bende polikistik over var canım oyuzden yumurtalık rezervim oldukca iyi ama ohss riskide bi okadar fazlaydı cok yumurta toplandı ama cok sıkı takip yapıldı.sıkı takip sayesinde şükürler olsun öle bi sıkıntı yasamadım.hafif atlattım ama ne olur ne olmaz diye transferim bir ay sonra yapılmıstı.
bende son gün ordaydım oysa ılk gunden berı hep pozıtıf bakmıstım
hatta son gece hıc uyumadım
kan tahlılını verıp geldım sureklı aklımdan ''ya olmazsa'' gecıyordu
ama çok şükür oldu
yaşadıkların çok normal inşallah güzel haber alacaksın
Ah ne güzel daha ne istiyorsun ışte,işin en heyecanlı kısmına gelmişsin,mutlu haberi öğreneceksin işlem tamamlanacak,yarında tebrik edicez hep birlikte,daha benim yumurtalarım toplanacak sonra transfer olacakta senin safhana gelebilelim.çok uzun cook:)ne mutlu sana:)
canım yapma böyle,kendi kendinin psikologu olmalısın.bizim de hiç kimse bilmiyor anneler bile.böylesi hem zor hem kolay oluyor.insanlara dert anlatıp durmuyorsun en azından.haberlerini almak için sabırsızlanıyoruz di mi kızlar?iyi haberlerle gel!!!
senin tahlil benim ise transfer günüm insallah hayirli haberlerini alacagiz buradan...
canım benm uzun protokoldü.adetin 21.günü başlayarak 12 gün lucrin kullandım.adetin 2.günü lucrin e gonal f eklendi.şimdi ona devam ediyorumlucrinle birlikte sanırım o da br 10 gün kadar sürecek.aslında bundan sonrasını bende bilimiyorum
merhaba kızlar
Yarın tahlil günüm ve ben ciddi ciddi depresyona girmiş haldeyim. ne iştahım var ne de bişiyden keyif alıyorum. yüzüm hep asık ve çok gerginim... nolur dua edin bana. öyle bunaldım ki... özellikle de bu süreçte yalnız olmak çok zor. sadece sizinle paylaşıyorum. başka kimse bilmiyor ve eşimi en son yumurta toplama günü gördüm. yanımda değil malesef. inşallah yarın güzel sonuç alırım da, hepsi geçer. korkuyorum!:18:
canim sonucun neoldu merak ettim seni aklim sendeydi hep...
bende simdi geldim transferim gercelesti biri 4 hucreli biriside 2 hucreli minik bebeislerim artik benîmle insallah bana symsyky tutunur bebislerim
habersiz birakma canim...
Kızlar Hamileyim
Beta hcg seviyem 400 çıkmış.
Çok mutluyum
Darısı tedavi gören hepinizin başına inşallah.
ya meraktan çatladım inanki habire hamileyim mesajını görmek için nete girip durdum :))) Allahım inş. kucağına almayı nasip eder cnm hayırlısı ile çok sevindim inanki çok sevindim...
Kızlar Hamileyim
Çok mutluyum
Kızlar Hamileyim
Çok mutluyum
Allah ,İnş. hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip eder cnm.bol bol dinlen ve film izle müzk dinle kitap oku ama dinlenmeyi ihmal etme. İnş. iyi haberlerinle tekrar görüşürüz.
merhaba hayırlı olsun okurken tanımasamda hemen yazmak istedim.allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsın darısı benım gıbı beklıyenlerın basına benımde bugun transferımın 2. günü bu arada
Ayyyy cok guzel ya darisi benim basima allah meleklerini ve seni korusun insallah kucagina aldigin günüde duyariz burdan canim.
Kızlar Hamileyim
Çok mutluyum
Kızlar Hamileyim
Çok mutluyum
tebrikler yeni annecik
çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?