyorsun.benm her iki tarafta da bayagı var sayı söylemedi ama sanırım her ikisinde de 10dan fazla.ben öyle gördüm yani.ilacın dozunu azalttı ohss olmasın diye.en büyük iki tanesini ölçtü 10 ve 11 mm olmuşlar.bence hastanede kimseyle çok konusmamaya çalış çünkü neyin ne oldugunu bilmeyen bir sürü insan oluyor ve daha da endişelnmeye sebep oluyorlar.ben hsg de de çok acı çekmiştim.dayanılmazdı ama bu yumurta toplama sonucunda bebek var herseye katlanabliirm.öyle değil mi?sen endişelenme.hersey kolaylıkla geçecek.acı da öyle çok önemli değil.sonundaki ödül büyük:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…