Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

Simdi ne asamadasin??? Merak ettim?

ilk günler ben de olumluydum ama, yaklaştıkça artan korku çok feci...
Çok sağol canım. inşallah...

evet, sonuna geldim... inşallah süper bi final olur...
Teşekkürler desteğin için. umuyorum senin de bütün süreç sıkıntısız geçer ve sonucunda yüzün güler...

haklısın güzelim. ama inan paylaşmamak çok iyi bi yandan ama diğer yandan da çok zor...
inşallah güzel sonuçlanır da, hepsi geçer gider.
Çok sağol canım ya. inşallah yazmak nasip olur o kelimeyi; "hamileyim"....

canım teşekkür ederim. seninde tedavin hayırlı olsun. İnşallah Allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza alalım..

cnm yazını görünce gözyaşlarımı tutamadım senle aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse benimde 2 gün kaldı ve yüreğim yerinen çıkacak gibi, Allahım inş. yüzümüzü güldürür ve bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder hayırlısı ile senin için dua ediyorum...

canim sonucun neoldu merak ettim seni aklim sendeydi hep...
bende simdi geldim transferim gercelesti biri 4 hucreli biriside 2 hucreli minik bebeislerim artik benîmle insallah bana symsyky tutunur bebislerim
habersiz birakma canim...

canim sonucun neoldu merak ettim seni aklim sendeydi hep...
bende simdi geldim transferim gercelesti biri 4 hucreli biriside 2 hucreli minik bebeislerim artik benîmle insallah bana symsyky tutunur bebislerim
habersiz birakma canim...

Allah ,İnş. hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip eder cnm.bol bol dinlen ve film izle müzk dinle kitap oku ama dinlenmeyi ihmal etme. İnş. iyi haberlerinle tekrar görüşürüz.

ya meraktan çatladım inanki habire hamileyim mesajını görmek için nete girip durdum :))) Allahım inş. kucağına almayı nasip eder cnm hayırlısı ile çok sevindim inanki çok sevindim...

canım benim, çok sağol. inşallah sen de çooook mutlu olursun. Allah hepimize nasip etsin kucağımıza almayı:90:

Kızlar Hamileyim
Beta hcg seviyem 400 çıkmış.
Çok mutluyum
Darısı tedavi gören hepinizin başına inşallah.

merhaba hayırlı olsun okurken tanımasamda hemen yazmak istedim.allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsın darısı benım gıbı beklıyenlerın basına benımde bugun transferımın 2. günü bu arada

Allah ,İnş. hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip eder cnm.bol bol dinlen ve film izle müzk dinle kitap oku ama dinlenmeyi ihmal etme. İnş. iyi haberlerinle tekrar görüşürüz.

çok sagol canim insallah meleklerim bana bu sefer symsyky tutunur birakmazlar annelerini dua okuya okuya girdim transfere öncesi baya bir stresliydim ama transferden sonra rahatladim raporumuda uzatirdim tahlil gününden bir gun once basliycam ise hakkimda hayirlisi artik elimden geleni yapacagim ben gerisi allaha kalmis dua edin benim icin neolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…